Oficialu: Lietuvoje – trečiasis vienaragis

Oficialu: Lietuvoje – trečiasis vienaragis


Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė paskelbė, kad Baltijos šalių skelbimų portalų valdytoja „Baltic Classifieds Group“ tapo oficialiu trečiuoju vienaragiu iš Lietuvos. Tuo ministrė pasidalino savo „Facebook“ paskyroje.


„Sveikinu Lietuvos startuolių bendruomenę ir „Baltic Classifieds Group“ tapus oficialiu trečiuoju vienaragiu iš Lietuvos. Naujausi skaičiavimai Lietuvai šiemet suteikė ne tik vienos greičiausiai augančių startuolių ekosistemos statusą, bet ir oficialiai patvirtino trečią vienaragį.


Juo tapo didžiausia Baltijos šalių skelbimų portalų valdytoja „Baltic Classifieds Group“, kuri anksčiau buvo laikoma vienu neoficialių Lietuvos vienaragių“, – feisbuke rašė A. Armonaitė.


„Daugumai Lietuvos žmonių gerai žinomus „Aruodas“, „Autoplius“ ir kitus skelbimų portalus valdančios įmonės sėkmė yra puikus pavyzdys, kaip atkaklus ir ilgametis darbas virsta puikiais rezultatais ir pripažinimu. Sveikinimai! Nesustosime“, – teigiama ministrės įraše.


Skelbimų portalus valdanti „Baltic Classifieds Group“ įkurta 1999 metais, Lietuvoje. Centrinė įmonės būstinė yra Vilniuje.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)