„Apple“ pristatė naują paslaugą: prenumeratoriai galės skaityti per 300 leidinių

„Apple“ pristatė naują paslaugą: prenumeratoriai galės skaityti per 300 leidinių


JAV technologijų milžinas „Apple“ pirmadienį pristatė „Apple News+“ - paslaugą, leisiančią ją užsiprenumeravusiems vartotojams skaityti daugiau nei 300 laikraščių ir žurnalų.


„Apple News+“ prenumerata kainuos 9,99 dolerio per mėnesį, o vartotojai galės skaityti „Los Angeles Times“, „Wall Street Journal“, „Rolling Stone“, „Time“, „Wired“, „The New Yorker“ ir daugelį kitų laikraščių bei žurnalų.


„Tikime žurnalistikos galia ir jos poveikiu mūsų gyvenimams. Manome, kad „Apple News+“ bus puikus tiek vartotojams, tiek leidėjams“, - pristatymo renginyje Kalifornijos Kupertino mieste, kur įsikūrusi bendrovė, kalbėjo „Apple“ generalinis direktorius Timas Cookas.


„Apple News+“ Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje paleidžiama jau pirmadienį anglų ir prancūzų kalbomis, o britai ir australai paslauga galės pasinaudoti jau šiais metais, sakoma „Apple“ pranešime.


Šis „Apple“ žingsnis pasirodė tuo metu, kai bendrovė keičia veiklos modelį, į pirmą vietą iškeldama skaitmeninį turinį ir kitas paslaugas, kurios leistų kompensuoti telefonų pardavimų nuosmukį. „Apple News+“ taip pat padės daugeliui žiniasklaidos priemonių, kurioms sunkiai sekasi apmokestinti savo paslaugas internete.


„Apple“ taip pat pabrėžė, kad reklamdaviai negalės sekti prenumeratorių veiklos „Apple News+“, taip užtikrinant daugiau privatumo.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)