Savaitės horoskopai: lapkričio 5 – 11 d.

Savaitės horoskopai: lapkričio 5 – 11 d.


AVINAS


Šią savaitę tikriausiai būsite priversti laukti, kol aplinkiniai teiksis jus išklausyti, grąžinti skolas ar peržiūrėti dokumentus. Tačiau jūsų viltys bent iš dalies pasiteisins, jeigu turite pakankamai žinių ir pasvėrėte savo galimybes. Galima kažkokia permaina, žinia ar svečias iš toli. Būsite itin aktyvūs, jeigu jūsų veikla susijusi su aukštuoju mokslu, kelionėmis, tarptautiniais reikalais. Maloniai nustebinti gali jums patinkantis žmogus. Savaitgalį bus smagu ir pasidarbuoti, ir papramogauti.


JAUTIS


Savaitės pradžioje aktualiausi bus sveikatos ir darbo klausimai. Galite nuspręsti išsitirti sveikatą arba kelti kvalifikaciją, mokytis naujų dalykų. Laukia nervingos situacijos, jeigu esate įsivėlę į konkurencinę kovą, teisines peripetijas, skyrybų procesą ar pan. Nuo ketvirtadienio gana palanku tvarkyti nuosavybės, finansinius, paveldėjimo reikalus, skolintis ir skolinti. Turbūt kažkas sugrąžins skolą arba jūs pagaliau nusimesite skolos naštą. Savaitgalį sulauksite gerbėjų dėmesio. Būsite nusiteikę išlaidauti.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę tikėtini kūrybiniai ir kitokie laimėjimai, naujos meilės viltys. Pasinaudokite polėkio akimirka, kad nuveiktumėte tai, kam anksčiau negalėjote pasiryžti. Galimi pokyčiai darbovietėje. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Kai ką verta keisti, pavyzdžiui, pradėti lankyti sporto klubą, įsigyti naminį augintinį. Netikėtai gali užsimegzti aistringas flirtas su ypatingu asmeniu. Savaitgalį jus stipriai veiks išaugęs priešingos lyties dėmesys. Gali kilti pagunda veržtis į romantiškas avantiūras.


VĖŽYS


Šią savaitę galite išleisti pinigų, kad įtiktumėte mylimam žmogui, patenkintumėte artimųjų poreikius. Išaugs jūsų kūrybinės galios. Regis, naujai pažvelgsite į verslo galimybes, susijusias su kūryba, renginių organizavimu. Gali puikiai pasisekti, jeigu ruošiatės pristatyti projektą, kreiptis į rėmėjus ar pasirodyti prieš publiką. Galimos naujienos ir tuo atveju, jei mėginate įsidarbinti, keičiate stilių, gyvenimo būdą. Jūsų įvaizdis bus itin ryškus - galite sulaukti populiarumo.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę spręsis kai kurie reikalai, susiję su transportu, reklama, žiniasklaida. Visgi jums geriausiai seksis suktis artimiausioje aplinkoje, analizuoti savas ir namiškių problemas. Pasistenkite, kad mikroklimatas šeimoje būtų kuo draugiškesnis, nes dėl jaunaties situacija ilgam užsifiksuos. Pravartu dėti šeiminio gyvenimo, gerovės pamatus. Galite sulaukti atsakymo, susijusio su nuosavybe, paskola, draudimo išmoka ar kt. Savaitės pabaiga žada gerų įspūdžių, mielų susitikimų ir netgi žavios romantikos.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje jums gali pavykti atgauti skolą, išsireikalauti uždirbtus, pažadėtus pinigus ar pasirašyti planuotą dalykinę sutartį. Informacija, kuri staiga ateis savaime, gali būti ilgai ieškota ir labai reikalinga. Regis, nuo ketvirtadienio atsiras stimulas diegti naujoves, tobulintis, lankyti kursus. Būsite nusiteikę rašyti, naršyti, susirašinėti, priimti įvairią informaciją, tvarkyti dokumentus. Savaitgalis sukels minčių apie stambius pirkinius, remontą. Sekmadienis tinkamas pramogoms.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę galite daug nuveikti ir daug laimėti, jeigu veiksite žinodami, ko norite. Galite susigundyti nepigiu pirkiniu arba pasitaikys proga naudingai investuoti, papildomai užsidirbti, susitarti dėl kredito, nuomos, pageidaujamų mainų, honoraro ar kt. Tikriausiai sulauksite praktiškų asmenų pagalbos, patarimų. Savaitės pabaiga pasižymės pokalbių gausa, draugiška atmosfera. Atsiras galimybių atskleisti savo ar kitų geriausias savybes. Nusimato netolima kelionė. Nenuvils meilės pasimatymas.



