Savaitės horoskopai: spalio 2 - 8 d.

Savaitės horoskopai: spalio 2 - 8 d.


AVINAS


Ši savaitė gali padovanoti ypatingą kūrybinį įkvėpimą, tad kai kurios veiklos seksis kuo puikiausiai. Gali megztis slaptas tarnybinis romanas. Tačiau iš kai kurių asmenų galite sulaukti to, ko mažiausiai tikitės. Jų arba jūsų nepasitenkinimas turbūt prasiverš piktais priekaištais. Venkite svaigalų ir kvaišalų. Savaitgalį susitiksite su giminaičiais, gerais bičiuliais, o galbūt jus aplankys ir senas gerbėjas. Verčiau nemėginkite ko nors apgauti ar kažko laimėti kitų sąskaita. Tai, ko neužsidirbote, neturėtų jums rūpėti.


JAUTIS


Savaitė bus kupina susitikimų, pažinčių ir įspūdžių. Kai kurie susitikimai gali turėti įtakos jūsų profesinei ateičiai. Galite gauti darbo, verslo užsakymą, už kurį jums bus neblogai atlyginta. Gali stipriai užvaldyti meilės pagundos. Tačiau nuo trečiadienio jus apniks abejonės. Apkalbos, intrigos įneš sumaišties į asmeninius santykius. Savaitgalį nenustygsite vietoje. Regis, nebūsite patenkinti įsigytais pirkiniais, atrodys, kad per daug sumokėjote, kokybė per prasta ir pan. Kur kas geriau seksis kūrybos bei meilės sferoje.

REKLAMA


DVYNIAI


Nuo pirmadienio didės susidomėjimas moksliniais tyrinėjimais, dominančios srities publikacijomis, paskolų arba draudimo tema. Turbūt aptarsite svarbų dalykinį arba politinį reikalą. Vis dėlto gali liūdinti priekaištai dėl negrąžintų skolų, neteisingų dalybų, seksualinio šaltumo ar kt. Savaitgalį gali pasikeisti kai kurie planai. Tačiau neblogai seksis meninė veikla ir visa, kam reikalinga išorinė ramybė, vienatvė, susikaupimas. Derėtų atsargiau elgtis su nepatikrinta informacija.


VĖŽYS


Nuo pirmadienio daug jėgų pareikalaus darbas, mokslas, verslas. Tikriausiai įveiksite sudėtingą slenkstį, jei transformuojate verslą arba asmeninį gyvenimą. Galbūt net sutiksite likimo jums skirtą žmogų. Darbe susitelkite ties tuo, ką neatidėliojamai turite nuveikti. Savaitgalį trokšite visiems patikti, įgyti populiarumo, naujų draugų ar gerbėjų. Deja, nebūtinai kiekvienam darysite gerą įspūdį. Jūsų jausmai gali nukentėti, jeigu turite per daug iliuzijų. Atsargiai kelyje.

REKLAMA


LIŪTAS


Savaitė tinkama tvarkyti finansinius, juridinius reikalus, bylinėtis. Pravartu pasidomėti įstatymų naujovėmis ir tuo atveju, jei tvarkote verslo dokumentus, ruošiatės įsidarbinti. Naudokitės palankiomis situacijomis, norėdami daugiau užsidirbti, gauti lengvatų ar paramos. Tiktų gilinti užsienio kalbų žinias. Savaitgalį bus nelengva išvengti bendravimo, informavimo, vairavimo nesklandumų. Tikėtinas tam tikras psichologinis spaudimas. Tačiau puikiai suprasite, ką turite daryti, kad situacija pasitaisytų.


