Dėmesio: ką Jums žada 2018 metų kinų horoskopai

Dėmesio: ką Jums žada 2018 metų kinų horoskopai



Šuo


1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030


2018 metų simbolis apdovanos Šunis už visas pastangas ir sunkius praėjusius metus. Jūsų socialinis statusas gali pasikeisti į gera, o aplinkiniai bus pasirengę demonstruoti savo meilę ir pagarbą. Nors esate labai užsiėmę, naujaisiais metais turėsite pakankamai laisvo laiko lavintis. Susiraskite malonumą teikiantį pomėgį ir skirkite šiam reikalui nors vieną poilsio dieną per mėnesį. Taip pailsinsite galvą nuo kasdienių problemų ir atsikratysite stresų. Artimi žmonės arba kolegos darbe gali paprašyti palaikymo. Jie matys, kaip lengvai 2018 metais jūs susitvarkote su bet kokiomis užduotimis, todėl klaus patarimo. Neatsisakykite padėti, nes anksčiau ir patys ne kartą atsiremdavote į draugišką petį. Svarbiausia – neiškelkite savęs aukščiau už kitus.


Nepamirškite apie būtinybę pailsėti. Kad ir kaip lengvai klostytųsi reikalai, neužsikraukite ant savo pečių nepakeliamos naštos. Leiskitės į seniai suplanuotą kelionę arba bent jau porą savaičių praleiskite užmiesčio sodyboje. Šis ramus gyvenimo periodas suteiks galimybę pasiekti milžiniškų rezultatų neišeikvojant daug jėgų.


Kiaulė


1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031


Geltonojo Šuns metais dažna Kiaulė patirs būseną, primenančią sulėtintą filmavimą. Gyvenimo tempas pastebimai sulėtės, ypač palyginti su praėjusiais metais, kupinais įvykių ir besikeičiančių situacijų. Daugelį dalykų imsite vertinti kur kas santūriau. Neverta dirbtinai skubinti įvykių tėkmės. Stabtelėję atsikvėpti ir atidžiau apsidairę suprasite, kad nuveikta jau išties nemažai. Galite leisti sau pasimėgauti pauze ir ilgai laukta ramybe, nors tai ir nereiškia, kad turėtumėte atidėti visus reikalus. Vis dar siekiantys savo tikslų šio ženklo atstovai plušės toliau. Jūsų laukia dar daug gyvenimo metų, ir juos norisi praleisti neskurstant. Apskritai šie metai Kiaulėms neatneš nei didelių pergalių, nei kokių nors staigmenų, tiesiog įmūrysite dar vieną tvirtą plytą į savo būsimos gerovės pamatus.


Metų totemas jums primena, kad nervingas elgesys ir pernelyg didelis emocingumas suteikia ryškesnio gyvenimo pojūtį, bet, deja, gresia išsekimu ir jėgų švaistymu, o jas galėtumėte panaudoti kur kas racionaliau. Pernelyg užsispyrusias ir protingo patarimo neklausančias Kiaules Šuo pavargs įtikinėti ir metų pabaigoje gali nubausti staiga pablogėjusia sveikata.


Žiurkė


1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008


2018-aisiais Žiurkė pagaliau galės pasimėgauti ramybe, juk Geltonasis Šuo jums kur kas palankesnis negu peštukas Gaidys. Vis dėlto turėtumėte laikytis bent kelių taisyklių. Pirmiausia, Žiurkės turėtų kuo santūriau reaguoti į bet kokius jų aplinkoje kylančius konfliktus. Net nebūdami aktyvūs dalyviai arba kaltininkai, kartą įsivėlę būsite priversti prisiimti didžiąją dalį atsakomybės už galimus padarinius. Kita sėkmės sąlyga – išankstinis nusiteikimas įtemptai dirbti ir nuosekliai laikytis moralės normų..Nuo pat metų pradžios atrodys, kad žmonės tyčia bando jūsų kantrybę, vis mėgina išmušti jus iš pusiausvyros. Nepamirškite, kad pyktis – labai prastas patarėjas. Visa, ką padarysite neapgalvoję arba pasakysite įsikarščiavę, galiausiai jums tik pakenks. Be to, šio ženklo atstovai nuolat kovos su pagunda nugvelbti viską, kas, jų manymu, blogai padėta… Čia turima omeny ne tik banali vagystė, bet ir bandymai perimti iš kolegos pelningą užsakymą arba įdomų projektą, koketavimas su mergina, kuri patinka jūsų draugui, ir pan. Šuo baus jus kiekvieną kartą, kai moralės normas imsite traktuoti pernelyg laisvai.

