Tarptautinę šeimos dieną – nuostabiausios šeimos rinkimai

Tarptautinę šeimos dieną – nuostabiausios šeimos rinkimai


Daugiavaikių šeimų asociacija MES jau šeštus metus organizuoja „Metų šeimos“ rinkimus. Ši graži iniciatyva virto ilgamete tradicija dėka vis daugėjančių verslių, nusipelniusių ne tik savo artimųjų rate, bet ir už jos ribų gausių bei darnių šeimų.


Tarptautinę šeimos dieną, šventėje ,,MES už ŠEIMĄ 2019" bus apdovanotos ,,2019 Metų šeimos", kurios Jūsų manymų, labiausiai nusipelnė šio vardo, o pagrindinis prizas su titulu atiteks vienai iš trijų Jūsų favoričių.


Pagrindinį titulą organizatoriai pasilieka teisę paskirti savo nuožiūra vienai iš trijų, tautos atrinktų šeimų..


Vertinimo kriterijai: šeimos gausa, šeimos darna, šeimos džiaugsmo ir vertybių puoselėjimas, šeimos dalyvavimas visuomeninėje veikloje.


Mums rūpi Jūsų nuomonė, todėl mielai kviečiame balsuoti už Jums patikusią, ir Jūsų manymų, labiausiai nusipelniusią apdovanojimo šeimą mūsų Facebook paskyroje. Savo balsą atiduoti galite čia.


Šventės „Mes už šeimą“ metu Vilniuje vyks net keturi vienas kitą papildantys renginiai, į kuriuos kviečiame visas šeimas atvykti š.m. gegužės 19 d.

PROGRAMA:

REKLAMA


13:30 Flašmobas Katedros aikštėje.
13:45 Eisena Gedimino prospektu ,,Mes už Šeimą".
14:00 Šeimų šventė Lukiškių aikštėje, ,,Metų šeimos apdovanojimai".
Koncertuoja Jaunieji Lietuvos talentai bei šokių kolektyvas „Desso“(Širvintos).
15:00 ,,Šeimos teatro festivalis" .
Pasirodys teatrų kolektyvai, kuriantys vaikams ir ne tik: „Teatriukas“, „Vilniaus naujasis teatras“ ir kt.


Lukiškių aikštėje bus eksponuojama unikali fotografijų paroda „Lietuvos šeimų ir kūdikių puokštė“, rengiama bendrai su iniciatyva „Visi naujagymiai lygūs“


Vaikai galės linksmintis ant spalvingo ir erdvaus batuto LIŪTUKAS, kuris nepaliks nei vieno abėjingo vaiko. Visi dalyviai galės sočiai papietauti ARMYDAY skanaudami kareiviškos košės.


Partnerių informacija.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)