Savaitės horoskopai: gegužės 8 – 14 d.

Savaitės horoskopai: gegužės 8 – 14 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje netikėtumų galite sulaukti verslo srityje arba susijusių su nuosavybe, finansine dokumentacija ir pan. Spontaniškai galite kažką įsigyti ar parduoti. Galite tikėtis paramos verslui arba išradingai to siekti. Antroje savaitės pusėje neatsisakysite susitikti su draugais, pažįstamais, sudalyvauti ir pasireikšti susirinkime, renginyje ar pan. Regis, norėsis eksperimentuoti. Visgi bet kokia rizika turi būti protinga. Savaitgalį leiskite sau patinginiauti. Pasirūpinkite sveikata, įsiklausykite į intuicijos balsą.


JAUTIS. Šią savaitę mintys suksis apie studijas, politiką, keliones, emigraciją arba naują, dar neišbandytą veiklą. Galite domėtis įstatymais, ieškoti teisybės ar jums primtino požiūrio pagrindimo. Galbūt pagaliau pasiryšite kažkokiai inovacijai ar naujiems santykiams. Visgi venkite beatodairiškos rizikos. Atsargiai kelyje. Nuo ketvirtadienio darbo gali būti kiek per daug. Jūsų dėmesio pristigs artimiesiems, todėl jie bus linkę priekaištauti. Jei pirksite elektros įrangą, techniką, lengva apsirikti dėl kokybės. Savaitgalis žada gerų įspūdžių.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje aktualūs bus įstatymų, paskolų, mokesčių, investicijų klausimai. Svarbu nevilkinti finansinių reikalų ir dokumentų sutvarkymo. Jei kils noras išlaidauti, įvertinkite poreikį bei galimybes. Savaitės antroje pusėje teks labau įnikti į mokslus, dalyvauti mokymuose, kelti kvalifikaciją, ruoštis konferencijai ar pan. Kitus mokydami bei patarinėdami turėtumėte jausti atsakomybę, kad nesuklaidintumėte žmonių. Savaitgalį jus labiau domins tai, kas vyksta už jūsų namų sienų nei asmeniniai reikalai, šeima.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje gali kilti ūpas formuoti modernesnį savo įvaizdį, tobulinti darbo metodus arba ieškotis naujo darbo. Svarbus bus kolektyvo solidarumas, taip pat gali išryškėti, kas yra jūsų pusėje, o kas ne. Svarbu neaštrinti santykių ir neprarasti takto. Regis, neišvengsite konkurencinės kovos ir nerimo dėl verslo, finansinių aktualijų. Savaitgalį jus domins kultūriniai renginiai, sporto varžybos, pasimatymai. Jei keliausite arba ruošite pranešimą, mokslinį straipsnį, jausitės prasmingai praleidę laiką.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžia gali atnešti naujovių į darbo sritį. Gali būti, kad nauji projektai ar kūrybiniai planai ims suktis jūsų galvoje. Visgi darbe gali susidaryti nervinga situacija dėl netikėtos problemos. Venkite avantiūrų, laikykite disciplinos bei darbo etikos. Saugokite sveikatą. Nuo ketvirtadienio būsite nusiteikę su kažkuo kovoti, varžytis, konkuruoti arba tarpininkauti prieštaringai vertinamiems asmenims. Tokiu atveju erzelio neišvengsite. Savaitgalį galbūt įsigysite seną daiktą, kurio didelė vertė dar yra nesuprasta.