REKLAMA


Jautis


1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009


2018 metais Jaučiams bus nelengva. Priešingai negu Gaidys, kuris visaip globojo šio ženklo atstovus, Geltonasis Šuo juos nesunkiai nuleis iš padangių ant žemės. Tokia situacija Jaučiams iš pradžių bus nesuprantama. Vis dėlto darbščios ir atkaklios asmenybės padėtį gali ištaisyti. Tam tereikės pasitelkti analitinius gebėjimus, apsiginkluoti kantrybe ir pasiruošti sistemingam darbui. Gali būti, kad daugeliui Jaučių teks permąstyti gyvenimo tikslus ir pakoreguoti planus, gerokai nuleisti įprastą pasiekimų kartelę. Šuo gana lojalus tiems, kurie nepasiduoda ir atkakliai eina išsikelto tikslo link. Tiesiog tai daryti reikės be įprasto jautiško spaudimo, stengiantis sutarti su žmonėmis, taikyti diplomatijos įgūdžius ir rasti kompromisinių sprendimų. Tad naujasis gyvenimo periodas Jaučiams bus nevienareikšmiškas. Nuo 2018 metų pradžios jiems atrodys, kad jų gyvenimas tiesiog sustojo. Tai Šuo nusprendė prigesinti Jaučiams būdingą įkarštį, kurį dar labiau įaistrino aktyvusis Gaidelis. Atokvėpis jums nepakenks, nes prieš tai dirbote iki išsekimo. Ypač gali kliūti tiems ženklo atstovams, kurie pratę vadovauti visiems ir visur.

REKLAMA


Pagrindinė mintis, kurią Šuo pasistengs perduoti Jaučiui, – ne viskas pasaulyje sukasi apie jus, o aplinkiniai žmonės neturi paklusti jūsų įstatymams.


Tigras


1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010


Praėję metai Tigrui pasitarnavo kaip tramplinas, padėjęs pasiekti išties svaiginančių pergalių. Geltonasis Šuo taip pat lojalus šiam kinų horoskopo ženklui, kita vertus, tikėtis aktyvaus veiksmo ir įvykių kupinų metų neverta. Tigrų laukia tylos ir ramybės periodas. Galiausiai rasite laiko užsiimti savimi, nes nebereiks visų jėgų skirti tik karjeros reikalams. Prisiminkite, kad turite savo hobį ir kitokios mėgstamos veiklos, galinčios padovanoti jums ne vieną mielą akimirką. Naujųjų metų totemas pasistengs kuo geriau patenkinti Tigro poreikius, pasirūpindamas deramomis pajamomis ir gera savijauta. Nuo pat metų pradžios turėsite palankių progų atsiduoti pagrindinei Tigrų silpnybei – tinguliui. Iš pradžių tokia situacija jus tenkins ir džiugins, bet jau kovą-balandį pasijusite pernelyg užsisėdėję. Vis dėlto nederėtų jėga laužyti savaime besiklostančių aplinkybių ir kaltinti savęs dėl apatijos. Tiesiog Šuo suteikia jums progą sukaupti pakankamai jėgų tam svarbiam momentui.


