Savaitės horoskopai: rugpjūčio 9 – 15 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 9 – 15 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje veikti pagal planą gali sutrukdyti nenumatytos kliūtys. Kaip tik dėl to gali atsiskleisti kažkokie jūsų talentai, kilti naujų idėjų. Galbūt pasiryšite konkuruoti darbo rinkoje ar siekti papildomo uždarbio ir savaitės viduryje jums gali pasisekti. Įmanoma užmegzti ir norimą partnerystę. Tinkamas tarpininkavimas padės išspręsti svarbią problemą. Savaitės pabaigoje itin svarbu laikytis taisyklių, etikos normų bei to mokyti vaikus. Juk nieko gero, jeigu užsidirbsite baudą ar patirsite nuostolį.


JAUTIS


Savaitės pradžioje daugiau dėmesio gali prireikti draugams, artimiesiems, vaikams. Būsite nusiteikę pasipuikuoti ir kažkuo palepinti tuos, kurie šalia jūsų. Savo privalumų, požiūrio, talentų slėpti neturėtumėte, bet ir nedemonstruokite jų tiems, kurie neįvertina, šaiposi. Tikėtini naudingi sandoriai. Turbūt apsilankysite grožio salone, įsigysite dailų drabužį ar užsiimsite aplinkos dizainu. Tikėtinas meilės pasimatymas. Savaitės pabaigoje laukia susitikimai su įvairiais žmonėmis. Prioritetą teikite sutuoktiniui, partneriui.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje bet kokios pareigos atrodys tarsi našta, kurią norisi nusimesti. Labiausiai patiks ilsėtis ir darbuotis savo namų ar sodybos aplinkoje. Sustiprės asmeninės erdvės poreikis. Galite gauti intriguojamą pasiūlymą. Tačiau jis nebūtinai nudžiugins, nes kils jausmų painiava, susvyruos planai. Ir iš tikrųjų kažkas gali jus apgauti, įvilioti į klastingą žaidimą. Savaitės antroje pusėje savo bei namų, vaikų, augintinių reikmėms noriai skirsite lėšų, kad tik pagausėtų spalvų, džiaugsmo jūsų aplinkoje. Atsargiai kelyje.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje užplūs informacijos lavina, kurią reikės peržiūrėti ar apdoroti. Pasistenkite nesupainioti faktų su melagienomis. Jei ketinate sudaryti sutartis, teikti ar imti interviu, toli vykti, galite susidurti su trikdžiais. Nežiopsokite kelyje ir nebūkite patiklūs su nepažįstamais. Savaitės viduryje galbūt įsigysite meniškų daiktų arba patys kažką kursite, pasitelkę fantaziją ir internetą. Galite vykti į kurortą, užmegzti kurortinį romaną ar pan. Savaitgalį jus džiugins aktyvus laisvalaikis, sportas, vaikai.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę susitiksite su žmonėmis, iš kurių galite tikėtis ir draugiškos pagalbos, ir abejotinų pasiūlymų. Jus gali išnaudoti sumanūs gražbyliai, pažadukai. Gali būti keblu tvarkyti su nekilnojamuoju turtu, dizainu, draudimu, aplinkos tvarkymo paslaugomis, tarpininkavimu susijusius reikalus. Verčiau nesistenkite bet kokia kaina laimėti to, kas jums nepriklauso ir per daug neišlaidaukite. Nuo savaitės vidurio seksis veikla, susijusi su informacija. Jeigu įmanoma, daugiau būkite asmeninėje erdvėje, namuose ar gamtoje.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje sugebėsite supainioti net patį paprasčiausią reikalą, nes jus paveiks kiti. Gali apnikti smulkios problemos. Visgi laimės suteiks slaptos svajonės, gražūs prisiminimai. Nevykite šalin fantazijos paukštės, tik nesileiskite įpainiojami į intrigas, išgertuves. Pasirūpinkite sveikata, grožiu. Savaitės antroje pusėje jau geriau seksis rūpintis turtiniais, piniginiais ar ūkiniais reikalais, tiekimu, verslo sutartimis. Galite pasijusti įsimylėję, susižavėję ar pasiryžę susilaukti vaikų, jei iki šiol dėl to abejojote.


