Smulkios įmonės galės turėti savo mobilią aplikaciją

Smulkios įmonės galės turėti savo mobilią aplikaciją


Lietuvoje pristatoma nauja paslauga, kuri suteiks galimybę net ir smulkiems bei vidutiniams verslams turėti savo mobilią aplikaciją be didelių investicijų.


Tokią paslaugą sukūrusios bendrovės „Broliai lietuviai“ vadovas Tomas Gaudinskas tikina, kad iki šiol savo programėles galėjo turėti tik dideli rinkos žaidėjai, žinomi prekių ženklai, nes programėlės sukūrimas reikalavo daug investicijų. Naujai pristatoma paslauga, pasak įmonės vadovo, Lietuvoje išspręs daugybę techninių klausimų ir sukūrė platformą, kuria naudojantis galima dešimteriopai sumažinti programėlės kūrimo procesui reikalingas investicijas.


„Sparčiai daugėja besinaudojančiųjų mobiliomis aplikacijomis, todėl ir maži bei vidutiniai verslai turi turėti galimybę ten būti. Kelerius metus su užsienio partneriais kūrėme sudėtingą sistemą, kuri dabar leidžia automatizuoti daugelį procesų, todėl sutaupoma daug pinigų ir laiko. Tai reiškia, kad nuo šiol tai prieinama kiekvienam verslui, kuris nori eiti į priekį, neatsilikti nuo savo klientų, būti ten, kur yra jie. Šios paslaugos buvo kuriamos pasaulinei rinkai, tačiau sukūrėme padalinį, kuris dirbs su Lietuvos verslais ir padės jiems žengti į programėlių rinką“, - sakė T.Gaudinskas.

REKLAMA


Šios paslaugos bus teikiamos Europos, JAV, Kanados, Australijos ir Kinijos rinkoms. Nors pasaulyje jau yra panašių projektų, tačiau lietuvių sukurtos paslaugos yra itin konkurencingos - kaina yra dvigubai mažesnė nei esanti rinkoje, o siūlomų paslaugų spektras, kokybė ir inovatyvumas, pasak T.Gaudinsko, lenkia visus konkurentus.


Lietuviai su šiuo projektu planuoja garsinti šalies vardą tiek už Atlanto, tiek ir Europoje, o kuriant projektą buvo bendradarbiaujama su JAV ir Europos kompanijomis.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)