S. Skvernelis: džiaugiuosi, kad žmona turi drąsos

S. Skvernelis: džiaugiuosi, kad žmona turi drąsos


Premjeras Saulius Skvernelis sako besidžiaugiąs, kad jo žmona Silvija Skvernelė „turi drąsą“ agituoti už Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) kandidatę į Seimą Ritą Tamašunienę. Tiesa, S. Skvernelis pripažino, kad žmona nesitarė su juo prieš paskelbdama feisbuke agitaciją už R. Tamašunienę.  


„Nesitarė“, – Žinių radijo laidoje „Pozicija,“ laidos vedėjo paklaustas, ar jo žmona, prieš agituodama už R. Tamašunienę, tarėsi su juo, atsakė S. Skvernelis.


Ministras pirmininkas laidos metu vėl pakartojo trečiadienį po Vyriausybės posėdžio išsakytas mintis, kad ir pats balsuos už R. Tamašunienę, dėl to, tvirtino jis, žmonos agitacijoje neįžvelgia nieko blogo.


„Mano žmona uždaroje Upės slėnio bendruomenėje paaiškino, nes ne visi žmonės žino, kad ši politikė aštuonerius metus girdėjo bendruomenės problemas ne tik dėl šio kelio. (...) Manau, kad žmonės turi žinoti rinkdamiesi Seime, balsuodami už vieną ar kitą kandidatą vienmandatėje apygardoje, kaip jis elgėsi visą laikotarpį“, – teigė S. Skvernelis.

REKLAMA


Pasak jo, žmona turi teisę pareikšti nuomonę ir, kaip teigė S. Skvernelis, jis nemano, jog tokia agitacija kompromituoja jį, kaip premjerą.


„Nemanau. Džiaugiuosi, kad žmona turi drąsą, reiškia savo nuomonę ir nepasiduoda tam bendram „feisbukiniam“ fonui, kur yra vienas ar du žmonės, kurie pasako, kaip kiekvienas turime galvoti“, – kalbėjo S. Skvernelis.


Jis dar kartą pakartojo, kad Vyriausybės posėdyje, skirstant rezervo lėšas, nežinojo, kokios Vilniaus rajono gatvės bus asfaltuojamos.


„Jeigu būčiau žinojęs, būčiau tikrai nedalyvavęs balsavime. Būtų, ko gero, toks pat sprendimas ir problemos jokios nebūtų buvę“, – pridūrė S. Skvernelis.


Antradienį privačioje feisbuko grupėje „Upės slėnis“ S. Skvernelė paskelbė įrašą, raginantį Seimo rinkimuose balsuoti už R. Tamašunienę.


„Tiesiog pasinaudosiu proga ir paprašysiu, kad vienmandatėje rinkimų apygardoje balsuotumėte už R. Tamašunienę. Kodėl tai darau, nes tai yra tas žmogus, kuris nuolat primindavo mūsų kelio problemas Vilniaus raj. savivaldybės darbuotojams. Jos pastangų dėka mes turime šiandien dalį asfalto“, – rašė S. Skvernelė, įvardijusi įrašą „neatlygintine politine reklama“.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)