Savaitės horoskopai: lapkričio 9 – 15 d.

Savaitės horoskopai: lapkričio 9 – 15 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje pravartu pagalvoti apie sveikatos pagerinimą, dietos pritaikymą, įvaizdžio patobulinimą. Tiktų išsivalyti organizmą. Nepersidirbkite ir neleiskite išvedami iš pusiausvyros, ypač darbe, viešumoje. Nuo savaitės vidurio jums ypač svarbu bus tartis dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo, derinti nuomones, interesus. Aktualus bus partnerystės klausimas. Galbūt kamuos netikrumas dėl jums svarbių santykių, dominančio žmogaus jausmų ar jo situacijos. Venkite reikšti pretenzijas, kritikuoti.


JAUTIS


Kad ir kuo būtumėte užsiėmę, šią savaitę neatsiribokite nuo šeiminių problemų, nebūkite abejingi artimiesiems, vaikams, nes jiems reikia jūsų palaikymo. Meilė, partnerystė pareikalaus tam tikro apsisprendimo, įsipareigojimo. Galbūt iš esmės tvarkysite namus, aplinką. Su seniau pradėtais darbais susidorosite nesunkiai. Nerizikuokite sveikata, grožiu, nes jūsų organizmas dabar itin pažeidžiamas. Savaitgalį derėtų nepamiršti, kad jūsų laisvė baigiasi ten, kur prasideda partnerio ir kitų žmonių laisvė.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę dažniau galvosite apie tėvus, protėvius, vaikystę, namų komfortą, jaukumą, artimųjų gerovę. Galimas sumanymas susijęs su nuosavybe, šeimos verslu. Tačiau prireiks kantrybės ir sumanumo, norint įkalbėti šeimos narius jums pritarti ir prisidėti. Galite sužinoti kažką naujo apie savo vaikus ar mylimą asmenį. Galite susipainioti meilės jausmuose ir materialiniuose troškimuose. Savaitės pabaigoje derėtų rūpintis kūno ir dvasios sveikata, ypač jei sveikata šlubuoja arba jaučiatės pavargę.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje bus nelengva rasti bendrą kalbą su tais, kurie jums labiausiai rūpi. Būkite atidūs pašnekovams, nekalbėkite vien apie savo rūpesčius. Pasidomėkite ir kitiems aktualia informacija. Regis, jums labai norėsis būti jaukiuose namuose ir niekur nekelti kojos iš jų. Visgi darbai, įsipareigojimai vers nemažai nuveikti už namų sienų, kur tvyro įtampa ir sumaištis. Jeigu išgirsite nemalonių pastabų, kantriai patylėkite. Savaitgalį jausite poreikį bendrauti socialiniuose tinkluose. Skirkite daugiau dėmesio vaikams.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę gali keistis kai kurie planai susiję su darbu, numatytu renginiu, interviu ar paslauga. Svarbiausia, saugokite sveikatą ir neimkite giliai į širdį aplinkinių priekaištų bei kritikos. Antroje savaitės pusėje nusiteikite įvairioms veikloms, ypač nuotolinėms. Gali tekti aiškintis atsakomybės, pareigų, atlygio klausimus, tvarkyti su mokslu, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Jeigu planuojate su nuolaida įsigyti dominančią prekę, jums gali pavykti. Savaitgalį noriai šeimininkausite virtuvėje.


