Konservuoju pati (2015)
KONSERVUOJU PATINESPĖJOTE NUSIPIRKTI?SKAITYKITE ELEKTRONINĘ VERSIJĄ!
Elektroninę žurnalo versiją galėsite skaityti išsiuntę SMS žinutę numeriu 1398 su tekstu: zkp 1501
Žinutės kaina 0,50 Eur.
Gavę atsakymą su kodu, įveskite jį puslapyje
http://www.savaite.lt/sms ir galėsite skaityti užsakytą leidinį.
Leidinyje:
Ką vertėtų žinoti apie konservavimą;Marinavimas: Populiarusis marinavimas;
Agurkai;
Pomidorai;
Patisonai;
Cukinijos;
Daržovių mišiniai;
Paprikos;
Lečas;
Burokėliai;
Grybai;
Uogos ir vaisiai;
Padažai ir pagardai.
Troškiniai: Daržovių troškiniai.
Rauginimas ir sūdymas: Raugintos daržovės – paprasta ir sveika;
Agurkai;
Pomidorai;
Įvairios daržovės;
Kopūstai.
Saldus konservavimas: Desertas iš stiklainio;
Uogienės;
Kompotai: ir atsigerti, ir pasmaližiauti;
Sultys.
Šaldymas: Derlius šaldiklyje;
Uogos;
Daržovės.
Džiovinimas: Džiovinimas: nuo uogų iki šakniavaisių;
Uogos ir vaisiai;
Grybai;
Daržovės ir žalumynai.
AtgalSpausdinti