Namuose trūksta jaukumo? 3 akcentai, įnešiantys šilumos žiemą

Namuose trūksta jaukumo? 3 akcentai, įnešiantys šilumos žiemą


Vis trumpesnės dienos ir dargana už lango skatina ieškoti detalių, kurios suteiktų namams daugiau jaukumo. Natūralu, juk būtent čia šaltuoju metų laiku praleidžiame kur kas daugiau laiko. Dairotės kažko, kas pagyvintų patalpas, įkvėptų šioms šilumos ir energijos? Namų dekoro specialistai siūlo išbandyti 3 paprastas, lengvai internetu užsakomas detales.


1) Augalai ir gėlių žiedai visose namų zonose


Sakoma, kad vienas esminių 2022-ųjų metų stilingo interjero akcentų – įvairios augalų kompozicijos. Jos tinka visose namų zonose: nuo miegamojo iki ramybe dvelkiančio vonios kambario. Puošybai tinka bet kokie kambariniai lapuočiai ar skintų gėlių žiedai. Ar pastebėjote, kad gyvybe alsuojančiose patalpose ne tik jaukiau, bet ir kur kas lengviau atsipalaiduoti, susikaupti, pasinerti į kūrybines veiklas? Būtent šios naudos ir dar daugiau – įrodytos moksliškai.
Beje, itin patogus sprendimas – gėlės į namus. Nesvarbu, kuriame Lietuvos mieste bebūtumėte, profesionalus kurjeris pasirūpins saugia naujojo namų akcento kelione. Tiems, kuriuos domina platus tradicinių ir egzotiškų augalų bei gėlių asortimentas, siūlome užsukti į internetinį gėlių saloną „Pasaulio Gėlės“.

REKLAMA


2) Dekoratyvios ir deginamos žvakės


Antrasis akcentas, kuris neabejotinai suteiks erdvei daugiau šilumos – žvakės. Šiandien šių rinka itin plati. Galite įsigyti skirtingos sudėties gaminius. Taip pat – tiek dekoratyvias, nedeginamas, tiek įprastas žvakes. Dekoratyvūs akcentai neretai pasižymi išskirtinėmis formomis, dydžiais, nestandartiniais dizaino sprendimais. Nors teoriškai tokias žvakes galima deginti, patys kūrėjai rekomenduoja jas pasilikti kaip meno kūrinius. Žinoma, puikiai tiks ir standartinės detalės.


3) „Minkšti“ patalpos akcentai


Šaltuoju metų laiku puikiu dekoro elementu gali tapti visi „minkšti“, praktiškai panaudojami aksesuarai. Būtent jie suteikia namams daugiau gyvybės ir jaukumo. Puikus pavyzdys – pledai, pagalvėlės, natūralaus audinio kilimai bei staltiesės. Pakaks papuošti valgomojo stalą minkšta medvilnine staltiese, pastatyti ant šios vazą su gėlėmis ir žvakidę – patalpa kaipmat taps mielesnė. Žinoma, ir stilingesnė.

REKLAMA


Nedideli žingsniai ir maži nauji ritualai kuria namus ir jų jaukumą, pozityvią energiją. Tebūnie tai vakarienė prie serviruoto stalo ar mėgstamiausių gėlių kompozicija, reguliariai kurjerio pristatoma tiesiai į namus. Pasirodo, reikšmingiems pokyčiams namuose nereikia nei daug laiko, nei išlaidų.


Parnerių turinys







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)