Savaitės horoskopai: gegužės 7 – 13 d.

Savaitės horoskopai: gegužės 7 – 13 d.


AVINAS


Ši savaitė pažers kliūčių, jei mėginate realizuoti kūrybinį projektą ar kažką tokio, kas kitiems atrodo neracionalu. Regis, labai pasikliausite draugais, kolektyvo, komandos nariais, mylimu žmogumi, būsite linkę daug tikėtis iš jų. Kaip tik dėl to galite nusivilti. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas, intrigas. Venkite alkoholio, kvaišalų. Savaitgalis jums rūpės kuo įdomiau praleisti laisvalaikį. Nepagailėsite pinigų, kad įgyvendintumėte savo ar mylimo žmogaus norus.


JAUTIS


Šią savaitę nelengva bus susidoroti su tais darbais, kur reikia konkretumo, susikaupimo. Darbo, verslo srityje galite susidurti su tiekimo, pajamų, atsiskaitymų, tam tikros įtakos problema. Gerų rezultatų galite tikėtis tik dirbdami, o ne iš aferų. Jums įdomi bus kitų nuomonė, ir ji veiks jūsų veiksmus. Vis dėlto neverta tikėti lengvai dalijamais pažadais. Savaitgalį prarasite aktyvumą. Kai kuriems jūsų planams nepritars artimi žmonės, ir tai kels nervinę įtampą. Laikykitės taisyklių, kad išvengtumėte incidentų.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę nerimą jums gali kelti su studijomis, užsieniu ar meile susijusios aktualijos. Kai kas gali pakrypti kitaip, nei tikėjotės. Galbūt sužinosite apie tam tikrus teisinius niuansus ir teks ieškoti specialistų pagalbos. Meilės ir draugystės reikalai gali komplikuotis. Verčiau nebekalbėkite apie tai, ką pravartu pamiršti. Savaitgalį mėgausitės draugystės ryšiais, savo populiarumu, patinkančia veikla. Galbūt pulsite ieškoti nuotykių, siekdami atsiriboti nuo rutinos. Atsargiai kelyje bei su technika, ugnimi.


VĖŽYS


Šią savaitę padaugės abejonių dėl esamų santykių, ypač jei dominantis asmuo yra užsienyje ir ryšys labiau virtualus nei realus. Darbe, versle situacija susiklostys palankiau, jei būsite pakankamai atsargūs, korektiški ir lankstūs. Vis dėlto galite susidurti su etine ar teisine dilema. Nesivelkite į avantiūras. Galite padaryti gana netikėtas išvadas, pabendravę su įdomiais žmonėmis. Savaitgalį noriai bendrausite, ieškosite bendraminčių. Jūsų būsena rodys, kad esate nusiteikę eksperimentams, naujovėms. Saugokitės traumų.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę būsite linkę pasiduoti meilės pagundoms. Deja, kai kurie jūsų poelgiai gali atnešti netikėtų padarinių. Nenumokite ranka į teisinius nesklandumus. Būkite apdairūs ką nors pirkdami, pasirašydami. Pravartu sutvarkyti kai kuriuos neatidėliotinus finansų, draudimo, reikalus. Regis, būsite nusiteikę pokalbiams apie okultinius dalykus, psichologiją. Savaitgalį dar labiau atitrūksite nuo kasdienybės, praktinių, ūkinių reikalų. Informacija, kurią gausite internetu ar kitais būdais, gali itin suintriguoti.


MERGELĖ


Šią savaitę besiklostanti situacija, santykiai kels dviprasmiškus jausmus. Galbūt atrodys, kad prie jūsų keistai priekabiaujama ir sunku suprasti, ko siekiama. Gali būti, kad nerimauti vers sveikatos reikalai, vaikų ar partnerio problemos. Apskritai, sėkmė labai priklausys nuo kitų žmonių palankumo. Gali suaktyvėti konkurentai. Stenkitės išsaugoti vidinę pusiausvyrą ir atlaidžiau vertinkite aplinkinius. Savaitgalį galite patirti išbandymų. Regis, dominantis asmuo originaliai sureaguos į jūsų siunčiamus signalus.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę nusimato bendri reikalai su žmonėmis, kurie jums daug reiškia arba reiškė. Regis, teks įtemptai darbuotis, nedžiugins savijauta. Galbūt daug dėmesio skirsite higienai, drabužiams, mitybai, ypač jei sulaukėte nemalonių pastabų, kritikos. Savaitgalį pajusite stiprėjančią konkurencinę kovą ir vidinį nerimą. Staiga be aiškios priežasties galite nutraukti ryšius su jums svarbiu asmeniu arba leistis į rizikingą avantiūrą. Atsargiai su elektra, technika. Atsakingai elkitės su pasiskolintais daiktais.



