Savaitės horoskopai: kovo 26 – balandžio 1 d.

Savaitės horoskopai: kovo 26 – balandžio 1 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje kils ūpas sportuoti, flirtuoti, trokšite nuotykių, pavasarinio atsinaujinimo. Ne visi šalia esantieji tuo džiaugsis. Galite išgirsti nuobodžių priekaištų. Visgi visą savaitę į bet kokią veiklą ir aplinką stengsitės įnešti grožio bei originalumo. Nuo ketvirtadienio iki savaitės pabaigos daug laiko skirsite įvairiems darbams. Pravartu pagalvoti apie sveiką gyvenseną. Savaitgalį elkitės kuo apdairiau, nes impulsyvus elgesys ar ūmus sprendimas gali sukelti nekokias pasekmes. Atsargiai su technika, ugnimi.


JAUTIS


Savaitės pradžioje rūpesčių kels turtiniai ir buitiniai reikalai. Pagalbos, dėmesio gali prireikti šeimos nariams, arba būtent jums reikės jų paramos. Siekite harmonijos santykiuose su giminėmis, kaimynais, neklausykite ir neskleiskite apkalbų. Saugokite asmeninius daiktus, techniką. Nuo ketvirtadienio galite tikėtis naudos iš meno, parodų, pramogų, o nuostolių - jei turėsite reikalų su įtartinais veikėjais. Venkite per daug reikalauti iš partnerio, vaikų. Savaitgalį gali tekti labiau pasirūpinti ūkiu, sveikata, išvaizda.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę išgirsite aktualių jums dalykų. Regis, sugebėsite sumaniai derėtis, įtikinėti, bet ne kartą mėginsite įtikinti pašnekovus tuo, kas realiai ne jiems, o jums būtų naudinga. Trauks romantika. Nuo ketvirtadienio geriausiai jausitės įprastoje aplinkoje. Norėsis kuo greičiau baigti darbus ir atsipalaiduoti namuose, o po to smagiai pasitikti savaitgalį. Verčiau venkite kažko griežtai reikalauti iš mylimo žmogaus. Savaitgalį seksis kūrybinė veikla, tačiau kažkas kainuos daugiau nei galėjote tikėtis.


VĖŽYS


Šią savaitę jūsų emocinė būsena bus gana nestabili, nuotaiką gadins rūpesčiai darbe ir reiklūs, nelankstūs klientai bei keistą dėmesį rodantys kolegos. Teks įtempčiau darbuotis, taikytis prie naujovių, o gal ir surizikuoti dėl tolesnio progreso. Visgi jums turėtų pavykti daug ką išsiaiškinti bei išaiškinti ir pakeisti savo naudai. Įmanomi poslinkiai su komercija, nekilnojamuoju turtu, reklama, mokslu susijusiuose reikaluose. Savaitgalį norėsis leisti su šeima, bet tam gali sutrukdyti nemaloni pareiga ar incidentas.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę pasistenkite, kad aprimtų emocijos ir kuo racionaliau tvarkykite reikalus, neskubėdami ir pasitikėdami savimi. Jei taip padarysite, galite pagerinti savo įvaizdį. Gali nudžiuginti mokslinių tyrimų, publikavimui skirtų darbų įvertinimai, reklaminių projektų sėkmė ir pan. Regis, sugebėsite susitvarkyti aktualų finansinį, turtinį reikalą. Galbūt įsigysite kokybišką, madingą daiktą. Kita vertus, jus gali pasiekti naujienos iš toli, kurios nebūtinai bus geros. Savaitgalį itin svarbu jausti saiką išlaidaujant ir būti atidiems kelyje.


