Savaitės horoskopai: rugsėjo 13 – 19 d.

Savaitės horoskopai: rugsėjo 13 – 19 d.


AVINAS


Savaitės pradžia bus įtempta, siekiantiems mokslo ar karjeros aukštumų, politikams. Tai, kas atrodė svarbu ir teisinga, staiga gali prarasti savo prasmę. Elgiantis santūriai, išmintingai, jums visgi gali pavykti susitarti ir įveikti opią problemą. Labai svarbu nepažeisti profesinės ir pilietinės etikos, įstatymų. Savaitės viduryje padaugės darbų, oficialių susitikimų. Energingiau suktis skatins auganti konkurencija. Savaitgalį būsite kupini ūpo bendrauti su draugais, megzti pažintis. Gali prabilti jūsų meninis talentas.


JAUTIS


Savaitės pradžioje apdairiai siekite savo tikslų tiek finansinėje, tiek meilės srityje, antraip galite pakliūti į nemalonią situaciją. Verčiau nesusigundykite abejotina papildoma veikla ar uždarbio šaltiniu, kurio procesas neaiškus. Savaitės vidurys tinkamas teisinei ir organizacinei veiklai, moksliniams darbams. Pravartu pagalvoti apie aukštesnę profesinę kvalifikaciją, naujas kompetencijas. Galite gauti lauktą žinią iš valstybinės įstaigos ar užsienio. Savaitgalį seksis flirtuoti, diskutuoti. Regis, sudominsite tą, ką norite sudominti.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje jus dominantis asmuo, nuo kurio tam tikra prasme priklausote, pradės kelti abejotinus reikalavimus, keistas pretenzijas. Neįklimpkite į melą, intrigas saugokitės sukčių. Sumanymus ir jausmus derėtų labiau subrandinti. Savaitės viduryje galite daug nuveikti, ypač srityse, susijusiose su technika, draudimu, bankininkyste. Aktyvūs bus ne tik verslininkai, bet ir politikai. Dėl tam tikrų interesų bus grumiamasi visomis priemonėmis. Savaitgalį jus itin domins kelionės ir tarptautiniai renginiai.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje darbovietėje ar mokymosi įstaigoje galite gauti pastabą, kad kažką reikės naujoviškai perdaryti, remtis kitokia teorija, duomenimis ar pan. Venkite kurstyti ideologinius nesutarimus. Svarbu atsirinkti informaciją ir neplatinti melagienų. Savaitei įsibėgėjus, neatsisakykite pabendrauti su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera, autoritetas. Pravartu tartis dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo, derinti interesus, išteklius. Gera draugija, sportas, vaikai ir meilė suteiks džiaugsmo.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę tam tikra prasme galite pasijusti nuvilti. Romantiškos ar finansinės viltys gali pasirodyti kiek per didelės, kad būtų realios. Pasirūpinkite, kad jūsų vaikai saugiai leistų laisvalaikį, pratinkite juos prie pareigų. Savaitės viduryje sklandžiai dirbti trukdys priešiškai nusiteikę asmenys. Visgi jūsų veiklumas ir iškalba leis įveikti kai kurias kliūtis. Nekreipkite dėmesio į nedraugiškas replikas, drąsiai argumentuokite ir ginkite savo poziciją. Šį savaitgalį draugystės, partnerystės ar meilės paieškos gali atnešti rezultatų.


MERGELĖ


Šią savaitę daug ko sieksite, tačiau vargu ar išvengsite kliūčių. Jeigu veršitės ten, kur jums nedera, gausite klastingą atkirtį iš pasalų. Daugiau laiko leiskite drauge su šeima, tik venkite aitrinti senas nuoskaudas. Savaitės viduryje aktualiu klausimu jums gali padėti įtakingas gerbėjas. Būsite nusiteikę pademonstruoti, ką sugebate, kad ir kokia sritis tai būtų. Galbūt išradingai ruošitės renginiui ar pobūviui. Galimas kvietimas į renginį, konferenciją. Savaitgalis žada keistus kontaktus ar įvykius, kurie palies artimuosius.


