„Maltiečių sriuba“ baigėsi, bet lėšų dar trūksta

„Maltiečių sriuba“ baigėsi, bet lėšų dar trūksta

Paramos akcija "Maltiečių sriuba" dar bus tęsiama. ELTA nuotr.


Prieš Kalėdas vykusios senelių paramos akcijos „Maltiečių sriuba“ tikslas buvo surinkti 260 tūkstančių eurų - tokios sumos reikia, kad visus metus maisto ir kitos paramos sulauktų maltiečių globojami 2600 sunkiai gyvenančių senolių. Šiuo metu surinkta beveik 220 tūkstančių. Vadinasi, trūksta. Tad maltiečiai skelbia susitelkimo mėnesį ir dar kartą kviečia daryti gerus darbus. 


„Šiuos skaičius ir trūkumą pranešame be jokio liūdesio, esame kupini optimizmo ir tikėjimo, kad viskas bus gerai, kad nepaliksime likimo valiai nė vieno pagalbos prašančio senolio. Tuo tikslu aukojimo akciją pratęsiame iki vasario mėn. pabaigos ir kreipiamės į visuomenę su prašymu prisidėti. Labai tikimės su visų jūsų pagalba surinkti trūkstamą sumą – 40 tūkstančių eurų.


Prašydami visuomenės pagalbos ir patys aktyviai ieškome būdų, kaip įveikti susidariusius sunkumus. Juk negalime nuvilti senolių ir pasakyti – trūksta lėšų, tad, pavyzdžiui, Petrui Kaune dar atvešime sriubos, o Vincui Alytuje jau ne. Patikiname – taip tikrai nebus, nė vienas iš mūsų globojamų senolių nebadauja ir nebadaus. Vadinasi, tikrai tesėsime jiems duotus pažadus ir vienišiems senoliams 22 Lietuvos vietovėse vežiosime šiltą valgį į namus“, - sakoma maltiečių pranešime.

REKLAMA


Taigi visiems, kurie prieš šventes nespėjo paaukoti, visiems, kurie supranta, kad senolių nuvilti negalime, skelbiame susitelkimo mėnesį ir iki vasario pabaigos kviečiame paaukoti numeriu 1892 – tik 3 eurai, daugiau www.maltieciai.lt 


Tegul gerumas tęsiasi, kad senoliai nė vienai dienai nepasijustų pamiršti ir apleisti.

ELTA







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)



Daugiau >>