Kompaktinė pudra ir patarimai, kaip ją naudoti

Kompaktinė pudra ir patarimai, kaip ją naudoti


Makiažas gali padėti pakeisti moters įvaizdį. Tinkamai elgiantis su makiažo priemonėmis, bus atskleistos gražiausios moters savybės. Makiažo sėkmingas ar nesėkmingas įvaizdis dažniausiai priklauso nuo pudros, todėl jei norite atrodyti gražiai, verta išsirinkti jums tinkamiausią priemonę. Pudra padeda išlyginti odos trūkumus, paslėpti pigmentines dėmes ar smulkias raukšleles, taip pat padeda ir paslėpti nemalonų riebios odos spindesį ir net veido dėmeles.


Gera kompaktinė pudra yra ne tik pagrindinė makiažo užbaigimo priemonė, turinti grožio ir estetinių funkcijų, bet ir priemonė, kurią kiekviena privalo turėti savo rankinėje, nes nei viena nenori turėti šlapio veido efekto vasaros metu. Aukštos kokybės pudra apsaugo odą nuo saulės spindulių ir dulkių, karštu oru ją vėsina ir sugeria prakaitą, nes oda greitai išgarina drėgmę. Milteliai taip pat padeda sušvelninti odos dirginimą ir netgi gali būti naudojami kaip vaistai.

REKLAMA


Presuota kompaktinė pudra yra dviejų tipų: sausa ir drėgna. Tai kompaktiška pudra, kuri ypač tinka jaunoms merginoms ir moterims. Ji yra labai patogi, lengvai telpa į bet kokią rankinę. Presuota pudra yra labai populiari tarp moterų, turinčių sausą ir riebią odą. Jei šią pudrą užtepsite ant veido storu teptuku, pudros sluoksnis atrodys lengvas ir skaidrus. Visažistai pataria, kad pirmiausia darantis makiažą reikėtų labai gerai drėkinti veido odą drėkikliu arba drėkinamuoju kremu. Didelė klaida, kai merginos, turinčios riebią odą, prieš makiažą nesudrėkina jos ir naudoja netinkamas, dar labiau sausinančias priemones, norėdamos panaikinti veido odos blizgesį. Be to, nepagalvoja, kad tuomet pudra pasiskirsto labai netolygiai. Taigi pudrą reikia tepti ant sudrėkintos odos. Jei naudosite sausą kempinę kompaktinei pudrai tepti, veidą užtepsite storesniu pudros sluoksniu, kuris taip pat veikia kaip apsauginis sluoksnis. Jei pudros miltelius tepsite šlapia kempine, ši pudra veiks kaip maskuoklis. Taigi galima sakyti, kad šis kompaktinės pudros pamatas yra tikrai universalus ir ypač tinka žmonėms, kuriuos tiesiog domina makiažo patarimai, nes beveik neįmanoma suklysti su šiuo makiažui fiksuoti skirtu pagrindu. Geriausia rinktis savo spalvos kompaktinę pudrą, nes per šviesi pudra gali atrodyti kaip kaukė, o tamsesnės spalvos pudra atrodys juokingai.


Partnerio turinys.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)