Savaitės horoskopai: spalio 4 – 10 d.

Savaitės horoskopai: spalio 4 – 10 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje viskas klostysis gerai, jei iki jaunaties tvarkingai atliksite būtinus darbus, įvykdysite seniau prisiimtus įsipareigojimus, užbaigsite gydymosi ar reabilitacijos kursą. Savaitės viduryje sėkmė labai priklausys nuo kitų žmonių palankumo. Gali suaktyvėti jūsų konkurentai. Lengva pažeisti įstatymą, todėl kontroliuokite save. Savaitės pabaigoje kils nepasitenkinimas seksualine ar finansine, ūkine situacija. Galbūt norėsis kažką iš esmės keisti. Tikėtini susitikimai, renginiai, naujos realios ar virtualios pažintys.


JAUTIS. Savaitės pradžioje bendrausite su įdomiais, kūrybingais žmonėmis. Kažkuo gali nustebinti asmuo, kuriam puoselėjate jausmus arba nuo kurio stipriai priklausote. Savaitės viduryje kils ūpas visur daryti tvarką, pradedant nuo savęs, – daug dėmesio skirsite higienai, drabužiams, mitybai. Pats metas atsisveikinti su žalingais įpročiais. Labai svarbu nepadaryti klaidų, sudarant sutartis, tvarkant dokumentus bei pinigų ir verslo, techninius reikalus. Savaitgalį itin svarbu derinti savo ir kitų poreikius.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje užplūs emocijos, nerimas ir prisiminimai. Jei skleisite šilumą vaikams, artimiesiems, jie atsilygins tuo pačiu. Tikrai neverta pyktis dėl buitinių smulkmenų, skonių ir požiūrių skirtumo. Kartu su Mėnulio jaunatimi pradės daugėti pagundų, sportinio azarto ir kūrybingumo. Aštrių emocijų gali suteikti varžovai bei nepaklusnūs vaikai. Visgi humoro jausmas ir asmeninis patrauklumas jus gelbės visose situacijose. Savaitgalį būsite nusiteikę triūsti namuose, sodyboje, lankyti gimines ir kt.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje galimi netikėti susitikimai su žmonėmis, kurie mintyse vis šmėkščiojo pastaruoju metu. Atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją, neskleiskite apkalbų, nepatikrintų faktų. Prasidedant Mėnulio jaunačiai pasistenkite nesipykti su aplinkiniais, nežaiskite jų jausmais, įvertinkite galimus padarinius. Pasisaugokite buitinių traumų, ugnies. Savaitės pabaiga emociškai atrodys džiugi, kūrybinga. Visgi tykos pavojai – avarijos, gaisrai. Labiau prižiūrėkite vaikus.

REKLAMA


LIŪTAS. Šią savaitę veikiausiai ateis suvokimas, ko labiausiai trūksta iki trokštamos harmonijos. Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti buitį, asmeninį gyvenimą. Jei įmanoma, iki trečiadienio pravartu užbaigti tai, kas seniai pradėta. Netrukus tikėtini nauji verslo, darbo pasiūlymai. Regis, visomis priemonėmis stengsitės apginti savo idėją, planą. Stenkitės neįsižeisti, jei jums ne visi pritars. Būkite itin atsargūs kelyje. Savaitės pabaigoje pavyks ir namuose, sodyboje paplušėti, ir su artimaisiais šauniai pasibūti.


MERGELĖ. Šią savaitę į savo veiklą sugebėsite pažvelgti kūrybingiau. Iki trečiadienio jaunaties peržiūrėkite savo idealus, planus. Pravartu šį tą užbaigti bei atsisakyti to, kas nėra pakankamai prasminga ir moralu. Nuo savaitės vidurio teks ryžtingai imtis reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, draudimu, mokesčiais, verslo ar komerciniais sandoriais. Galite užsisakyti techninę prekę ar paslaugą. Savaitės pabaigoje nepavyks išsisukti nuo aktyvaus bendravimo su kaimynais, giminaičiais. Regis, jis bus pozityvus.