Metų totemas palieka jums teisę rinktis: galbūt jus susitelksite į asmenines pajamas, rūpinsitės karjeros reikalais, o gal imsitės būsto remonto arba daugiau dėmesio skirsite asmeniniams santykiams. Kad ir kur nukreipsite savo pastangas, Geltonasis Šuo palaikys jūsų sprendimą. Griebsitės visko vienu metu – į metų pabaigą jokių jėgų nebeliks visai.



Triušis


1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011


Triušiams teks pristabdyti aktyvumą – veiklos periodą keis ramybė ir lėtai bėgantis laikas. Nenusiminkite iš karto manydami, kad naujasis totemas paliko Triušius be veiklos. Geltonasis Šuo ne tik apdovanos jus savo dėmesiu, bet ir apsaugos nuo nereikalingų rūpesčių ir nerimo, kad Triušiai pagaliau galėtų pasimėgauti ankstesniais metais užsitarnautu poilsiu.


Naujaisiais metais Triušiai galės užsiimti tokia veikla, kuri jiems iš tiesų patinka. Pasinaudokite proga ir skirkite dėmesio šeimai, draugams ir savo hobiui. Po Gaidžio metų, kai kas antras mėgino išnaudoti Triušius, jų laukia laikotarpis be užkulisinių intrigų ir apkalbų. Drąsiai į pagalbą darbuose įtraukite draugus ir pažįstamus – jie sugebės duoti vertingą patarimą ir padės įgyvendinti jūsų idėjas. Žinoma, tai nereiškia, kad visus sprendimus galima priimti su Triušiams būdingu impulsyvumu.
Šuo dosniai nedalija avansu likimo dovanų, bet atkakliausi Triušiai naudosis jo globa profesinėje veikloje. Ramybės metą verta išnaudoti savo meistriškumui kelti – tinka lankyti kursus arba net pakeisti darbovietę. Svarbiausia – neišsikelkite per didelių tikslų.


Artimų žmonių rate visuomet jūsų laukia ramybės uostas, kuriame galima atlaikyti bet kokias audras.


Drakonas


1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012


Šis gyvenimo laikotarpis ženklo atstovams nebus stabilus: kai tik jums pasirodys, kad sėkmė jau jūsų pusėje, ruoškitės netikėtam nuopuoliui. Veikiausiai Drakonams jau pirmąjį metų pusmetį norėsis keikti likimą, kaltinti Geltonąjį Šunį nesąžiningu elgesiu ir išankstiniu nusistatymu, bet tik jūs patys galite pakeisti susidariusią padėtį. Metų šeimininkas tenori jums perduoti mintį, kad siekiant aukštumų reikia labiau susikaupti ir elgtis kryptingiau, nelaukti nuolatinių fortūnos šypsenų. Drakonai, sugebėsiantys įsiklausyti į svarbiausią metų mintį ir kritiškai vertinti savo elgesį, sulauks daugelio sumanymų sėkmės. Kita vertus, neturintys aiškių planų ir negebantys objektyviai įvertinti savo galimybių pasiekti trokštamą rezultatą Drakonai bus išbraukti iš Šuns numylėtinių.

REKLAMA


Gyvenimo įvairovė 2018 metais liesis per kraštus – gerus įvykius Drakonų gyvenime nuolat keis tokie, be kurių jie puikiausiai galėtų apsieiti. Tikėtina, kad nemalonių netikėtumų galima sulaukti iš artimų žmonių, o jų neapgalvotų poelgių padariniai nuguls ant jūsų pečių. Svarbiausia, ką reikės padaryti Drakonams, kad įtiktų 2018 metų totemui, – išmokti skirti esmines ir menamas vertybes. Išorinis blizgesys turi pasitraukti į antrą planą, o žmonių santykiai ir moralės normos – atsidurti pirmame.


