Koronavirusas patvirtintas Raseinių rajono merui

Koronavirusas patvirtintas Raseinių rajono merui


COVID-19 infekcija užsikrėtė Raseinių rajono meras Andrius Bautronis.


„COVID-19 kiekvieną dieną pateikia vis naujų iššūkių. Ryte sužinojau, kad ir mano tyrimas yra teigiamas. Užbėgant nepagrįstiems kaltinimams už akių, galiu patvirtinti, kad savaitgalį profilaktiškai atlikau tyrimus ir tuo metu nebuvau užsikrėtęs koronaviruso infekcija. Esu socialiai atsakingas ir suprantu koronaviruso keliamą riziką visiems gyventojams, todėl dalyvavau renginiuose tik būdamas tikras, kad neplatinu viruso“, – savo feisbuko paskyroje rašo A. Bautronis.


„Na, o šiandien tenka prisitaikyti prie pasikeitusių gyvenimo aplinkybių ir dirbti izoliuotai nuo išorinio pasaulio. Tačiau tai netrukdo spręsti neatidėliotinus klausimus. 9.00 val. šaukiamas Ekstremaliųjų situacijų komisijos posėdis, kuriame bus priimti nauji sprendimai dėl viruso plitimo valdymo“, – akcentuoja jis.


Raseinių rajono meras viliasi, kad jo asmeninė patirtis šalies gyventojus paskatins būti dar labiau atsakingais ir vieningais.

REKLAMA


„Virusas nesirenka žmogaus nei pagal vardą, amžių ar lytį. Turime suprasti, kad socialinė distancija – pagrindinė prevencinė priemonė kovai su COVID-19“, – sakė jis.


Raseinių rajone kol kas pastebimas didžiausias protrūkis šalyje, savivaldybėje per 14 dienų fiksuojamas 329,9 atvejo rodiklis 100 tūkst. gyventojų







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)