Didžioji Britanija džiūgauja: Sasekso kunigaikštienei Meghan ir princui Hariui gimė sūnus

Didžioji Britanija džiūgauja: Sasekso kunigaikštienei Meghan ir princui Hariui gimė sūnus


Pirmadienį Sasekso kunigaikštienei Meghan ir princui Hariui gimė sūnus, praneša BBC, remdamasis Bakingamo rūmais. Naujagimis tapo septintuoju pretendentų į Didžiosios Britanijos sostą eilėje. Tai - pirmasis praėjusių metų gegužę susituokusių princo Hario ir Meghan Markle kūdikis.


Pasak princo Hario, jis ir jo žmona yra labai susijaudinę ir dėkingi visiems, kurie juos palaikė Meghan nėštumo metu.


Gautomis žiniomis, naujagimis sveria 3,3 kilogramo. Jis ir jo motina jaučiasi gerai.


Anot princo Hario, jie dar nežino, kokį vardą duos sūnui. Anksčiau buvo pranešta, kad Haris ir Meghan nusprendė, jog nesistengs sužinoti, kokios lyties bus naujagimis.


Apie Meghan nėštumą buvo paskelbta praėjusių metų spalio 15-ąją - praėjus beveik keturiems mėnesiams po vestuvių. Tuo metu Haris ir jo žmona lankėsi Australijoje.


Netrukus po to sutuoktiniai nusprendė palengvinti nėščios Meghan darbotvarkę kelionės po užsienį metu ir sumažinti renginių, kuriuose ji dalyvaus, skaičių.


Pastarąjį kartą Sasekso kunigaikštienė oficialiame renginyje pasirodė kovo 19-ąją, kai ji kartu su vyru pagerbė Kraistčerčo žudynių aukų atminimą.


Hario vyresnysis brolis princas Williamas ir Kembridžo kunigaikštienė Kate turi tris vaikus - penkerių metų princą George`ą, princesę Charlottę, kuriai sukako ketveri, ir princą Louisą, gimusį praėjusių metų balandį.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)