Savaitės horoskopai: gegužės 29 – birželio 4 d.

Savaitės horoskopai: gegužės 29 – birželio 4 d.


AVINAS. Savaitės pradžia tinkama susitarimams dėl tarpininkavimo, partnerystės, bendradarbiavimo, teisinės konsultacijos ar pan. Regis, nesunkiai rasite sąjungininkų, o oponentai ir konkurentai nedemonstruos priešiškumo. Įmanomas taikus konflikto sprendimas, kompromisas. Savaitės antroje pusėje nerimą kels didėjančios išlaidos, nuostoliai, skolos, realios ar galimos baudos. Asmeniniai santykiai gali kiek pašlyti. Gali būti, kad savaitgalį kils noras aplankyti parodą, muziejų, teatrą ar kur nors išvykti.


JAUTIS. Savaitės pradžioje labai išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Regis, jūsų kruopštumas, darbštumas bus gerai įvertintas. Jeigu mėginsite įsidarbinti, turėtų pasisekti. Nuo savaitės vidurio teks blaškytis tarp savo ir kitų žmonių poreikių bei interesų. Tam tikri nepritarimai ar išpuoliai nemaloniai šokiruos. Savaitgalį galite pasirodyti išradingi panaudodami senus daiktus, juos atnaujindami. Gali dominti buitinė ir kitokia technika. Tuo tikslu naršysite po interneto parduotuves.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje palanku rūpintis kūrybiniais projektais, šou verslu. Noriai imsitės vaikų aktualijų, jų ugdymo, laisvalaikio, bendrų pramogų. Regis, jau ir vasaros atostogos šmėkščios jūsų planuose. Pernelyg nelepinkite augančios kartos, atsižvelkite į šeimos galimybes. Gana dalykiška bus antra savaitės pusė. Regis, kils minčių, susijusių su veiklos permainomis. Tačiau gali varginti prasta savijauta, nepaaiškinamas nerimas. Saugokitės traumų, priepuolių. Savaitgalį svarbu deramą dėmesį skirti artimiesiems, partneriui.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje noriai leisite laiką gamtoje, tvarkysitės namuose, bendrausite su artimais žmonėmis, empatiškai klausysitės svetimų bėdų ir džiaugsmų. Gali pavykti sumanymas, susijęs su nekilnojamuoju turtu, apdaila, praktiniais šeiminiais reikalais. Gali užsimegzti ir romantiška intriga. Gali kilti šiokių tokių problemų, jei pasiduosite pagundai elgtis avantiūristiškai. Savaitgalį nepagailėkite pastangų dėl šeimos gerovės ir darnos. Pravartu šį tą paremontuoti, sutvarkyti. Kažkuo gali nustebinti pažįstamas asmuo.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje jums seksis mokytis ir mokyti, teikti ar imti interviu. Regis, darysite tai lengvai tarsi be pastangų, o jūsų bendravimo stilius visiems bus priimtinas. Siekite konkretumo, jeigu teks derėtis, sudarinėti sutartis. Nuo ketvirtadienio daugės įtampos. Galbūt norėsis kažkam kibti į atlapus, bet akivaizdu, kad tokiu būdu problemų neišspręsite ar netgi patys gausite atgal. Saugokitės traumų, nuostolių. Savaitgalį galimas jaudinamas įvykis, susijęs su viešu pasirodymu, vaikais, sportu, meile. Saugokite vaikus.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje gali tekti apsispręsti dėl nekilnojamojo turto ar verslo aktualijos, norimos prekės ar paslaugos užsakymo, nuomos ir pan. Gali būti, kad gausite naudingą patarimą arba piniginę išmoką. Kad ir ką darysite, jums labai svarbu jausti artimų ir mylimų žmonių palaikymą. Atsargiai kelyje, ypač nuo ketvirtadienio. Savaitgalį patiks laiką leisti sodyboje, namuose. Regis, domėsitės technika, statybomis, sportu. Galbūt netikėtai atvyks giminaitis. Arba jums teks išvažiuoti ir nedelsiant kažkuo pasirūpinti.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje jus vilios nepatirti potyriai, naujovės. Galite aptarti svarbius reikalus, išgirsti pasiūlymų. Regis, vis labiau norėsis komforto, grožio savo aplinkoje. Tikriausiai rinksitės pirkinius, reikalingus namams ar asmeniniam įvaizdžiui, bei patys kursite, meistrausite. Visgi galimi ir nuostoliai, nepritarimas jūsų siekiams. Savaitgalį vilios išvykos, apsipirkimai. Tikėtini susitikimai su bičiuliais, su kuriais turite bendrų pomėgių. Bus ne taip smagu, jei teks įtemptai mokytis, tvarkyti buhalterinius reikalus ar pan.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje jums norėsis vienumos, asmeninės erdvės. Regis, tyloje intuicija labiau padės atskirti grūdus nuo pelų. Filosofinis požiūris leis susitaikyti su permaina, jei tokią ką tik patyrėte. Savaitės antroje pusėje vėl daugės įtampos. Bus nevengiama ginčytis, kritikuoti, galima sulaukti ir aršaus priešiškumo apraiškų, pavojingų avarinių situacijų. Kaip bebūtų, jausitės kažkam reikalingi, mylimi ir tai teiks palaikymo. Savaitgalį jums rūpės komfortas, žemiški džiaugsmai. Venkite konfliktiškų asmenų.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje būsite nusiteikę ieškoti bendraminčių, diskutuoti, politikuoti, siekti populiarumo. Situacija atrodys palanki, jausitės išgirsti, įvertinti. Visgi pernelyg nepasikliaukite šiuo įspūdžiu. Nuo ketvirtadienio labai sumažės noras bendrauti ir ką nors konkretaus veikti. Galite pamatyti slaptus priešus ir kliūtis netgi ten, kur jų nėra. Gali būti, jog ir patys moralumu nepasižymėsite, skleisite abejotiną informaciją ar pan. Rūpinkitės savo sveikata, mityba. Saugokitės avarijų. Tinkamai elkitės su gyvūnais.


