Lietuvos „X faktoriuje“ triumfavo rokeriai „Good Time Boys“

Lietuvos „X faktoriuje“ triumfavo rokeriai „Good Time Boys“


Lietuva turi naują žiūrovų simpatijas užkariavusio muzikinio šou „X faktorius“ nugalėtoją. Po inirtingos kovos juo tapo grupė „Good Time Boys“. „Good Time Boys“ vyrukai laimėjo ne tik šlovę ir pripažinimą, bet ir pagrindinį projekto prizą – 15 tūkst. eurų.


Dėl geriausiojo titulo sekmadienio vakarą kovojo trys dalyviai, kurie žiūrovams paruošė skirtingus pasirodymus ir duetus kartu su Lietuvos muzikos žvaigždėmis. Scenoje pasirodė Sauliaus Prūsaičio mokiniai „Good Time Boys“, Justės Arlauskaitės-Jazzu komandos narė Kristina Jurevičiūtė, bei Marijono Mikutavičiaus vaikinų kategorijai priklausantis Rimvydas Matukynas-Antturi.


Superfinale lemiamą balsą turėjo tik „X faktoriaus“ žiūrovai. Būtent jie sprendė, kas turi nugalėti projekte. Balsuoti žiūrovai pradėjo vos startavus šou. Trijų valandų trukmės šou nepraėjo be ugnies, lazerių, įspūdingų šviesų. Projekto dalyviai scenoje atliko ne tik šių dienų topuose karaliaujančias dainas, bet ir laiko patikrintus hitus.

REKLAMA


Visiems dalyviams pasirodžius po du kartus balsavimas buvo pristabdytas. Paskelbta, kad mažiausiai balsų surinkusi Kristina neteko galimybės kautis toliau ir iškovojo garbingą trečią vietą. Tuo tarpu likę atlikėjai, Antturi ir grupė „Good Time Boys“, rungėsi tarpusavyje – pristatė po geriausią savo dainą.


Lietuvos „X faktoriuje“ triumfavo rokeriai „Good Time Boys“


Likus kiek daugiau nei valandai iki vidurnakčio paaiškėjo, kad daugiausia balsų surinko ir šių metų „X faktoriaus“ karūną užsidėjo grupė „Good Time Boys“. Kiek mažesnio palaikymo sulaukusi Antturi liko antroje vietoje. Paaiškėjo, kad trečiosios vietos nugalėtoja Kristina nuo Antturi atsiliko tik trimis balsais.


„Trūksta žodžių, netikėjome, nežinau, daug emocijų. Dabar švęsime, norisi eiti pas žmones, kurie mumis tikėjo. Dėkoju televizijos žiūrovams. Jau galime ruoštis į Maroką, pirksim techniką, įrašysime savo dainą“, – kalbėjo „Good Time Boys“ grupės vokalistas Gabrielius Šurna.


Dar prieš tiesioginės transliacijos pradžią kalbinti nariai, neslėpė jaudulio, bet užtikrino, kad pasirodymams ruošėsi atsakingai: „Daug pastangų, žinių ir aistros įdėjome į savo pasirodymus, todėl darysime viską, kas yra įmanoma. Jaudulį jaučiame, bet kinkos nedreba, tiesiog norime, kad žmonėms patiktų mūsų ruošiamas pasirodymas.“


Lietuvos „X faktoriuje“ triumfavo rokeriai „Good Time Boys“


Antroje vietoje likęs Rimvydas Matukynas-Antturi po finalo atrodė ypač atsipalaidavęs: „Tai yra projektas ir aš laimėjau antrąją vietą, bet be viso to, aš laimėjau labai daug. Be jokių abejonių, savimi pasitikiu ir manau, kad gyvenime esu laimėtojas. Pasižiūrėsime, kas bus po metų ar dviejų, aš manau, kad šiandien laimėjau daugiausiai. Niekas man nepakišo kojos, viską padariau teisingai, taip, kaip norėjau, todėl savimi didžiuojuosi. Esu labai laimingas, tai nėra nesėkmė, išeinu pakelta galva, nes pats pranokau save.“


Lietuvos „X faktoriuje“ triumfavo rokeriai „Good Time Boys“


Tiesa, trečiojoje vietoje pasilikus Kristina Jurevičiūtė neslėpė apmaudo. Praėjusioje „X faktoriaus“ tiesioginėje transliacijoje pradėjus dainuoti Jennifer Hudston dainą „You're gonna love me“ viskas ėjosi sklandžiai, tačiau dainos viduryje dingo atlikėjos balsas ir liko girdėtis tik muzika, tada Kristina pasižadėjo sau, kad ją atliks dar kartą – finalo metu: „Norėjau padainuoti tą dainą. Apmaudu, kad niekas jos ir neišgirdo, nes pradžioje sutrukdė mikrofonas, o dabar netekau galimybės vėl jos atlikti.“







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>