SVARSTYKLĖS. Šios savaitės pradžioje pasijusite suintriguoti paslapčių, gandų, apkalbų, keistų užkulisinių žaidimų. Venkite svaigalų, nepiktnaudžiaukite stipriais vaistais. Nuo trečiadienio jūsų nuotaika turėtų būti darbinga ir kiek avantiūristiška. Dėl apėmusio noro rizikuoti galima prikrėsti kvailysčių. Gali pasireikšti ne pačios maloniausios jūsų charakterio savybės. Verčiau neliekite pavydo, pykčio. Prasidedant jaunačiai, itin svarbu elgtis atsakingai, nes padarinių neišvengsite. Savaitgalį seksis gerinti gyvenimo sąlygas.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje jums seksis daryti įspūdį bendraminčių grupei ar net visuomenei. Gebėsite dirbti komandoje, nestokosite energijos ir valios.
Tačiau savaitei įsibėgėjant vis mažiau pageidausite kitų draugijos. Galite pajausti, jog realybė kerta per svajonių sparnus. Vidinės arba išorinės kliūtys neleis veikti laisvai, greitai, nors ir patirsite tokį spaudimą. Skaudins apkalbos, šmeižtai. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas. Saugokite sveikatą. Savaitgalį saikingai pasimėgaukite tuo, kas jums malonu.


ŠAULYS. Šią savaitę turėsite pakankamai gyvybinių jėgų įgyvendinti profesinius sumanymus, verslo planus, po truputį augs jūsų populiarumas, kolektyvo palaikymas. Galimos tam tikros naujovės, pasiūlymai prisiimti lyderystę ir atsakomybę. Galbūt padaugės ir meilės vilčių. Savaitgalį pravartu atsipalaiduoti, daugiau ilsėtis, kaupti jėgas. Gali labiau pasireikšti jūsų meninis talentas, intuicija, romantiškumas. Būtų gerai, kad dalį laisvalaikio praleistumėte ramioje vietoje, kurioje galėtumėte atitrūkti nuo šurmulio.


OŽIARAGIS. Šią savaitę atsakingai pasirenkite pristatymams, susitikimams su įžymybėmis ar užsieniečiais. Tikėtinas jums aktualus tarptautinis renginys, mokymai, seminaras ar išvyka. Savaitės viduryje nesileiskite išvedami iš pusiausvyros ir neveskite iš jos kitų. Nieko gero nelaimėsite, jei būsite linkę kelti nepagrįstas pretenzijas. Dėl to dalykiniai pokalbiai gali įgauti tokią formą, kad norimų rezultatų pasiekti bus beveik neįmanoma. Artėjant savaitgaliui draugai skatins leistis į nuotykius. Labiau rūpinkitės sveikata.


VANDENIS. Savaitės pradžioje kažko bus reikalaujama iš jūsų, ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Pagarba kitiems didins pagarbą ir jūsų atžvilgiu. Į situaciją stenkitės žvelgti kuo objektyvesniu žvilgsniu. Prasidedant jaunačiai galite susidurti su moksline, etine ar teisine dilema. Informacija, kurią gausite, gali pasirodyti labai prieštaringa. Stenkitės visapusiškai įvertinti, be išankstinių nuostatų. Savaitės pabaigoje jūsų pasitikėjimas savimi, draugiškumas arba šiurkštumas veiks visus aplinkinius. Jie reaguos atitinkamai.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje būsite priversti skubiai sutvarkyti uždelstus reikalus, dokumentus. Regis, sutiksite svarbų asmenį, kuris pretenduos į sąjungininkus, tarpininkus. Galite gauti atlygį už suteiktą paslaugą. Galbūt teks parengti ataskaitas. Regis, vis labiau domėsitės konkursais, mokymais, projektų finansavimais. Galbūt kils ūpas į kažką investuoti ar kitaip finansiškai įsipareigoti, o gal net keisti gyvenamąją vietą, veiklą. Savaitės pabaigoje tikėtini įdomūs renginiai. Jums patiks reikštis ir socialiniuose tinkluose.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)