Ką reikia žinoti perkant cirkuliacinį siurblį?

Ką reikia žinoti perkant cirkuliacinį siurblį?


Cirkuliaciniai siurbliai yra nedidelis mechaninis įrankis, sumontuotas jūsų centrinio šildymo sistemoje, leidžiantis efektyviai pumpuoti karštą vandenį namuose. Tačiau jei pirmą kartą girdite apie centrinio šildymo siurblį arba katilo siurblio pakeitimą, daugybė centrinio šildymo siurblių gali būti neįtikėtini.


Be abejo, kyla įprastiniai klausimai: „Kas yra centrinio šildymo siurblys? Kaip veikia centrinio šildymo siurblys? Kaip nustatyti centrinio šildymo siurblio dydį savo namams? “


Štai kodėl sukurtas šis išsamus centrinio šildymo siurblių vadovas. Taip žingsnis po žingsnio galėsite greitai nusipirkti, sutaisyti arba pakeisti savo centrinio šildymo siurblį.


Kas yra centrinio šildymo siurblys?


Centrinio šildymo siurblys yra nedidelis mechaninis įrankis, sumontuotas jūsų centrinio šildymo sistemoje, kuris naudojamas pagreitinti karšto vandens cirkuliaciją iš katilo į radiatorius ir atgal į katilą. Siurblys yra efektyvus įrankis, užtikrinantis, kad vanduo pajudėtų jūsų namuose prieš jam atvėstant.

REKLAMA


Kaip veikia centrinio šildymo siurblys?


Jūsų centrinio šildymo sistemos širdis – centrinio šildymo siurbliai veikia į siurblį įsiurbdami vandenį, slėgdami vandenį sparnuotėmis, o po to pumpuodami vandenį aplink šildymo sistemą didesniu greičiu. Tai padeda užtikrinti, kad karštas vanduo būtų efektyviai pumpuojamas jūsų namuose.


Centrinio šildymo siurblio nauda


Vandens suvartojimas. Vanduo patenka į centrinio šildymo siurblį netrukus po to, kai jį sušildo centrinio šildymo sistema.


Sparnuotės. Centrinio šildymo siurbliai yra išcentrinių siurblių tipas. Tai reiškia, kad jie naudoja sparnuotės (pagalvok apie lėktuvų variklius) vandeniui slėgti.


Vandens išleidimo anga. Kai vanduo teka per siurblio sparnuotės, vanduo iš siurblio išstumiamas didesniu greičiu nei jis įėjo.


Ar centrinio šildymo siurblys naudoja elektrą?


Vienas iš puikių centrinio šildymo siurblių dalykų yra tai, kad jie naudoja elektrą tik tada, kai įjungiate centrinio šildymo sistemą. Tai padeda sutaupyti pinigų ir neleidžia švaistyti elektros energijos. Dauguma centrinio šildymo siurblių veiks iš pagrindinio elektros energijos tiekimo, tačiau taip pat galite įsigyti pigesnių baterijomis maitinamų modelių, nors mes to nepatartume.


Partnerių turinys.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)