Savaitės horoskopai: vasario 26 – kovo 4 d.

Savaitės horoskopai: vasario 26 – kovo 4 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje stengsitės kuo daugiau nuveikti savo namų jaukumo bei šeimos ir vaikų labui. Galite susitikti su žmogumi, nusiteikusiu jums pasiūlyti neblogą sandorį ar naudingų patarimų. Vilčių gali sukelti ir romantiškas epizodas. Jei norite tikros laimės, tai orientuokitės į ryšius, vertus tikrų jausmų, ilgalaikio įsipareigojimo. Regis, subrandinsite neblogą kūrybinį ar verslo sumanymą. Savaitgalį bus labai svarbu nesijausti vienišiems, tad ieškosite artimo peties. Visgi nesiveržkite į ten, kur daug žmonių. Saugokite sveikatą.


JAUTIS


Savaitės pradžia palanki reikalams, susijusiems su mokslu, informacija. Rodos, sužinosite svarbių dalykų. Galima kelionė. Vis dėlto nebūsite patenkinti, jei kiti žmonės pernelyg įkyriai reikalaus dėmesio, nes norėsis daugiau laiko skirti sau, pabūti asmeninėje erdvėje. Galima nauda iš komercinės veiklos, nuomos. Noriai rūpinsitės namų ūkiu, šeima, sveikata, įvaizdžiu. Savaitės pabaigoje labai norėsis meilės, pramogų. Demonstruosite savo gebėjimus, susijusius su kūrybine veikla, amatais.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę jums itin rūpės komforto ir uždarbio klausimai. Galite sudaryti naudingą sandorį, tik svarbu teisingai sutvarkyti formalumus, kad vėliau nekiltų problemų. Regis, puikiai susivoksite įvairiose situacijose, pasižymėsite greita reakcija ir nebus kliūčių susitarti dėl aktualių jums dalykų. Galite gauti viliojamą pasiūlymą iš dominančio žmogaus. Jei užsiimate amatais ar prekiaujate, veikiausiai būsite labai užsiėmę. Savaitgalį sugebėsite puikiai suderinti pramogas ir pareigas, malonumus ir naudą.


VĖŽYS


Šią savaitę tikriausiai išryškės jūsų geriausios savybės. Jūsų netoleruos tik tie, kurie tyčia nenorės suprasti ir būti draugiški. Kiti žmonės noriai dalinsis mintimis, bendradarbiaus, flirtuos, negailės komplimentų. Tikėtini romantiški susižavėjimai, o gal net užsimegs perspektyvi pažintis, partnerystė. Ne visur viskas bus nuspalvinta rožinėmis spalvomis, tačiau susidariusi situacija skatins jus pranokti pačius save, tobulėti. Savaitgalį norėsis ramybės. Vis dėlto į namus ir sielą turbūt teks įsileisti kai ką, ko patys nekvietėte.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę būsite jautrūs, sentimentalūs. Galimas slaptas meilės nuotykis, kuris, beje gali būti virtualaus pobūdžio. Arba tiesiog galite susirasti tokių pramogų, kurios kitiems atrodo keistos. Kaip bebūtų, jums seksis įtikinti aplinkinius savo argumentais. Tiktų tartis dėl įsidarbinimo ar atlygio už paslaugas, darbą. Savaitgalį noriai bendrausite, prekiausite arba/ir pirksite. Galite įsigyti neplanuotų daiktų, sutikti seniai matytų pažįstamų. Galbūt atsilankysite parodoje, muziejuje, informatyvioje paskaitoje ar pan.


MERGELĖ


Nuo pirmadienio padvelks naujovėmis. Tikėtinas didelis ir dosnus dėmesys iš senų gerbėjų. Džiugins taiklūs komplimentai, kvietimai į renginius ar kt. Regis, jums pavyks perprasti slaptas aplinkinių gudrybes ir viską pakreipti sau naudinga linkme. Saugokitės infekcijų. Klausykitės vidinio balso. Artėjant savaitgaliui, vėl daugės romantiško polėkio, noro stebinti kitus tuo, ką jūs sugebate. Jei vyksite prekiauti į mugę, jums puikiai seksis. O jei vyksite apsipirkti, turbūt teks pataikauti antrosios pusės norams.


