Senjorai kviečiami registruotis į nemokamą sveikatinimo stovyklą „Mano sveikatos laikas!“

Senjorai kviečiami registruotis į nemokamą sveikatinimo stovyklą „Mano sveikatos laikas!“


Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia 60 metų ir vyresnius kauniečius registruotis ir dalyvauti nemokamoje sveikatinimo stovykloje ir stiprinti savo sveikatą kartu su profesionalų komanda.


Net 6 dienas trunkanti sveikatinimo stovykla „Mano sveikatos laikas“ kvies dalyvius įsiklausyti į savo kūną ir jį sustiprinti dalyvaujant fizinio aktyvumo, sveikos mitybos, psichinės sveikatos sritis apimančioje programoje.


Senjorų lauks įvairios treniruotės, meditacijos, pokalbiai su sporto treneriais, protų mūšis, sveikos mitybos dirbtuvės, arbatos ir kultūrinio maisto paveldo degustacijos, orientacinis žygis su gidu, greito ėjimo pamokos ir kitos įvairios interaktyvios edukacijos.


Stovykla vyks jaukioje kaimo turizmo sodyboje „Sadauskų sodyba“ (Antalkių km., Vilkijos sen.), joje dalyviai ir bus apgyvendinti. Į sveikatinimo stovyklą užsiregistravę senjorai bus nuvežami iš Kauno į sodybą ir parvežami iš jos, dalyviams bus teikiamas ir pilnas maitinimas.


Stovyklos programa pritaikyta vyresnio amžiaus žmonėms, todėl puikiai tinka ne tik aktyviai sportuojantiems, bet ir norintiems įgyti daugiau žinių, kaip pradėti savo dieną ir ją užpildyti, jog veiklos būtų ne tik įdomios, bet ir naudingos kūnui ir protui.

REKLAMA


SVARBU! Galite registruotis tik į vieną pamainą:


I pamaina
Rugpjūčio 16–21 dienomis


II pamaina
Rugpjūčio 30–rugsėjo 4 dienomis


VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS! Registracija tel. 867373593


Projektas finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų.


Partnerių turinys.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)