MERGELĖ. Šią savaitę kursite planus, susijusius su šeiminiu gyvenimu, namų ar sodybos aplinkos atnaujinimu, persikraustymu, egzotinėmis kelionėmis. Jeigu studijuojate, teks rimčiau įnikti į mokslus. Galite susigundyti siūloma neįprasta paslauga, kelione, mokymo kursais. Regis, būsite nusiteikę ir meilės nuotykiams. Jei turite vaikų, daug dėmesio skirsite jiems. Labiau pasikliaukite gerai pažįstamais žmonėmis nei respektabiliai atrodančiais nepažįstamais ar užsieniečiais. Savaitgalio įvykiai gali būti itin reikšmingi.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje jūsų veikla bus rezultatyvi tik veikiant išvien su kolektyvu, komanda. Mintys suksis apie pokyčius, bet kasdieniniai rūpesčiai, rutina glemšis daug jūsų realaus laiko. Norite ar nenorite, išties teks pasirūpinti namais, šeima, nuosavybės klausimais. Nors nestokosite kūrybingumo, gali pritrūkti kantrybės bendraujant su augančia karta. Nederėtų žaisti azartinių žaidimų, ieškoti abejotinų nuotykių, nes patirsite nuostolių. Savaitgalį itin domins tai, kas teikia grožį, komfortą ir gerina sveikatą.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje bus aktualu gauti reikiamą informaciją, instruktažą ar įrangą, pasiruošti egzaminui, interviu, išvykti į trumpą kelionę ar pan. Galimas netikėtas incidentas, susidūrimas su neprognozuojamais asmenimis, oponentų pretenzijos. Pasitelkite kantrybę. Atsargiai kelyje. Savaitės antroje pusėje rimtiems reikalams kenks jūsų emocinis nestabilumas. Verčiau nepasikliaukite pirmu impulsu ir nekompetentingais patarėjais. Geriausiai jausitės namuose, jei juose galite mėgautis jaukumu, darna. Savaitgalis nepašykštės pramogų ir dėmesio. Galbūt realizuosis senas troškimas.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje tikėtinas neplanuotas dalykinis pokalbis. Venkite rizikuoti sveikata ir darbo vieta bei pareigomis, statusu. Šios sritys gana nesaugios. Tinkamai eksploatuokite elektros įrangą, kitą techniką, laikykitės taisyklių. Nuo ketvirtadienio bus daug pokalbių ir skubių reikalų. Galbūt teks imti ar teikti interviu, keistis į kelionę, tvarkyti reklamos, komercinius ar logistikos reikalus, nedelsiant reaguoti į gaunamą informaciją ir imtis neįprastų priemonių spręsti kilusiai problemai. Atsargiai kelyje.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje neblogų rezultatų žada kūrybinė veikla, vaikų ugdymo naujovės. Regis, pasitikėsite savimi, būsite nusiteikę rizikuoti ir mėginsite pastūmėti pirmyn aktualų reikalą, projektą. Gali pavykti tai, kas atrodė neįmanoma. Tačiau iš konkurentų, oponentų galite sulaukti ir nekokių reakcijų. Venkite konfliktų. Lavinkite ir saugokite vaikus. Pasirūpinkite sumokėti mokesčius, deklaruoti pajamas, jei to dar nepadarėte. Savaitgalį pravartu prisidėti prie talkos, iškylos, ekskursijos ar renginio organizavimo.

REKLAMA


VANDENIS. Savaitės pradžioje nerimo gali sukelti artimam žmogui staiga kilusi problema, sveikatos sutrikimas ar kitoks netikėtumas. Pasirūpinkite namų ir namiškių saugumu. Regis, suprasite, ką daryti, jeigu turite dilemų dėl nekilnojamojo turto, verslo projekto ar šeimos. Nuo ketvirtadienio sustiprės nuotaikų bangavimas. Neišvengsite smulkių nesklandumų ir streso dėl jų. Visgi po kai kurių konfliktų įmanomas ir susitaikymas, ir nauda. Savaitgalis žada vaišių, kokybiškų pirkinių bei paslaugų.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje intensyvus bendravimas beveik garantuotas. Tačiau daug kalbėdami galite prisikalbėti. Jeigu teiksite interviu, apgalvokite kiekvieną frazę. Atsargiai kelyje bei su azartiniais žaidimas, pavojingu sportu. Saugokite ir vaikus. Savaitės antroji pusė gana neprognozuojama. Regis, nelengva bus suspėti laiku atlikti įsipareigojimus, gauti reikiamą informaciją ar duomenis. Svarbu pasitelkti valią, atsakomybę bei meilę. Savaitgalis žada gerą kompaniją ir įdomių užsiėmimų.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)