SKORPIONAS


Šią savaitę būsite linkę dramatinti situacijas, įvykius, susijusius su jumis bei šeimos nariais. Galimas pokalbis ar įvykis, pakeisiantis santykius. Jeigu pasitelksite humoro jausmą, lengvą flirtą, ir jums, ir aplinkiniams gyvenimas atrodys malonesnis. O sukaupę reikiamą kiekį jėgų, informacijos, galėsite vėl sėkmingai judėti pirmyn. Savaitgalio kontaktai, nors ir bus įtempti, gali sukelti protingų minčių, o gal net padėti apsispręsti svarbiu klausimu. Jeigu imsitės fizinio, techninio darbo, pasisaugokite traumų.


ŠAULYS


Savaitės pradžioje nusimato įvairių naujienų. Tikrinkite faktus, nes ne viskas atitiks tiesą. Regis, pajusite, kad prisiėmėte per daug ar per sunkių įsipareigojimų, o trauktis nėra kur. Ir meilės reikalai ne itin džiugins, gali trūkti ramybės ir santarvės namuose. Neimkite giliai į širdį nereikšmingų dalykų. Savaitgalį nusimato žaismingų improvizacijų, padaugės azarto. Būsite nusiteikę renginiams, susibūrimams, sportui. Galite tikėtis susitikimų ir pažinčių. Vis dėlto norai bus didesni už galimybes.


OŽIARAGIS


Šią savaitę dėsite pastangas daugiau užsidirbti ar rasti geresnį darbą. Jeigu aktualu, nedelskite susitvarkyti ir nuosavybės dokumentų, peržiūrėti komercinių, tiekimo, nuomos sutarčių. Neblogai seksis tvarkyti reikalus telefonu, elektroniniu paštu. Galite gauti reikšmingos informacijos, tačiau kai kurie pokalbiai vis dėlto baigsis ne taip, kaip norėtųsi. Savaitgalį harmonijos ir stabilumo nėra ko laukti. Regis, nuo šeiminių pareigų neišsisuksite, nebent dezertyruotumėte iš namų. Bet tuomet kils kitų problemų.


VANDENIS


Šią savaitę labai svarbu kontroliuoti emocijas ir girdėti, suprasti kitus bei adekvačiai elgtis darbe, viešumoje. Gali paaiškėti, kad kai kurie žmonės jumis manipuliuoja, bando pasinaudoti. Yra pavojus apsigauti ar pamesti, prarasti brangų jums daiktą. Stenkitės konkrečiai aptarti visa, kas susiję su pinigais ir mokesčiais. Būkite atidūs už vairo, neviršykite saugaus greičio. Savaitgalį jus gali nustebinti telefoninis pokalbis, gautas laiškas. Savo ruožtu, kitus stebins jūsų kūrybingumas ir netradicinis požiūris.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę jums stigs praktiškumo, racionalumo. Regis, pernelyg blaškysitės nuo vieno reikalo prie kito, nuo vienų santykių prie kitų. Būtinas takto jausmas, ypač santykiuose su partneriais. Nepykite, jei pajusite, kad iš jūsų daugiau reikalaujama negu iš kitų. Juk iš tų, kurie nepastebimi ir niekam nerūpi, daug nesitikima. Savaitgalį užplūs nekasdieniškos mintys, norėsis kažką keisti savo gyvenime, aplinkoje, įsigyti originalių ar išmanių daiktų. Šį tą įdomaus gali pasiūlyti giminaitis ar draugas.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)