Savaitės horoskopai: sausio 6 – 12 d.

Savaitės horoskopai: sausio 6 – 12 d.


AVINAS


Šios savaitės pradžioje jums seksis įvairūs darbai. Būsite smalsūs ir komunikabilūs, lengvai gausite pageidaujamą informaciją, susitarsite dėl naujų sutarčių ir pan. Labiau įsigilinkite į keistus pasiūlymus, išsisukinėjimus. Savaitės pabaigoje nebūkite savanaudiški ir neskaičiuokite svetimų pinigų bei skolų. Nesiknaisiokite senose nuoskaudose, nesikoncentruokite į neigiamus praeities dalykus. Verčiau pasistenkite ką nors gero nuveikti dėl šeimos narių, leiskite pasireikšti savo kūrybingumui, meilei.


JAUTIS


Savaitės pradžioje jums rūpės turtiniai, komerciniai reikalai, galbūt keisite įkainius, tvarkysite buhalteriją, derėsitės ir pan. Regis, neatsisakysite nė vienos progos papildyti piniginę ar pigiau apsirūpinti tuo, ko jums reikia. Galite išvykti į netolimą kelionę, susitikimą. Teks nemažai bendrauti, galbūt teikti ar imti interviu. Visgi kai kurie jūsų planai gali žlugti, nes sunku bus suderinti verslo, mokslo ir kitus reikalus. Geriau būtų nepasitikėti abejotina informacija. Stenkitės būti objektyvūs. Atsargiai kelyje.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje pristigs energijos numatytiems užsiėmimams, tačiau pozityvus nusiteikimas bei kūrybiškumas gali padėti įveikti aktualią problemą. Domėsitės nekilnojamojo turto rinka, įvairiomis prekėmis, progomis pasipelnyti. To siekdami nelabai paisysite savo realių galimybių ir moralinių vertybių. Jeigu mėginsite ką nors aiškintis ar tartis dėl piniginių reikalų, turto, nebūkite pernelyg pretenzingi ir godūs. Savaitgalį galima netolima kelionė apsipirkti arba aplankyti sergantį žmogų.


VĖŽYS


Šią savaitę labiausiai pasireikšite, jeigu dirbate medicinos, socialinėje sferoje, užsiimate labdara, menu ar pan. Galite įsilieti į naują grupę, kolektyvą ar kompaniją. Visgi neišvengsite aplinkybių, stabdančių jūsų iniciatyvą, verčiančių dvejoti, nerimauti dėl asmeninių santykių, sveikatos, darbo, mokslo ar kt. Lengva įsipainioti į meilės trikampį. Gali atsirasti rimtų konkurentų. Jums vertėtų peržiūrėti savo planus, paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti interesus. Saugokitės nesąžiningų žmonių.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę būsite darbštūs, atsakingi, tačiau pajusite, kad jums kraunama vis daugiau pareigų arba mažėja energijos. Subtiliai apibrėžkite savo įsipareigojimų ribas. Turbūt dalyvausite susirinkime, pristatyme ir sulauksite įvertinimo, pripažinimo. Kad būtų mažiau įtampos ir žalos sveikatai, nuo ketvirtadienio jums nederėtų vykti į didelius renginius, daug dirbti. Nesivelkite į intrigas, nelegalią veiklą. Nederėtų kliautis abejotinais patarimais, už kurių gali slypėti savanaudiški, šališki interesai.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje neblogų naujienų galite tikėtis, jeigu turite akademinių skolų, palaikote ryšius su užsieniu, ketinate kur nors toli vykti ar laukiate žinių iš toli. Jūsų iniciatyvos bus įvertintos, jei tik neignoruosite kitų žmonių pastangų bei teisių, o pasitelksite juos bendram tikslui. Visgi gali būti, kad painiosite savo ir kitų pareigas, atsakomybę arba prarasite pasitikėjimą kai kuriais draugais, gerbėjais. Mažiau problemų patirsite, jei jums nepatinkančio pasiūlymo atsisakysite iš karto.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę reikalingas finansines operacijas paskubėkite atlikti laiku. Nevenkite ir naujovių, reformų. Regis, sėkmingai spręsite mokslo bei politikos klausimus. Gali susidaryti palankios aplinkybės pokalbiams, deryboms su įtakingais asmenimis. Visgi labai rimto požiūrio ir konkretumo nesitikėkite. Galbūt kai kas akivaizdžiai stengsis jus nustelbti, daryti įtaką. Arba daug ką sugadins jūsų nepunktualumas, nepakankamas atsakingumas. Savaitgalį rūpesčių gali sukelti artimas pagyvenęs žmogus.



