Pasiruošimas Kalėdoms “ „Christmas2Business“ konferencijoje

Pasiruošimas Kalėdoms “ „Christmas2Business“ konferencijoje


Roges ruošk vasarą - šis posakis puikiai iliustruoja renginio „Christmas2Business" filosofiją. Ši konferencija-paroda yra skirta verslo segmentui, kurios tikslas yra padėti įmonėms iš anksto atsakingai ir efektyviai pasiruošti Kalėdiniam laikotarpiui.


Trečius metus organizuojamas renginys jau spėjo susilaukti dėmesio iš įvairių verslo atstovų, o gauti įvertinimai tik parodo šio renginio efektyvumą ir poreikį. Šiais metais „Christmas2Business" vyks rugsėjo 20-21 dienomis ir visus susidomėjusius kviečia užsukti į Vilniaus Rotušę.


Ankstyvas pasiruošimas tausoja nervus, taupo pinigus


Iš pirmo žvilgsnio, vos nuvilnijus vasarai iškart kibti į Kalėdinį vajų skamba ne itin patraukliai, tačiau „Christmas2Business" organizatoriai tikina, kad tokia praktika verslo pasaulyje galioja visur. Psichologai primena, jog verslininkams metų pabaiga beveik visuomet būna sudėtinga, nes tenka užbaigti daugybę darbų ir pasiruošti naujiems, todėl šventinė nuotaika neretai apkarsta, o jei dar tenka sukti galvą dėl dovanų, darbuotojai patiria įtampą, tampa irzlūs.

REKLAMA


„Pirmiausiai, norime akcentuoti, jog tai nėra kvietimas rugsėjo mėnesį pradėti švęsti Kalėdas ir joms puoštis. Norime padėti įmonėms laiku pasiruošti šventiniam periodui, nes tai taupo darbuotojų užimtumą – juk laiku atliekamas darbas yra efektyvesnis ir reikalauja mažiau žmogiškųjų išteklių, sukelia mažiau streso. Be to, toks pasiruošimas leidžia sutaupyti 20-30% išlaidų, kurių prireikia užsakius prekes ir paslaugas paskutinę minutę.


Norime įrodyti, jog visi niuansai yra svarbūs, bet lengvai įveikiami – Kalėdiniu laiku patariama pasirūpinti iš anksto tiek ofiso darbuotojų šventine išvaizda, tiek nepavėluoti pristatyti dovanas klientams ir partneriams. Ką jau kalbėti apie svarbą laiku ir tinkamai padėkoti savo partneriams, darbuotojams", - pasakoja viena iš „Christmas2Business" organizatorių Edita Ramanauskaitė.


Programoje ne tik dovanos, bet ir specialistų paskaitos


Šių metų konferencija-paroda dar turtingesnė. Parodoje laukia gausus dovanų pasirinkimas, renginių organizavimo pasiūlymų, dekoro patarimų ir kitų šventinių sprendimų, kurie neabejotinai padės kurti artėjančių švenčių emocinį foną. Konferencijos dalį užpildys daugybė įdomių pranešėjų su Kalėdiniam laikui aktualiomis temomis.

REKLAMA


Kvapų ekspertė Laimė Kiškūnė pasidalins kvapų pasaulio tendencijomis, papasakos apie Kalėdų kvapą ir su kuo jis siejamas, atskleis, kokius kvapus patartina dovanoti, o kuriais – kvėpinti ir formuoti savo erdvę. Protokolo ir etiketo žinovas Arminas Lydeka dalinsis mintimis apie Kalėdų dovanas bei koks etiketas galioja teikiant, ir gaunant dovanas.


Dizainerė Reda Paula kalbės apie tai, kaip sutikti šventinį laika su pakilia nuotaika ir be streso, galvojant ką apsirengti. Psichologas Andrius Kaluginas aiškins kaip psichologiškai teisingai papuošti biurą ar įmonę.


Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas aptars šių laikų tendenciją – emocijos dovanojimą. Lankytojai taip pat turės galimybę sužinoti apie dovanų pristatymą laiku, kurjerių paslaugas, efektyvias B2B dovanas ir jų istorijas ar kaip paruošti produktų nuotraukas Kalėdų elektroninei prekybai.


Puikią nuotaiką kurs instrumentinis ansamblis „Vilniaus Divertismentas", priešaky su jaunaisiais Lietuvos atlikėjais Egle Jurgaityte ir Thomu Tumosa. Pačios gražiausios šventinės melodijos trumpam nukels į patį tikriausią Kalėdinį laiką. Organizatoriai tikina, kad šių metų „Christmas2Business" padės atrasti naujų sprendimų, išgirsti vertingų patarimų ir šventes pasitikti su gera nuotaika bei puikiai paruoštais namų darbais.


Siūlys susistemintą informaciją


Visą renginio programą susidomėję gali rasti organizatorių svetainėje www.christmas2business.eu. Bilietus galima įsigyti dviem dienoms arba pasirinkti į kurią nors vieną. Na, o tiems, kas dalyvauti negalės, rengėjai paruošė puikią Kalėdų atmintinę, skirtą verslo segmentui - Christmas2Business žurnalą. Tai kalėdinių verslo dovanų ir paslaugų žurnalas-katalogas, konferencijos pranešėjų patarimai bei įžvalgos, kitų ekspertų gairės ir pagalba planuojant žiemos šventes, kuriant sveikinimus, savarankiškai ieškant įdomių sprendimų puošime.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)