Savaitės horoskopai: rugpjūčio 28 – rugsėjo 3 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 28 – rugsėjo 3 d.


AVINAS. Šią savaitę rimtai parūps su profesine veikla, bendradarbiavimu susiję klausimai. Uoliai padirbėję, neatsisakykite susitikti su patraukliu jums asmeniu ar draugų kompanija. Galite tartis dėl bendro renginio ar projekto. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas, intrigas. Nepasiduokite ir svaigalų traukai. Savaitės antroje pusėje būsite labiau atsipalaidavę ir išsiblaškę. Saugokitės sukčių, vagių, neblaivių agresyvių asmenų. Savaitgalį padaugės meilės širdyje ir aplinkui pastebėsite daugiau grožio, gėrio.


JAUTIS. Savaitės pradžioje mintys suksis apie keliones, studijas ir ateities planus. Seksis intelektinė veikla. Visgi reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Svarbiausių dalykinių vizitų ir darbų geriau būtų imtis planingai nei spontaniškai. Laisvalaikiu turbūt neišbūsite be draugijos. Regis, daug dėmesio skirsite kitų žmonių reikalams, ir netgi nebūtinai jiems to pageidaujant. Savaitgalis gali būti malonus, atpalaiduojantis. Tereikia įsiklausyti į savo kūno ir sielos poreikius, jų paisyti bei nekenkti kitiems.

REKLAMA


DVYNIAI. Šią savaitę teks aktyviai ruoštis mokslo, studijų pradžiai arba tvarkyti su mokesčiais, draudimu, finansais susijusius reikalus. Laisvalaikiu turbūt veršitės į renginius, domėsitės tuo, kas vyksta pasaulyje, dalinsitės kelionių įspūdžiais ar pan. Visgi jausite augančią įtampą, ypač bendraudami su autoritetingais veikėjais ir konkurentais. Atrodys, kad į jūsų vietą kažkas taikosi. Gali kilti keistų nesusipratimų. Savaitgalis žada susitikimus su draugais, gerbėjais. Galite sudalyvauti kolektyviniame, visuomeniniame renginyje.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje kažko bus reikalaujama iš jūsų, ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Gali būti, kad tarsi nuriedės akmuo nuo širdies, nes pagaliau išsispręs skolos ar įsipareigojimo klausimas. Tik nederėtų išlaidauti neapgalvotiems brangiems pirkiniams. Savaitės antroje pusėje galite susidurti su etine ar teisine dilema. Neįprastų pamąstymų sukels kelionės įspūdžiai, naujo etapo pradžia arba nepažįstamo žmogaus dėmesys. Jeigu jums savaitgalį reiks dirbti, nauda atpirks pastangas bei sugaištą laiką.