Gyvatė


1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013


2018-aisiais Gyvatėms teks iš naujo įvertinti savo įprastą elgesį, juk sąžiningąjį Gaidį keičia ne mažiau tiesmukas Šuo. Bet kokios gyvatiškos gudrybės bus griežtai baudžiamos, o visokios manipuliacijos ir intrigos – demaskuojamos. Susidraugauti su 2018-ųjų metų totemu galės tik visiškai sąžininga Gyvatė. Vis dėlto neskubėkite liūdėti, Geltonasis Šuo ir jums turi paruošęs nemažai malonių staigmenų. Gyvatės, niekaip negalinčios palikti asmeninio komforto zonos, antrojoje metų pusėje sulauks postūmio ir jis ne tik pakeis į gera jų šiandieną, bet ir suteiks progą padėti puikų pagrindą bent keleriems metams.


Tinkamas metas įkūnyti ambicingas idėjas, pakeisti būstą arba profesinės veiklos pobūdį. Vis dėlto geriau tokius planus atidėti antrajai metų pusei, kai jau būsite tikras, kad užkariavote Geltonojo Šuns simpatijas. Įveikti sunkumus Gyvatei padės įgimta išmintis ir praktiškumas. Jūs visada mokėjote blaiviai vertinti sėkmės galimybes.
Nepamirškite pasirūpinti sveikata: šio Zodiako ženklo žmonės yra ištvermingi ir sugeba sunkius laikus prastumti filosofiškai nusiteikę, bet 2018-aisiais prie šių savybių dar reikėtų pridėti tinkamą miego ir poilsio režimą.


Arklys


1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014


2018 metais Arkliai įveiks bet kokias kliūtis ir pasinaudos visomis galimybėmis, kurių jiems gausiai pažers Geltonasis Šuo. Vis dėlto net patys greičiausi Arkliai turi prisiminti, kad ne visuomet reikia bėgti labai greitai. Sėkmės viršūnę pasieks ne ristūnai, o tvirti darbiniai arkliukai, gebantys tolygiai paskirstyti jėgas ir pamažu, bet užtikrintai traukiantys į tikslą. Atminkite, kad Šuniui ne itin patinka į puikybę ir pasipūtimą linkusios asmenybės. Bet kurią jūsų pergalę turi lydėti dėkingumas kiekvienam, ištiesusiam pagalbos ranką. Jeigu visus nuopelnus priskirsite sau – 2018 metų totemas greitai sudėlios viską į vietas ir pasiūlys likusį laiką nugyventi vienatvėje. Arkliai, mokantys eiti viename kinkinyje, paklusti bendram ritmui, tikrai neliks prie suskilusios geldos, jų gerovė kils ir pasieks naujas aukštumas. Žiemą ir pavasarį jūsų dėmesio reikės vyresnio amžiaus giminaičiams. Antroji metų pusė – metas dideliems pirkiniams.

REKLAMA


Svarbiausia žinia, kurią jums nori perduoti Šuo, – ne viską šiame pasaulyje galima pamatuoti materialinėmis vertybėmis. Didžiausią pasitenkinimą pasieksite supratę, kad prigimtinių talentų atsiskleidimas kur kas vertesnis negu viršininko kėdė, o tvirta šeima ir mylimas partneris jums didesnė laimė už prašmatnų automobilį.


Ožka


1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015


2018-aisiais Geltonasis Šuo Ožkai nepaprastai dosniai dalys visokiausius apdovanojimus ir prizus. Pasiruoškite šuoliams karjeros laiptais, romantiškoms pažintims, finansinei sėkmei ir nesibaigiančiai virtinei ryškių, įsimenančių dienų. Aplinkiniai bus visada pasiruošę Ožkai padėti ir ją palaikyti. Vienintelis patarimas – visada likite matomi. Dalykitės ir džiaugsmu, ir liūdesiu, būkite atviri ir nuoširdūs. Metai gali atskleisti daug naujų Ožkos talentų. Nedvejodami naudokitės atsiveriančiomis galimybėmis, mokykitės, ugdykite savo gebėjimus. Koją pakišti gali nebent Ožkai būdingas kaprizingas būdas: vos susidūrę su pirma rimtesne kliūtimi, dažnai metate pradėtą darbą ir niekaip nebenorite prie jo sugrįžti. Kad ir kaip ten būtų, 2018-aisiais Ožka turės daug progų tam, ką ji labiausiai vertina – būti savimi ir švytėti visų dėmesio centre. Geltonasis Šuo žada progų susipažinti su įtakingais globėjais, įdomiomis asmenybės ir tiesiog gerais žmonėmis, jie taps naujais jūsų draugais. Saugokitės vieno – vertinti žmogų iš savanaudiškų pozicijų. Šitaip sukeltumėte metų totemo nepasitenkinimą ir veikiausiai būtumėte už tai nubausti.