SKORPIONAS


Šią savaitę verta pasikliauti įžvalga. Turėtų puikiai sektis meninė kūryba, medicininis ir detektyvinis darbas. Nusimato pagunda kažką stipriai keisti savo gyvenime. Geriau būtų neskubėti ir rimtų sprendimų spontaniškai nepriimti. Nuo jaunaties momento jau palanku dėti pamatus naujai veiklai, asmeninei laimei. Mylimas žmogus gali nustebinti savo ketinimais. Gana sėkmingai judės reikalai, susiję su nuosavybe, komfortu. Galbūt pavyks ką nors pelningai parduoti, išnuomoti arba gauti lengvatą, nuolaidą.


ŠAULYS


Šią savaitę tikėtinas ypatingas meninis įkvėpimas, mistinės įžvalgos ar šiaip didelis jautrumas, intuityvumas. Visgi nelabai seksis bendrauti arba tam stokosite noro. Praktinis darbas irgi nevilios. Tačiau jei sugebėsite susikaupti, tai sklandžiai sutvarkysite verslo bei komercinius reikalus. Nuo ketvirtadienio jau lengviau rasite bendrą kalbą su aplinkiniais, o jie pastebės ir įvertins jūsų privalumus. Trauks pikantiški užsiėmimai, nuotykiai. Savaitgalį daugiau laiko praleiskite su artimais žmonėmis, drauge papramogaukite.


OŽIARAGIS


Šią savaitę tuo pačiu metu kažkas džiugins, jaudins, o kažkas kels nerimą. Jeigu turite organizacinių sugebėjimų, kolektyvinės dvasios, kūrybingumo, galėsite tai išradingai pademonstruoti. Nesunkiai pritrauksite bendraminčius, kuriuos žavi ir traukia tos pačios idėjos. Šiuo metu užmegzta pažintis vystysis į artimesnę draugystę. Savaitgalį pravartu fiziškai ir protiškai pailsėti, pasidomėti dvasiniu penu, menu. Tegul atsipalaidavimas būna prasmingas. Venkite svaigalų.


VANDENIS


Šią savaitę galimi nenumatyti įvykiai, todėl svarbu vengti rizikos ir gerai apsidrausti. Profesinės problemos, artimų žmonių reikalai, draugų dėmesys - visa tai jus tiesiog griūte užgrius. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio. Gali būti siūlomos naujovės. Neskubėkite, pasitarkite, ar verta kišti galvą į naują aferą. Teisingai įvertinkite savo galimybes. Savaitgalį nevengsite bendrauti, būti įvykių sūkuryje. Visgi sekmadienį jau vertėtų kiek atsiriboti, atitrūkti nuo šurmulio.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje teks skubiai vykdyti seniau prisiimtus įsipareigojimus, o nuo ketvirtadienio jau bus palanku siekti tolesnės ateities interesų. Gali atsiverti nauji profesinės veiklos šansai. Seksis bendrauti su įtakingais veikėjais, užsieniečiais. Tikriausiai teks rengti publikacijas, interviu arba tame procese dalyvauti, vykti į konferenciją. Dalyvavimas kultūriniuose ar kituose viešuose renginiuose atneš naudos, patyrimo. Savaitgalį galite susitikti žmogų, su kuriuo jus sieja neeiliniai įspūdžiai.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)