SKORPIONAS


Ši savaitė tam tikru būdu patikrins jūsų psichologinę stiprybę, vertybes, o gal ir veiklos kokybę, kompetenciją. Svarbu, kad reikalai būtų tvarkomi atsakingai, apdairiai. Susidarykite realų planą ir mėginkite įgyvendinti. Jums gali pavykti šį tą pakeisti arba atsisakyti to, kas buvo nenaudinga. Rimčiau pasimokykite, plėskite akiratį, nueikite į turiningą renginį, parodą. Turbūt atsiras progų pabendrauti su įdomiais žmonėmis. Galite užmegzti bendradarbiavimo ryšius. Stiprių emocijų gali sukelti potyris kelionėje.


ŠAULYS


Savaitės pradžia tinkama tartis dėl įsidarbinimo, darbo apmokėjimo, nuomos, tarpininkavimo, tvarkyti partnerystės, bendradarbiavimo reikalus, spręsti teisinius klausimus ir pan. Tik nesigundykite naujais pasiūlymais neapsvarstę, ar juos įmanoma praktiškai realizuoti. Pavojingos būtų finansinės avantiūros ir azartiniai žaidimai. Pažįstamas žmogus gali prašyti paskolos arba kreditorius reikalaus grąžinti skolą. Savaitgalį jus domins kelionės, kultūriniai renginiai. Jei aktualu, ruoškitės egzaminui.


OŽIARAGIS


Šią savaitę netingėsite pasiraitoti rankovių ir imtis darbų. Tiktų išbandyti jėgas ten, kur reikia energijos, kūrybiškumo, specializuotų žinių. Gali būti, kad teks atlikti veiksmus, kurie nepatiks aplinkiniams. Emocinę įtampą kels savo teisumu įsitikinę pašnekovai, mėginantys primesti jums savo nuomonę. Regis, paaštrės pojūčiai, susiję su meilės jausmais. Tačiau daug kas, kuo jums norėsis patikėti, tebus jūsų ambicijų vaisius. Bekompromisis užsispyrimas tikrai ne visada duoda norimą rezultatą.


VANDENIS


Savaitės pradžioje pavyks išspręsti kai kuriuos keblius reikalus. Regis, gyvensite ne vien rūpesčiais, nes turėsite progų pasidžiaugti kitų dėmesiu, viliojamais pasiūlymais, kūrybine sėkme, vaikų laimėjimais. Verta pagalvoti apie tinkamą mitybą, sveikatą. Didesnį dėmesį skirkite naminiams gyvūnams, jeigu jų turite. Į savaitės pabaigą nesusipratimų gali kilti darbe ar pakeliui į jį. Laikykitės saugos darbe bei sanitarijos taisyklių, venkite nelegalių sandėrių.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę būsite nusiteikę daug dėmesio skirti namams, šeimai, vaikams, draugams. Asmeninis gyvenimas rūpės labiau nei bet kas kita. Galbūt gausite pranešimą ar laišką, kurio nesitikėjote. Regis, jis jus nudžiugins. Galbūt jus suintriguos pateiktas pasiūlymas ar kvietimas į pasimatymą, kūrybinį konkursą ir pan. Kita vertus, šis metas nėra palankus nuotykių ieškojimui, jeigu trokštate darnios šeimos ir nepageidaujate problemų. Neskubėkite mesti kelio dėl takelio. Saugokite nuo pavojų vaikus.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)