Savaitės horoskopai: gruodžio 18 – 24 d.

Savaitės horoskopai: gruodžio 18 – 24 d.


AVINAS


Šią savaitę jums neduos ramybės dalykinė situacija, verslo ar mokslo klausimai. Regis, svarbi pasirodys jūsų profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis, senos pažintys. Nuo savaitės vidurio geriau seksis reikštis visuomenėje, draugų būryje, prieš publiką, megzti meilės romaną. Per šv. Kūčias jūsų būsena bus panaši į pagiringą ar keistai nežemišką. Galbūt jausitės sunegalavę. Regis, sustiprės apleistumo, vienišumo jausmas. Kita vertus, jūs patys būsite linkę atsisakyti pasiūlymų kažkur dalyvauti, prisijungti.


JAUTIS


Nuo pirmadienio pravartu tvarkyti su mokesčiais, draudimu, finansais susijusius reikalus. Regis, veršitės į svarbius renginius, bendrausite su įžymybėmis ar įtakingais veikėjais, rūpinsitės numatoma kelione ir pan. Galbūt dalyvausite informatyvioje paskaitoje, paruošite publikaciją ar pan. Savaitgalį suksitės lyg voverės darbų rate. Rimtai ruošitės šventėms, tvarkysitės, gaminsite patiekalus ir t. t. Galbūt eisite į šventines mišias ar kitur, kur gausu žmonių. Regis, ir šv. Kūčių vakarą nestokosite geros draugijos.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę tikriausiai jums neduos ramybės svetimi pinigai bei laimėjimai. Verčiau energiją nukreipkite į savų problemų sprendimą. Iš to turėsite daugiau naudos. Kažkam galite pasitarnauti kaip tarpininkai ar įžvalgūs patarėjai. Regis, iš vietos pajudės finansiniai, kelionių arba mokslo klausimai. Savaitgalį galite būti užsienyje ar šiaip neįprastoje aplinkoje. Jei vis dėlto niekur neišvyksite, patys galite sulaukti svečio iš toli. Saugokitės sukčių, apsinuodijimo.


VĖŽYS


Šią savaitę darysite neblogą įspūdį tiems žmonėms, su kuriais teks bendrauti. Įtampą jausite dėl jų reiklumo bei konkurencijos, tačiau bet kokį priešiškumą galite įveikti korektišku, pagarbiu elgesiu. Gali išsispręsti teisinis klausimas. Savaitgalį daug bendrausite telefonu, skaipu su žmonėmis, kurie dabar yra toli nuo jūsų ir su kuriais nesusitiksite kartu švęsti švenčių. Daug dėmesio iš jūsų sulauks vaikai, mylimas žmogus. Galite ištarti meilės prisipažinimą ar kažkaip įsipareigoti.

REKLAMA


LIŪTAS


Nuo pirmadienio būsite labai darbštūs. Galbūt imsitės nelengvo projekto, keisite darbo vietą, įrangą, mokysite kolegas, tieksite ataskaitas ar kt. Aktualūs gali būti ir įvaizdžio, sveikatos pasitikrinimo bei gydymosi klausimai. Gali kilti dilemų dėl kelių pasiūlymų, meilės pagundų ar kt. Savaitgalį bus gera, malonu, jei savo planus derinsite su antrosios pusės ir turėsite bendrą tikslą, o iš virtuvės ims sklisti malonūs aromatai. Šv. Kūčias turbūt įdomiai praleisite su artimaisiais, išmėginsite įvairius būrimus ir pan.