SVARSTYKLĖS


Šios savaitės pradžioje netiksli ar tyčia iškreipta informacija jums gali sukelti rūpesčių. Jei jūsų veikla susijusi su informacija, transportu, darbo turėsite daugiau nei įmanoma atlikti nepriekaištingai. Neužsnūskite prie vairo. Nuo savaitės vidurio teks labiau rūpintis šeimos gyvenimo sąlygomis ir sveikata. Gali pavykti įkalbėti artimuosius prisidėti prie naujovių. Pamažu rinkitės aktyvesnį gyvenimo būdą. Savaitės pabaigoje skubėsite džiaugtis savaitgalio malonumais. Regis, jie nemažai kainuos.



SKORPIONAS


Savaitės pradžioje įtemptai darbuositės siekdami papildyti piniginę, palepinti mylimus žmones. Galite sudaryti ilgalaikę sutartį. Tačiau įmanomi ir nuostolingi nesusipratimai. Venkite rizikos, avantiūrų. Savaitės viduryje jums gali tekti aiškintis atsakomybės, pareigų klausimus, sudaryti sutartis, tvarkyti su ryšiais, transportu, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Pažįstami asmenys neatsisakys jūsų paremti, jei prireiks jų palaikymo. Savaitgalį jus džiugins jaukūs namai, meilė.


ŠAULYS


Šią savaitę teks iš peties darbuotis, nes viršininkai norės išspausti daugiau nei įmanoma. Turbūt nerimausite dėl artimo žmogaus būklės bei problemų. Pasisaugokite sukčių. Savaitės viduryje daug laiko sugaišite tvarkydami verslo bei nuosavybės reikalus. Tikėtinas pelningas sandoris, geras pirkinys. Puikiai analizuosite ir spręsite keblias problemas. Savaitgalį turėtumėte aktyviai praleisti laisvalaikį, rasti įdomių užsiėmimų, reikalingos informacijos. Seksis gerinti šeimos gyvenimo sąlygas, puoselėti aplinką.


OŽIARAGIS


Šią savaitę nestigs įtampos, net jei niekur nesikišite ir leisite likimui vairuoti už jus. Regis, jus domins kitiems nesuprantami dalykai, įvairios teorijos, tarp jų ir abejotinos vertės. Neskleiskite dezinformacijos. Pasistenkite būti įžvalgesni, objektyvesni. Kai kuriems iš jūsų atsiras galimybių pradėti norimą startą ar pasiekti didesnį progresą. Galite pakeisti aplinką ar išplėsti savo įtakos sferą, sudalyvauti konferencijoje ar mokymuose. Artėjant savaitgaliui, kursite naujus praturtėjimo planus. Nemažai sužinosite ir patirsite.


VANDENIS


Savaitės pradžia gali atskleisti kai kurias jūsų profesines, visuomenines ar politines perspektyvas, vaidmenį kolektyve, korupcinius ryšius ar pan. Pasisaugokite nuostolio. Tikėtini pokyčiai santykiuose su draugais, giminaičiais. Pasistenkite atsižvelgti į pašnekovų jausmus ir poreikius. Impulsyvus elgesys ar sprendimas gali sukelti nelauktas pasekmes. Jeigu pajusite meninį įkvėpimą, realizuokite jį. Savaitgalį savyje pajusite daugiau šviesos, jeigu rasite, kaip prisidėti prie kitų žmonių ar gyvūnų gerovės.

REKLAMA


ŽUVYS


Šios savaitės pradžioje jus gali lengviau apnikti depresija, kibti infekcijos. Regis, negalėjimas paveikti situacijos jus veiks dvejopai. Tai gali pažadinti aklą pyktį, arba paskatinti jus atsipalaiduoti ir tiesiog pasikliauti likimu. Ramus dalykiškumas, patikima draugystė pasitarnautų kaip apsauginis skydas. Svarbu vengti abejotinų veiklų, susijusių su narkotizuojančiomis medžiagomis, sektantiškais susibūrimais, aferomis, nelegaliais dalykais. Savaitgalį jus gerai veiks meditacijos, joga, labdaringa savanoryste.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)