Nuo lapkričio 1 d. – pokyčiai sostinės autobusų maršrutuose

Nuo lapkričio 1 d. – pokyčiai sostinės autobusų maršrutuose


Nuo lapkričio pirmosios šalies sostinėje įvyks pasikeitimų viešojo transporto maršrutuose. Beveik 20-ies maršrutų autobusai važiuos ne tik pakeistu laiku, bet kai kurie – ir skirtingomis trasomis.


Savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ praneša, kad nuo lapkričio 1 d. keisis 28-ojo, 29-ojo, 32-ojo, 33-iojo, 35-ojo, 36-ojo, 43-iojo, 46-ojo, 48-ojo, 56-ojo, 59-ojo, 66-ojo, 68-ojo, 73-iojo, 76-ojo ir greitųjų – 1-ojo G, 3-iojo G ir 5-ojo G – autobusų maršrutų eismo tvarkaraščiai. 28-ojo bei 66-ojo maršrutų autobusai važiuos ir pakeistomis trasomis.


Pokyčiai įgyvendinami pasikeitus kelių maršrutų trasoms, peržiūrėjus ir įvertinus faktinį transporto važiavimo greitį ir patikslinus atkarpų įveikimo laiką – tokiu būdu siekiama užtikrinti viešojo transporto važiavimo punktualumą.


Nuo lapkričio 1 d. – pokyčiai sostinės autobusų maršrutuose


Nuo lapkričio 1 d. 28-ojo autobusų maršruto trasa pratęsiama iki Valų kaimo. Autobusai kursuodami iš Žemųjų Panerių iki Grigiškių žiedo važiuos įprasta trasa, o ten apsisukus važiuos Kauno Vokės gatve iki Valų kaimo. Kursuodami pratęsta trasa autobusai stos naujai įrengtose stotelėse – Kauno Vokės, Vokės sodai ir Valai.


66-ojo maršruto autobusai nuo lapkričio 1 d. iki 2019 m. kovo 31 d. neužsuks į stotelę Europos parkas ir iš Juozapiškių važiuos tiesiai į Skirgiškes.


Nuo lapkričio 1 d. – pokyčiai sostinės autobusų maršrutuose


Nauji šių autobusų maršrutų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt skelbiami nuo spalio 29 d., viešojo transporto stotelėse esantys tvarkaraščiai pradėti atnaujinti taip pat nuo spalio 29 d.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)