Paskutinę vasaros dieną – interaktyvus elektroninės muzikos renginys

Paskutinę vasaros dieną – interaktyvus elektroninės muzikos renginys


Paskutinė vasaros diena bus tikrai karšta. Sostinę drebins interaktyvus elektroninės muzikos renginys įkrautas meno instaliacijomis, lazerių ir šviesų efektais, ugnies šou, šokėjų ir oro akrobatų pasirodymais.


„T-Spirit Omega“ - paskutinis Transcendental Spirit organizuojamas renginys. Mes tikime, kad pasitraukimas iš renginių organizavimo yra ne pabaiga, o nauja pradžia - kviečianti daryti kitus dalykus ir judėti toliau naujomis kryptimis.


Atsisveikindami pristatome geriausia ką T-Spirit gali pasiūlyti - stiprią programą, kurį sujungia muziką ir meną ir visą tai paverčia nepaprastu nuotykiu.


Psytrance scenoje pasirodys visame pasaulyje pripažintas „HYPNOCOUSTICS“ (UK) iš Didžiosios Britanijos. Už šio vardo slypi talentingasis Joe Studt, kuris per 10 karjeros metų pristatė savo kūrybą visuose didžiuosiuose Psytrance festivaliuose tokius kaip „O.Z.O.R.A“, „BOOM Festival“, „Glastonbury“ ir daugybėje kitų. Tai neabejotinai yra didžiausias vardas kurį „T-Spirit“ yra pristatę Lietuvai.


Paskutinę vasaros dieną – interaktyvus elektroninės muzikos renginys


Muziką lydės šokėjų bei oro akrobatų pasirodymai, lazerių ir šviesų šou. Vakarą vainikuos ugnies šou lauke atliekamas patyrusių žonglierių komandos.


„T-Spirit“ rengnių iškirtinė koncepcija - sujungiantį muziką ir meną užtikrina, kad tai bus pramoga ausims, akims ir sielai.


Po programą virtualiai galite pakeliauti štai čia: www.tspirit.eu







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>