MERGELĖ


Nuo pirmadienio per pora dienų įvykdysite tai, ką esate numatę ir dar daugiau. Tikėtinas ypatingas pasimatymas arba reikšmingas pokalbis. Atrodo, bus progų patirti romantikos, aistrų. Tik nekiškite kaip stručiai galvos į smėlį, jei kaupiasi finansinės problemos. Savaitgalis palankus susitikimams su užsieniečiais. Tuo tarpu įprasta aplinka veiks slegiančiai. Geriausia būtų pakeisti aplinką, nueiti į kultūrinį renginį, parodą ar kt. Atsargiau elkitės su technika, saugokitės vagių.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę stiprės noras kitaip sutvarkyti savo gyvenimą, buitį, keisti gyvenimo būdą, išvaizdą, atsikratyti netikusių įpročių. Nuo trečiadienio jūsų aplinkoje padaugės irzlumo, nepasitenkinimo. Tikriausiai išgirsite apie save tai, kas jus įžeis. Stenkitės išlikti santūrūs. Savaitės pabaigoje galimas finansinis nuostolis, bauda, nenumatytos išlaidos. Venkite reikšti pretenzijas antrajai pusei, mylimam žmogui. Netgi nebylus nepasitenkinimas gali pakenkti jūsų santykiams ir sugriauti laisvalaikio planus.



SKORPIONAS


Šią savaitę kažkokia prasme įrodysite savo pranašumą, sublizgėsite. Pasimatymas, kurio laukiate, gali būti romantiškas ir žavus. Neplanuotų išlaidų galite turėti per vaikus. Nuo trečiadienio imsite labiau galvoti apie sveikesnį gyvenimo būdą, figūros korekcijas. Galbūt užsirašysite į sporto klubą arba pas grožio specialistus. Savaitgalį teks aiškintis meilėje ir draugystėse kilusius nesusipratimus, gelbėti į bėdą pakliuvusį žmogų. Deja, labiau trauks abejotinos pagundos. Labiau prižiūrėkite vaikus.


ŠAULYS


Šią savaitę būsite nusiteikę keistis idėjomis ir vertinga informacija. Regis, susitiksite su tais, iš kurių galite tikėtis ir draugiškos pagalbos, ir meilės vilionių. Nuo trečiadienio būsite nervingesni, tačiau pasižymėsite kūrybingumu, o gal ir aistringumu. Neįkyrėkite aplinkiniams jau ne kartą girdėtais moralais. Savaitgalį turėsite rūpesčių - tiek gerų, tiek nelabai. Nenuleiskite rankų. O jeigu galutinai nutrūks meilės santykiai, tai gali būti lemties ženklas. Tuomet su tuo teks susitaikyti ir toliau eiti savo keliu.


OŽIARAGIS


Šią savaitę turbūt išspręsite kai kurias darbo problemas, o gal net žengsite svarbų žingsnį, leisiantį imtis savarankiško verslo arba pradėti meilės romaną. Regis, kažkas iš pažįstamų padės jums gauti reikiamą informaciją ir ja operatyviai pasinaudoti. Pasistenkite nebrukti šeimos nariams savo valios ir nuomonės. Savaitgalį galite susidomėti neįprasta kūrybinės saviraiškos galimybe, bet ne visi jus supras ir įvertins. Jūsų nekuklumas gali jums pakenkti. Galimi materialiniai, piniginiai nuostoliai.


VANDENIS


Nuo pirmadienio ramybės neduos kai kurie opūs verslo ar nuosavybės klausimai. Suksite galvą, kaip užlopyti asmeninio biudžeto skyles arba kaip praturtėti. Regis, pasipelnymas galimas iš slaptos veiklos. Antroje savaitės pusėje neišvengsite giminaičių ir draugų dėmesio. Jie gali sujaukti kai kuriuos jūsų planus. Bet koks persitempimas, nervingos situacijos savaitgalį kenks sveikatai, tad saugokite save. Jūsų pagalbos gali prireikti tėvams, kitiems artimiesiems arba patys kviesitės juos į pagalbą.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę kai kurie praktiniai klausimai strigs, tačiau džiaugsmo teiks mylimi, dvasiškai artimi žmonės, vaikai ir mėgstama veikla. Turbūt vis labiau rūpės turtiniai, piniginiai klausimai, ypač jei esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Tikėtina, kad susitarsite dėl kredito, lizingo, paskolos sąlygų palengvinimo ar pan. Savaitgalį tikėtini susitikimai su giminaičiais. Jeigu jums svarbūs santykiai kliba, gali pasijusti stiprus atšalimas. Kur nors išvykdami, nepamirškite dokumentų, nepavėluokite į transportą.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>