MERGELĖ


Nuo pirmadienio būsite linkę greitai persisotinti šurmuliu ir sunegaluoti, tad planuokite visko po truputį ir kuo mažiau įtampos. Geriau jausitės, jeigu vengsite kompanijų, įtemptų darbų, skubos arba jei turėsite galimybių patinginiauti. Sustiprėjusi intuicija padės gvildenti paslaptis. Visgi lengva ir suklysi bei kitus suklaidinti. Verčiau neskubėkite įsipareigoti, jei kamuoja abejonės. Venkite šeiminių skandalų. Savaitgalį be gailesčio išmeskite nereikalingus daiktus ir pasidarykite Velykoms daugiau erdvės.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę bus nelengva racionaliai bendrauti, tartis dėl konkrečių dalykų. Aplink save pastebėsite daugiau ekscentriškų žmonių. Tikėtinas meilės nuotykis arba netikėta pramoga. Galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Arba galbūt išaiškės nuostolių ar svarbių planų suirimo priežastis. Savaitgalį jausitės ne itin šventiškai. Situacija atrodys komplikuota, kupina bendravimo nesklandumų, ginčų. Jeigu pasiduosite provokacijoms, galite sugadinti svarbius santykius, patirti agresiją, žalą.



SKORPIONAS


Šią savaitę jums labai rūpės darbai, karjeros perspektyvos. Nors darbe plušėsite išsijuosę, atrodys, kad darbų ir reikalavimų nepaliaujamai daugėja. Simpatijos, flirtai darbe nelabai padės dorotis su pareigų krūviu. Artėjant savaitgaliui, būsite nusiteikę gana smagiai. Galima nelaukta naujiena, užsakymas ar kažkokia avantiūra. Labiau klausykitės savo intuicijos. Deja, šventinės dienos jūsų nedžiugins. Galbūt nekaip jausitės, o gal kas nors iš artimųjų sukels rimtų rūpesčių. Atsargiai elkitės su technika, venkite skubos.


ŠAULYS


Savaitės pradžioje seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Galbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, žiniasklaida arba su publika. Galima intriguojanti, neįprasta pažintis. Regis, meilė, susižavėjimas bus ir vaistas, ir nuodas. Darbų ir pagundų sūkuryje nepamirškite savo vaikų, juos auklėkite, kol dėl jų elgesio nepasipylė nuostoliai bei priekaištai iš aplinkinių. Artėjant savaitgaliui, jau būsite viliojami malonumais, kurie nemažai kainuoja. Šventines pramogas bei kompaniją rinkitės atsakingai.


OŽIARAGIS


Šią savaitę svarbesni taps skolų, mokesčių, finansinių įsipareigojimų klausimai. Regis, teks peržiūrėti dokumentus, sutartis. Galbūt ką nors reikia pratęsti ar pataisyti. Jūsų ketinimas kažką pakeisti asmeniniuose santykiuose, kitą pusę gali žeisti. Nors būsite linkę aiškintis meilės, partnerystės santykius, tam reikėtų šiltesnės atmosferos bei nuotaikos. Pravartu skirti dėmesio savęs tobulinimui, ypač dvasiniam ir intelektiniam. Savaitgalį pasisaugokite traumų, ugnies, venkite konfliktų, nerizikuokite už vairo.


VANDENIS


Šią savaitę jums kils originalių idėjų ir planų. Tai gali paskatinti daugiau bendrauti su tais žmonėmis, kurių pažiūros, nuomonės skiriasi nuo jūsų. Bus nelengva suderinti interesus, tačiau daug ką išsiaiškinsite ir labiau suartėsite. Jūsų pasiūlymai, troškimai neliks be atsako. Meilės bei seksualiniai lūkesčiai gali išsipildyti su kaupu. Velykoms galbūt kažkur išvyks jums svarbus asmuo ir tai vers nerimauti. O gal patys ruošitės į tolimą kelią, susipažinsite su žmonėmis, atvykusiais iš užsienio ar pan.

REKLAMA


ŽUVYS


Ši savaitė jums leis sugrįžti prie įstrigusių dalykinių ir kitokių klausimų, pajudinti skolininkus ir pan. Jeigu jūsų veikla reikalauja įžvalgos, intuicijos, tai jums seksis geriau nei paprastai. Ne pro šalį įsiklausyti į meniškos prigimties žmonių rekomendacijas. Apskritai, nuotaika bus labai nepastovi, priklausysite nuo kitų žmonių bei partnerio, šeimos narių jausmų. Yra tikimybė, kad jie arba jūs imsite ieškotis ramesnės vietos arba naujų bendraminčių. Savaitgalį geriausia būtų praleisti ramiai, mažame artimųjų ratelyje.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>