Atėjus rudeniui svarbu nepamiršti naudingų įpročių: 10 patarimų, kaip stiprinti imunitetą

Atėjus rudeniui svarbu nepamiršti naudingų įpročių: 10 patarimų, kaip stiprinti imunitetą


Pagrindinis šalies vaistinių tinklas „Eurovaistinė“ rudenį kviečia nepamiršti sveikatai naudingų įpročių ir toliau stiprinti savo imunitetą bei dvasinę savijautą.


Profesionalūs vaistininkai kviečia ir toliau pasirinkus tinkamą aprangą sportuoti lauke, rasti laiko ir nueiti 10 tūkst. žingsnių, mėgautis gamta. Svarbu net iš užsisukus kasdieniuose darbuose rasti laiko pasižiūrėti į žvaigždes, paglostyti naminį gyvūną, pasimėgauti žolelių arbata ar pasiklausyti tylos gamtoje.


„Eurovaistinės“ vaistininkai kviečia nepamiršti, kad ir praėjus vasarai toliau galime rasti prieskoninių žolelių ar daržovių, kurias verta auginti ne tik sode, bet ir ant palangės.


„Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė sako pastebinti, kad vasarą tikrai daugiau žmonių skyrė dėmesio veikloms, kurios stiprintų imunitetą ir padėtų rudenį pasitikti stipresniems.


„Kasmet šaltasis metų laikas yra iššūkis mūsų imunitetui, tačiau šiemet nežinią jaučiame dar labiau, todėl daugelis ieškome būdų, kaip pasirūpinti savimi ir artimaisiais.


Džiaugiuosi, kad mūsų vaistininkai nuolat primena, jog gerai savijautai svarbu nepamiršti ir nieko nekainuojančių, daug laiko neatimančių kasdienių įpročių, kurie tikrai padeda jaustis geriau“, – sako I. Damulienė.

REKLAMA


Farmacininkai pastebi, kad šią vasarą klientai savo sveikata rūpinosi labiau nei įprastai, nepaisant šviežių vaisių, uogų ir daržovių sezono, dažniau buvo įsigyjama žuvų taukų, vitamino C, D, priemonių nervų sistemai stiprinti.


Atėjus rudeniui svarbu nepamiršti naudingų įpročių: 10 patarimų, kaip stiprinti imunitetą







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)