REKLAMA


LIŪTAS. Šią savaitę jūsų jausmai taps stipresni, o sugebėjimai – labiau pastebimi. Galite įsivelti į konkurencijos arba meilės trikampio peripetijas. Tuomet laukia santykių aiškinimasis. Geriau seksis, jeigu mokate prisitaikyti įvairiose situacijose. Lanksčiau derinkite interesus su kitais žmonėmis, partneriais – tuomet pasieksite geriausią rezultatą. Būkite apdairūs ką nors pirkdami, pasirašydami, vairuodami. Savaitgalį labiausiai norėsis ištrūkti iš namų ir pasidairyti į tai, kas gražu, nekasdieniška, įdomu, teikia žinių, peno vaizduotei.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje daug dėmesio reikalaus vaikų aktualijos, tačiau netrukus teks nerti į darbus. Gali iškilti persikvalifikavimo, įsidarbinimo klausimas. Jeigu numatomi svarbūs kontaktai, pokalbiai, turite būti apsisprendę, ką sakysite, ko siekiate. Galite nusipirkti reikalingą daiktą skirtą darbovietei ar namų ūkiui. Pasisaugokite sukčių. Nesivelkite į ginčus. Savaitgalį išlaidausite gražiems ar net prašmatniems dalykams. Veikiausiai įsigyti daiktai bus kokybiški ir nesigailėsite palengvinę piniginę.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje prioritetą teikite šeimai, vaikams. Regis, būsite energingi, nusiteikę judėti, patirti nuotykių. Jums galbūt teks rinktis – skirti laiko pramogai ar nepraleisti galimybės papildomai užsidirbti. Artimas žmogus, vaikai pažers naujų užgaidų, kurių tenkinimas lengvins piniginę. Savaitės antroje pusėje kils ūpas visur daryti tvarką, šveisti namus. Galbūt teks eiti į darbo pokalbį ar padėti susigaudyti naujokams jiems neįprastoje aplinkoje. Savaitgalis palankus tuoktis, megzti partnerystės ryšį.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje norėsis koncentruotis tik į savo ir šeimos reikalus, todėl sunku bus išlaikyti dėmesį kitiems dalykams. Gali kilti pagunda keisti gyvenamąją vietą, keisti gyvenimo sąlygas. Geriau būtų be skubos apsispręsti, ko norite jūs ir jūsų šeimos nariai. Nuo savaitės vidurio pajusite ūpą konkuruoti dėl įtakos, kokio nors laimėjimo ar meilės objekto. Tikėtini susibūrimai, flirtas. Visgi susilaikykite nuo rizikingų nuotykių bei saugokite vaikus. Savaitgalio planus vykdysite su polėkiu. Galite įsigyti gyvūną.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje mėginsite daug aprėpti. Galbūt neatsitrauksite nuo internetinės prekybos ir kitų portalų. Seksis demonstruoti žinias, reklamuotis, dirbti protinį darbą. Gali būti, kad užsitarnausite didesnį vadovų palankumą. Visgi venkite demagogijos. Savaitės antroje pusėje labiau norėsis tūnoti namuose ar sodyboje, pasislėpus nuo sunkumų nei juos įveikinėti. Labai svarbus bus artimųjų palaikymas, tačiau šeiminių barnių tikimybė gana didelė. Savaitgalį lepinsite vaikus, kartu smagiai leisite laisvalaikį.


OŽIARAGIS. Šią savaitę aktualiu klausimu rasite neblogą sprendimą. Regis, jums rūpės stambūs pirkiniai. Galbūt pavyks nusipirkti išsvajotą daiktą, dėl ko nors palankiai suderėti arba jums bus suteikta naudinga paslauga. Nuo savaitės vidurio būsite nusiteikę bendravimui, rašymui, reklamavimuisi. Regis, bus neįprastų situacijų ir pokalbių. Visais būdais stengsitės apginti savo nuomonę. Neprovokuokite agresijos, saugokitės traumų. Savaitgalį puikiai jausitės su šeima, kad ir kuo užsiimtumėte. Galima šeimos šventė.


VANDENIS. Šios savaitės pradžioje labiau vadovausitės širdies balsu, jausmais. Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti savo buitį. Tikėtinas didesnis komercinis ar kūrybinis aktyvumas. Visgi prekinius sandorius sudarinėkite itin apdairiai. Yra pavojus apsigauti arba pamesti, prarasti asmeninį daiktą. Pasisaugokite sukčių, racionaliai įvertinkite siūlomų prekių kokybę ir kt. Būkite atidūs kelyje. Savaitgalio susitikimai turėtų intriguoti ir džiuginti. Tiktų vykti į ekskursiją, parodą, teikti interviu, ieškoti informacijos.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje turėsite progų pademonstruoti meninį skonį, ypatingą įžvalgą, empatiją. Kita vertus, nerimausite dėl savo ar artimo žmogaus sveikatos, darbo. Gali pasireikšti alerginė reakcija arba neaiškus sutrikimas. Savaitės antroje pusėje bendraudami stengsitės būti geranoriški, bet vis tiek galite išprovokuoti kažkieno nedraugišką reakciją, ginčus. Būkite itin atidūs prie vairo, kelyje. Prieš savaitgalį gali užplūsti meninis įkvėpimas arba stiprus noras svaigintis. Tikėtina neįprasta patirtis.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 18 (2024)

    Savaitė - Nr.: 18 (2024)