MERGELĖ


Šią savaitę puiki nuojauta neapvils, jeigu teks ką nors suprojektuoti, įvertinti ar pasirinkti. Gerų rezultatų gali tikėtis tie, kurie laiku užbaigė būtinus darbus, parašė ataskaitas, susumavo, kas padaryta. Savaitės antroje pusėje turbūt nersitės iš kailio rūpindamiesi vaikais, tvarkydami verslo bei nuosavybės reikalus. Regis, stabilizuosis meilės santykiai. Savaitgalį sulauksite komplimentų. Pravartu stiprinti saitus su artimais žmonėmis. Gali nuskambėti geras patarimas aktualiu klausimu.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę stiprių emocijų suteiks jums neabejingas asmuo, netikėtai gauta žinia. Regis, įtarimų sukels artimo žmogaus būsena. Venkite alkoholio, susibūrimų, atiduokite duoklę sielai ir protui skaitydami, medituodami. Antroje savaitės pusėje jūsų ūgtelėjęs aktyvumas pataikys į tikslą, jeigu nebus paremtas savanaudiškais kėslais ir kitų nevertinimu. Reikia artimųjų palaikymo, realių pastangų ir finansų, kad išsipildytų jūsų troškimai. Savaitgalį labiausiai rūpės žemiški malonumai. Neužgaukite partnerio jausmų.



SKORPIONAS


Savaitės pradžioje aktualu bus bendradarbiauti, derinti interesus, aiškintis santykius. Draugiškas elgesys, konkretumas tariantis aktualiais klausimais duos teigiamų rezultatų. Kita vertus, turbūt pasitvirtins kažkokie gandai, o tai jums gali būti nemalonu. Nuo ketvirtadienio norėsis asmeninės erdvės be jokių trukdymų, šurmulio. Gana svarbios įtakos turės iš pasąmonės kylantys jausmai, kūrybinis įkvėpimas. Tausokite sveikatą. Savaitgalį pozityviai nusiteikite, nes tai itin svarbu prasidedant jaunaties fazei.


ŠAULYS


Šia savaitę ypač svarbi pasirodys jūsų profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis. Kai kurios viltys iš dalies gali išsipildyti. Tikėtinas naudingas susitarimas, dėmesio verta informacija, kuria pavyks puikiai pasinaudoti. Regis, jūsų dėmesio reikės ir saviems, ir svetimiems. Nekreipkite dėmesio į vieną kitą nedraugišką repliką. Deja, sveikatos sritis gali sukelti pagrįsto nerimo. Savaitgalį neverta kur nors vykti, imtis darbų. Jūsų organizmas reikalaus poilsio. Pats metas atsikratyti kai kurių žalingų įpročių.


OŽIARAGIS


Šią savaitę jums labai svarbu pasitikėti savimi ir nebijoti būtinų permainų. Seksis daryti įspūdį ir įtaką aplinkiniams. Yra vilties sulaukti objektyvaus ir pozityvaus atliktų darbų įvertinimo. Galbūt netikėtai gausite atsakymus į tai, kad atrodė neišsprendžiama. Arba padarysite reikšmingą atradimą, sprendimą. Savaitgalį jus turbūt prisimins senas pažįstamas ar gerbėjas. Nuoširdus kitų girdėjimas gali lemti jums svarbių santykių pagerėjimą. Kita vertus, labai lengva tuos santykius galutinai sugadinti.


VANDENIS


Šią savaitę ramybės neduos neišspręsti finansiniai klausimai. Šiek tiek nekantrausite ir tuo atveju, jeigu ruošiatės egzaminui, pristatymui arba laukiate naujienų iš užsienio. Regis, jų sulauksite, tačiau ne visa informacija jums patiks. Neverta dėti didelių vilčių į atsitiktinai nuskambėjusius pasiūlymus, pažadus. Kelionėje arba kontaktuose su nepažįstamais žmonėmis gresia problemos. Savaitgalį viskas bus neblogai, jeigu galėsite pasirinkti, su kuo būti, kur lankytis ir kuo užsiimti.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę turbūt sužinosite rezultatus, jeigu laukiate naujienų susijusių su įsidarbinimu, sveikatos ar žinių patikrinimu. Tikriausiai sulauksite ir ypatingo dėmesio, pripažinimo, romantikos. Kita vertus, gali kilti problemų susijusių su laiku neišmokėtais pinigais arba neatliktais įsipareigojimais. Stenkitės išsaugoti ramybę ir taupyti pinigus. Savaitgalį daug galvosite apie keliones, išvykusius draugus, artimuosius. Tikriausiai internetu aktyviai bendrausite su pastaraisiais bei su nepažįstamais žmonėmis.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>