Beždžionė

1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016


Pagrindinis Beždžionės siekis 2018-aisiais – jos nuopelnų pripažinimas. Noras siekti nepasiekiamų aukštumų gal ir pagirtinas, tik bėda, kad Šuo pagyrūnų nemėgsta.
Ateinančius metus bus nelengva pavadinti sėkmingais. Jūs ir toliau irsitės į priekį, deja, dėl kiekvieno žingsnio teks kovoti, todėl metams įpusėjus Beždžionė gali pasijusti visai netekusi jėgų. Apskritai šio ženklo atstovai linkę švaistyti jėgas smulkmenoms, jiems sunku susitelkti į svarbiausią dalyką. Būtent kantrybės ir darbštumo jus mokys Geltonasis Šuo. Perprasite jo siunčiamą žinią – įgimtas sumanumas padės laimėti išsvajotą prizą. Paprastai Beždžionė puikiai jaučia ore tvyrančias permainas ir besikeičiančią situaciją, bet šiemet jai dažnokai teks kakta stuktelėti į uždarytas duris. Negana to – šalia dažnai rasis kas nors vikresnis ir greitesnis. Tokie dalykai Beždžionę tikrai erzina ir užgauna savimeilę.


Šuo visiškai negarantuoja, kad ateinančiais metais priešingos lyties asmenys jus lepins savo dėmesiu. Ruoškitės etapui, kai meilę ir pripažinimą teks užsitarnauti. Apskritai 2018-aisiais santykiai turėtų būti grindžiami abipusiu pasitikėjimu ir gebėjimu priimti žmones su visais jų trūkumais.


Gaidys


1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017


Dauguma Gaidžių jau pačiomis pirmosiomis dienomis pajus, kad laukia sudėtingi ir kupini įvykių metai. Šie impulsyvūs plunksnuočiai pratę kiekviena proga pernelyg garsiai girtis savo pergalėmis, todėl Geltonasis Šuo jais ne itin žavisi. 2018 metų totemas pasistengs įtikinti jus, kad polinkis peštis ir pagyrūniškumas – ne pačios geriausios žmogaus savybės. Ne visada verta šokti į patį įvykių sūkurį – kartais kur kas išmintingiau vyksmą stebėti iš šalies. Vis dėlto tai nereiškia, kad 2018-ieji Gaidžiams bus nesėkmingi. Šuo jums pamėtės nemažai sėkmės galimybių, reikės tik šiek tiek kantrybės ir sumanumo įgyvendinant savo sumanymus.
Geltonojo Šuns valdymo metu Gaidžiams atsivers naujų perspektyvų. Svarbiausia – blaiviai įvertinti reikiamas įdėti pastangas ir tikėtiną rezultatą. Gaidžiai rizikuoja užsikelti kartelę pernelyg aukštai ir todėl galiausiai likti nepatenkinti. Nenusivilkite, jeigu 2018-ieji iš jūsų pareikalaus daug sunkaus kasdienio darbo, paliekančio labai nedaug vietos kūrybai.


Tam tikra sumaištis, lydėsianti jus visus šiuos metus, neturėtų trikdyti. Geltonasis Šuo tikisi iš jūsų saikingumo, kantrybės ir išminties. Žiūrėkite tiesiai pirmyn ir neskubėdami siekite pasirinkto tikslo.


Daugiau svarbių, įdomių ir naudingų temų rasite žurnale "Savaitė"







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)