Pamatykite: JAV futbolininkė naujam sezonui ruošiasi nepaisydama nėštumo

Pamatykite: JAV futbolininkė naujam sezonui ruošiasi nepaisydama nėštumo


Jungtinėse Amerikos Valstijos Orlando „Pride“ ekipa jau pradėjo pasirengimą naujam sezonui, o kartu su šia komanda treniruotėse pluša ir puolėja Sydney Leroux.


Tačiau įdomiausia šioje istorijoje yra tai, jog moteris sportuoja nepaisydama to, jog jau penkis su puse mėnesio yra nėščia.


Iki naujojo sezono likus mėnesiui, moteris savo socialiniuose tinkluose pasidalino nuotraukomis, kuriose ji sportuoja su komanda, nors jau galima akivaizdžiai matyti jos padidėjusį pilvą.


„Niekuomet nemaniau, kad pradėsiu pasiruošimą sezonui būdama penkis su puse mėnesio nėščia, bet štai mes čia“, - savo tviteryje rašė S.Leroux.


Tiesa, 28-erių moteris suskubo patikinti, kad nedalyvauja fizinio kontakto reikalaujančiuose pratimuose ir apsiriboja darbu su kamuoliu.


Pamatykite: JAV futbolininkė naujam sezonui ruošiasi nepaisydama nėštumo


„Stengiuosi nestatyti savęs į tokias situacijas, kuriose kamuolys galėtų atsitrenkti į mane ar galėčiau susižeisti. Taip pat stengiuosi neatlikti aukšto intensyvumo bėgimo pratimų, taip pat klausau savo akušerių“, - teigia futbolininkė.


Moteris sulaukė labai daug palaikymo socialiniuose tinkluose, ją pagyrė ir taip pat Orlando ekipoje rungtyniaujanti Alex Morgan.


„Didžiuojuosi būdama tavo komandos draugė, Sydney. Nekantrauju, kada galėsiu atsidurti aikštėje kartu su tavimi“, - rašė garsi futbolininkė.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)