MERGELĖ


Šią savaitę turėsite galimybių pasinaudoti savo žavesiu, talentais, patirtimi ir daryti įtaką kitiems. Daug pastangų pareikalaus pedagoginė, kūrybinė veikla, vaikų aktualijos. Galbūt šiek tiek kels nerimo sveikata. Dėl to susidomėsite racionalia mityba, dieta, sveikatos stiprinimu. Savaitgalį dėmesio centre atsidurs antroji pusė, mylimas žmogus. Tai, ką kartu veiksite, jus abu tik nudžiugins. Ir šv. Kūčių vakaras nenuvils, nes šalia esantys žmonės suteiks gerų emocijų. Tik nepiktnaudžiaukite svaigalais, nepersivalgykite.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę svarbesni taps namų reikalai, buitis, artimi žmonės, galbūt grįš prisiminimai. Stenkitės nebegalvoti apie senas nuoskaudas. Nuo savaitės vidurio tapsite populiarūs tarp priešingos lyties, publikos, draugų. Regis, jus kvies į pobūvį, renginį, pasimatymą. Savaitgalis skatins pramogauti su vaikais, mylimu žmogumi, flirtuoti su gerbėjais, eiti į šventiškas miesto vietas, renginius ir t. t. Tačiau pasiruošimai šv. Kūčių vakarui atrodys kaip nelengva pareiga. Pasisaugokite apsinuodijimų, infekcijų.



SKORPIONAS


Nuo pirmadienio būsite įvykių sūkuryje, viskuo domėsitės, aktyviai bendrausite. Teks daug dirbti, jei jūsų veikla susijusi su klientų aptarnavimu, reklama, žiniasklaida, ryšiais, mokslu, prekyba. Kuo apdairiau elkitės su savais ir svetimais dokumentais bei kelyje. Savaitgalį labiausiai rūpės namų ruoša, artimi žmonės, sukinėsitės virtuvėje ir pan. Regis, netikėtų rūpesčių sukels jūsų atžalos arba mylimas žmogus. Jų kaprizai atrodys keisti. Vis dėlto šv. Kūčių vakaras visus turėtų pradžiuginti.


ŠAULYS


Nuo pirmadienio pravartu tvarkyti komercinius, nuosavybės reikalus. Pavyks papildomai užsidirbti, su nuolaida įsigyti norimą prekę ar kt. Nuo trečiadienio vėl vilios meilės nuotykiai, džiugins renginiai. Tačiau kai kas gali suabejoti jūsų padorumu. Savaitgalį daug judėsite, plepėsite. Galbūt sėkmingai prekiausite. Tačiau šv. Kūčias jūs norėsite praleisti kuo ramiau ir saugiau, tik su artimiausiais šeimos nariais. Pasistenkite nepadauginti svaigalų.


OŽIARAGIS


Šią savaitę būsite rimti, susirūpinę darbais, sveikata. Regis, šventiškos nuotaikos dar nejausite, o prekybininkų vilionės, dovanų vajus jus tik erzins. Viską darykite su gera valia bei nuotaika, be pykčio. Ramiai apsvarstykite aktualią finansinę, komercinę ar nuosavybės temą. Savaitgalį jau kils ūpas ruošti dovanas artimiems žmonėms, gaminti gurmaniškus patiekalus, puošti namus. Dažnai skambės jūsų telefonas. Apie save primins ilgai nematyti giminaičiai, draugai, o gal ir sena meilė.


VANDENIS


Nuo pirmadienio jūsų įtaka kitiems bus akivaizdi, net jei patys jausitės pavargę, kupini nerimo. Galbūt atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti atsargiai, vengdami viešumo. Nesivelkite į intrigas. Dėl slapto meilės nuotykio ar pakišos gali kilti problemų. Savaitgalį pasižymėsite dosnumu, turbūt pripirksite daugiau skanėstų ir dovanų, nei planavote. Jeigu užsiimate verslu, prekiaujate, rezultatai išties džiugins, nes piniginė labai papilnės.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis. Gali atsinaujinti sena pažintis, draugystė. Bendri projektai teikia gerų vilčių. Nuo savaitės vidurio jau nebesinorės jokio šurmulio. Galbūt nekaip jausitės, o gal tiesiog panorėsite apsiriboti asmenine erdve bei privačiais reikalais. Stenkitės atsikratyti negatyvių įpročių. Savaitgalį jums nesinorės nieko veikti. Vis dėlto mielai teiksite labdarą, galbūt lankysite vienišus, ligonius. Jei išvengsite girtumo, apsinuodijimo, Kūčių vakaras bus įdomus, prasmingas.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)