Paskelbti visi NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyviai

Paskelbti visi NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyviai


Ketvirtadienį paaiškėjo Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) „Visų žvaigždžių“ rungtynių komandų sudėtys.


Jau anksčiau po balsavimo buvo paskelbti komandų starto penketai. Rytų konferencijos komandos kapitonu tapo daugiausiai balsų surinkęs „Milwaukee Bucks“ žaidėjas graikas Giannis Antetokounmpo. Šios ekipos starto penkete taip pat žais Kawhi Leonardas („Toronto Raptors“), Joelis Embiidas („Philadelphia 76ers“), Kemba Walkeris („Charlotte Hornets“) ir Kyrie'is Irvingas („Boston Celtics“).


Kitos komandos kapitonu tapo LeBronas Jamesas („Los Angeles Lakers“), o į starto penketą taip pat pateko Paulas George'as („Oklahoma City Thunder“), Kevinas Durantas („Golden State Warriors“), Stephenas Curry („Golden State Warriors“) bei Jamesas Hardenas („Houston Rockets“).


Ketvirtadienį komandų kapitonai G. Antetokounmpo ir L. Jamesas iš trenerių sudaryto sąrašo turėjo išsirinkti atsarginius žaidėjus. G. Antetokounmpo į savo komandą pakvietė Anthony Davisą, Klay'ų Thompsoną, Damianą Lillardą, Russellą Westbrooką, LaMarcusą Aldridge'ą, Karlą-Anthony Townsą ir Bradley Bealą.

REKLAMA


L. Jamesas į savo ekipą pakvietė Khrisą Middletoną, Nikolą Jokičių, Beną Simmonsą, Blake'ą Griffiną, D'Angelo Russellą, Nikolą Vučevičių ir Kyle'ą Lowry. Vėliau buvo atlikti mainai ir B. Simmonsas su R. Westbrooku apsikeitė komandomis.


NBA taip pat išimties tvarka į rungtynes pakvietė du veteranus - Dirką Nowitzkį (Giannis komanda) ir Dwyane'ą Wade'ą (LeBrono komanda).


NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės vasario 17 dieną vyks Šarlotėje.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)