SVARSTYKLĖS


Šios savaitės pradžia nepalanki svarbiai ir konkrečiai veiklai, nes stokosite blaivaus požiūrio, susikaupimo ir praktiškumo. Galite užsiimti menine veikla, rūpintis labdara, socialine rūpyba ir pan. Regis, puoselėsite slaptus meilės planus. Nebūkite naivūs ir pasisaugokite, kad jūsų iliuzijomis nepasinaudotų sukčiai. Savaitės pabaigoje nuotaika svyruos. Ją gali kiek gadinti valdingų žmonių diktatas, jų planų primetimas. Kita vertus, bus smagu, malonu, jei šiuo metu mėgaujatės vasaros pramogomis.



SKORPIONAS


Jeigu neatostogaujate, tai šiuo metu daugiau dėmesio skirkite ką tik pradėtiems darbams, o tuo pačiu žvelkite į perspektyvą. Atostogaujantiems bus progų paflirtuoti, pasidžiaugti vasaros malonumais, mylimo žmogaus, vaikų draugija. Visgi daug ko norėsis ne pagal galimybes ir ne pagal kišenę. Itin saugokite vaikus prie vandens bei atkreipkite dėmesį į keistą jų elgesį. Nuo savaitės vidurio neverta imtis darbų, skubėti, jei tik galite sau tai leisti. Geras metas atsipalaidavimui, o ne sprendimams ir pareiškimams.


ŠAULYS


Savaitės pradžioje jausite vidinį ar išorinį spaudimą iš peties pasidarbuoti. Nedraugiškų reakcijų galite tikėtis dėl tiesmuko situacijos vertinimo, netaktiškų komentarų. Jums nelabai seksis suprasti, kas jums yra priešai, o kas sąjungininkai. Būtų gerai, kad neignoruotumėte artimų žmonių poreikių. Regis, džiugins įsigyta grožio ar komforto prekė. Savaitgalį būsite susirūpinę ir asmeninėmis, ir globalinėmis problemomis. Galite pasijusti šiek tiek vieniši. Atgaivą teiks gamta, menas, komfortas.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžia iki kaklo panardins į nekasdieniškus reikalus. Intriguojamų, dviprasmiškų pasiūlymų tikriausiai sulauksite iš neabejingai nusiteikusių asmenų ar užsieniečių. Visgi be reikalo gaišite laiką, mėgindami įgyvendinti nebrandžius projektus ar ką nors įtikinti savo idėjomis. Tačiau iš pradėto ar atlikto rimto projekto galima apčiuopiama nauda. Galbūt dalyvausite svarbiame renginyje. Savaitgalį ieškosite tinkamos draugijos bendram laisvalaikiui. Galite patirti romantišką nuotykį.


VANDENIS


Savaitės pradžios susitikimai gali turėti įtakos jūsų finansinei situacijai ar svarbių reikalų eigai. Atsargiau vertinkite gautus pasiūlymus – jie gali būti nuostolingi. Tarpininkauti, patarinėti kitiems finansiniais klausimais, investuoti ar skolinti taip pat reikėtų labai apdairiai. Būkite taupesni, jei artimoje ateityje ketinate investuoti. Regis, jus itin domins kelionės bei ateities perspektyvos. Nuo savaitės vidurio pajusite stiprų poreikį ištrūkti iš rutinos, neįprastai ir prasmingai praleisti laisvalaikį. Venkite politikuoti.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje trokšite idealių meilės santykių ir galite puoselėti kiek nerealius lūkesčius. Būsite jautrūs, psichologiškai pažeidžiami ir priklausomi nuo svetimos įtakos. Jeigu jaučiate, kad nieko tinkamai neišspręsite, tai ir nesikankinkite – pasirinkite poilsį gamtoje ar ramius darbelius buityje. Atsargiai prie vandens telkinių. Savaitės vidurys dar labiau pakaitins meilės aistras. Tikėtinas kvietimas į pasimatymą. Maža tikimybė, kad savaitgalį liksite namuose, nes labai norėsis kur nors toliau ištrūkti. Atsargiai kelyje.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>