SVARSTYKLĖS


Nepaisant rimtų darbų ir pareigų, nuo pat savaitės pradžios jausite, kad aplinkiniai elgiasi geranoriškiau, daugiau šmaikštauja, flirtuoja. Tikėtini intriguojami pasiūlymai, pozityvios naujienos. Galite sulaukti reikalingos pagalbos ar padrąsinimų. Su draugais, bendraminčiais nesunkiai rasite bendrą kalbą ir bendrų užsiėmimų. Visgi jums derėtų labiau saugotis infekcijų ir vengti užkrato šaltinių. Savaitgalį praleisite nenuobodžiai, jei tik leis sveikata.



SKORPIONAS


Šią savaitę pravartu taikiai spręsti konfliktus su dalykiniais partneriais, artimaisiais, megzti bendradarbiavimą, turėti reikalų su žiniasklaida, švietimo darbuotojais. Tiktų tvarkyti ir juridinius reikalus. Galite jaustis atakuojami neabejingai nusiteikusių gerbėjų. Galite atnaujinti draugystės, meilės santykius arba užmegzti naują romaną. Regis, jis bus tarsi likimo dovana. Savaitgalį norėsis kažko ramaus, paslaptingo, meniško ar panašaus į meilės svaigulį. Venkite kvaišalų, saugokitės infekcijų.


ŠAULYS


Savaitės pradžioje nusimato pajamos iš atlikto darbo arba bus pozityviai kalbama apie darbinį užsakymą, sutarties tęsimą, įsidarbinimą, draudimo išmoką ar pan. Galite sudaryti naudingą komercinę ar tiekimo sutartį. Tik nerizikuokite imti kyšių ar kitaip naudotis tarnybine padėtimi. Iš toli gali atvykti svečias arba patys gausite kvietimą ir planuosite kažkur vykti. Nelegali veikla, menas ar slaptas pomėgis gali atnešti naudos, suteikti malonumo. Savaitgalį prioritetą teiksite draugams, o dėl to gali nuliūsti artimieji.


OŽIARAGIS


Šią savaitę darysite neblogą įspūdį net savo priešams. Galite sėkmingai pasinaudoti savo įtaka bei patrauklumu. Tiktų aiškintis santykius su konkurentais, mylimaisiais. Įmanomas lemtingas meilės nuotykis. Geras metas ieškoti pelningesnio užsiėmimo, didesnių galimybių realizuoti save ir pan. Už dalykinį protegavimą ar kitokią paslaugą jums gali būti pasiūlyti naudingi mainai. Savaitgalį būsite pareigingi, tad rūpės ne vien pramogos ir „Kaziuko“ mugė. Kad ir kuo užsiimsite, kažkas jums už tai padėkos.


VANDENIS


Šią savaitę palanku ieškoti naujų dalykinių, verslo galimybių. Daugiau reikšmės teikite įvaizdžiui, išoriniam grožiui, higienai, nes nuo to daug kas priklausys. Tikėtina, jog atsiras galimybė užsidirbti pinigų, parduoti, pakeisti ar įsigyti norimą objektą. Regis, išsiaiškinsite susikomplikavusius santykius, pavyks laimėti kažkieno palankumą, apginti savo poziciją. Savaitgalį realiai arba mintimis klajosite kažkur tolokai nuo namų ar net nuo įprastos realybės. Galbūt nusipirksite ar internetu užsisakysite trokštamą daiktą.

REKLAMA


ŽUVYS


Šiuo metu imkitės darbų, kuriems reikia kūrybingumo, išradingumo ar išskirtinių žinių. Geras metas kolektyvinei veiklai, konsultacijoms su specialistais. Galimas pasiūlymas dėl geresnio darbo, įdomios kelionės, derybos dėl atlygio ar pan. Daugės romantiško polėkio, nenuvils pasimatymas, pramoginis renginys, nuotaiką kels smagios žinutės, flirtai. Pravartu labiau pasidomėti sveikata, mityba. Savaitgalį bus sunku susilaikyti neišlaidavus, ypač per „Kaziuką“. Pasisaugokite kišenvagių ir sukčių.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>