OŽIARAGIS. Šią savaitę neišvengsite nerimo, ypač jei galvojate apie egzaminus ar karjeros perspektyvas, verslo partnerystę. Regis, padirbėti teks iš peties. Geriau jausitės, jei turite bendraminčių palaikymą. Visgi kai kas jums neabejotinai gadins nervus. Galbūt tai bus artėjančių permainų grėsmė, nestabilumas, kai kurių asmenų arogancija ar išsišokimai. Bendravimo nesklandumus iš dalies galima įveikti draugiškai pabendravus, atsiprašius. Savaitgalį pravartu ramiai pailsėti, atsipalaiduoti, užsiimti menais. Saugokite vaikus.


VANDENIS. Savaitės pradžioje domėsitės mokslo, kultūros, politikos, kelionių, užsienio reikalų klausimais. Tikėtinas reikšmingas pokalbis, interviu ar egzaminas, laukta žinia iš toli arba išvyka į konferenciją, renginį. Dalykiška ir įtempta bus antroji savaitės pusė. Gali tekti įrodinėti savo tiesą, ginti nuosavybės ar kitus interesus. Regis, būsite nusiteikę ryžtingai ar netgi karingai. Atsargiai elkitės su technika, elektra. Savaitgalis palankus organizuoti susitikimus ar renginius. Deja, artimieji pyks, kad ne jiems teikiate prioritetą.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje turėsite nemažų išlaidų, o galbūt imsitės reikalų, susijusių su mokesčiais, investicijomis, draudimu, paveldėjimu. Bus lengva paminti kai kuriuos etikos principus, susivilioti kažkuo maloniu ar naudingu. Arba kaip tik už tai dabar teks atsakyti. Šiuo metu jums galbūt teks laikyti egzaminą, įskaitą, ruoštis prezentacijai, bendrauti su užsieniečiais arba išvykti į kelionę, pasimatymą. Saugokitės traumų, avarijų. Savaitgalį galite dalyvauti viešame renginyje. Jeigu liksite namuose, sieksite tvarkos, komforto.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>