Kokie vandens maišytuvai geriausi vonios kambariui?

Kokie vandens maišytuvai geriausi vonios kambariui?


Vonios kambarį stengiamės taip įrengti, kad jis mums būtų ne tik patogus, bet ir gerai atrodytų. Būtina šios patalpos dalis vandens maišytuvas voniai, kuris atitiktų visus šeimininkų poreikius – būtų puikios išvaizdos, lengvai valdomas ir įspūdingos techninės charakteristikos. Vandens maišytuvai pagal montavimo būdą yra skirstomi į potinkinius, virštinkinius, o pagal valdymo savybes – į mechaninius, termostatinius ir išmaniuosius sensorinius.


Kokie yra potinkinių ir virštinkinių vonios vandens maišytuvų ypatumai?


Virštinkiniai vandens maišytuvai montuojami tada, kai jau yra atlikti visi vonios kambario įrengimo darbai. O jų instaliavimas yra labai paprastas ir neprašo kokių nors išskirtinių techninių žinių. Tuo tarpu potinkinių vonios vandens maišytuvų įrenginys yra slepiamas sienoje, kartais grindyse. Nors potinkiniai vandens maišytuvai yra šiek tiek brangesni, tai atperka efektyvus patalpos erdvės taupymas. Be to, jie yra labai vertinami dėl savo išskirtinio patvarumo.

REKLAMA


Kaip galima apibūdinti standartinį vonios vandens maišytuvą?


Kas bijo naujovių ir mėgsta laiko patikrintus sprendimus, kai vandens maišytuvas valdomas svirtele ar rankenėlėmis, tas renkasi standartinį prietaisą. Juo galima kuo puikiausiai ir lengvai nustatyti norimą vandens temperatūrą bei tekančio vandens srautą. Kita vertus, kartais, kai vamzdyne pasikeičia slėgis, kai sumažėja šalto vandens tiekimas, tada staigiai gali pakisti ir vandens temperatūra, taip dažniausiai atsitinka daugiabučiuose su neatnaujinta vandens tiekimo sistema.


Kokiomis geromis savybėmis garsėja termostatinis vandens maišytuvas?


Termostatinis vandens maišytuvas yra geras todėl, kad pats kontroliuoja vandens temperatūrą ir padeda išvengti bereikalingo vandens eikvojimo. Šių prietaisų gamintojai pirkėjams siūlo neišpasakytai tikslius termostatinius vonios vandens maišytuvus, kurie akimirksniu ir labai efektingai reaguoja į vandens temperatūros kaitą ir nedelsiant palaiko nustatytą temperatūrą.


Tai iki minimumo sumažina tikimybę nusideginti ranką ar kitas kūno vietas netyčia prisilietus prie maišytuvo paviršiaus. Termostatinio veiksmo trukmė užima tik dešimtąsias sekundės dalis, tai reiškia, jog besimaudantysis išvengs bet kokių nemalonumų, galinčių ištikti dėl staigių vandens temperatūros svyravimų. Be to, šios rūšies vandens maišytuvai, kaip patvirtina statistika, padeda sutaupyti net pusšimtį procentų sunaudojamo vandens.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)



Daugiau >>