Tradicinis Velykų stalas – ne vegetarams

Tradicinis Velykų stalas – ne vegetarams

Išaušus Velykų rytui, padengsime šventinį stalą. Ant jo, kaip ir kasmet, suguls įvairiausi valgiai, pabirs margučiai... Ką šiemet gaminsime Velykų šventei? Ir kas dažniausiai dedama ant kitų tautų velykinio stalo? Nuo seno stengtasi, kad Velykų stalas būtų turtingas – tuomet turtingi bus ir metai....
Sumuštinių užtepėlės – skoniui ir grožiui

Sumuštinių užtepėlės – skoniui ir grožiui

Sumuštinių užtepėlės gaminamos iš įvairiausių kruopščiai susmulkintų produktų. Jos naudojamos ruošiant ir vieno, ir kelių komponentų sumuštinius, taip pat jiems papuošti – tai paįvairina ne tik sumuštinių skonį, bet ir išvaizdą. Be to, užtepėlės, kaip pagrindinis komponentas, naudojamos gaminant...