Savaitės horoskopai: rugsėjo 25 – spalio 1 d.

Savaitės horoskopai: rugsėjo 25 – spalio 1 d.


AVINAS


Šią savaitę rūpesčių gali kelti teisiniai reikalai, derybos, dalybos. Nekaip gali baigtis finansinės avantiūros arba įstatymų nepaisymas. Šis metas parodys, kas stipresni ir teisesni - jūs ar jūsų konkurentai. Laikykitės saugumo technikos taisyklių. Itin saugokitės avarijų, gaisro, elektros iškrovos. Galbūt gausite kvietimą atvykti į darbo pokalbį. Savaitgalį būsite nusiteikę aktualias problemas spręsti kolektyviai, jums įdomi bus kitų nuomonė, ir ji veiks jūsų veiksmus. Regis, išleisite pinigų gurmaniškam pasmaguriavimui.


JAUTIS


Savaitės pradžioje jums teks prisiminti nesumokėtus mokesčius, nepratęstas sutartis ir pan. Tikėtinas kontaktas su žmogumi, kurį laikote kažkokių jūsų problemų šaltiniu. Regis, iki trečiadienio neišvengsite priekaištų, nesusipratimų. Reikės ypatingos kantrybės, jeigu turėsite reikalų su biurokratais, teisininkais, valdininkais. Savaitgalį jums gali tekti eiti į renginius, svarbius susitikimus. Nelabai verta dėl kažko ginčytis bei gvildenti globalines problemas. Vis tiek situacija greitai keisis arba jūs jai neturėsite įtakos.


DVYNIAI


Nuo pirmadienio kasdien vis labiau nerimą kels vaikų situacija ir poreikiai, auganti konkurencija arba piniginės aktualijos. Gali nuvilti kažkas iš artimųjų. Regis, bus sudėtinga suderinti darbo ir asmeninius reikalus. Dar sudėtingiau - numatyti, kaip klostysis finansinė situacija, jeigu priimsite vienokį ar kitokį sprendimą. Išties lengva apsigauti bei kitus apgauti. Nepaisant meilės nesusipratimų ir kitų jausminių ar šeiminių peripetijų, savaitgalį jausitės tarsi pakylėti. Nestigs optimizmo ir filosofinio požiūrio.

REKLAMA


VĖŽYS


Šią savaitę darbe galite gauti pastabą ar žinią, kad kažką reikės papildomai padaryti, perdaryti ar pan. O galbūt vyksite į darbo interviu dėl naujo ar papildomo darbo. Gali tekti skubiai tvarkyti dokumentus, teisinius formalumus, skirti lėšų asmeninio arba profesinio įvaizdžio tobulinimui, kvalifikacijos kėlimui. Saugokite sveikatą. Savaitgalis neatneš rūpesčių, jei nepažeidinėjote įstatymų ir neturite skolų. Neblogai būtų sumokėti mokesčius, peržiūrėti sutartis, dokumentus, kad kažko svarbaus nepražiopsotumėte.


LIŪTAS


Šią savaitę darbo turėsite daugiau, nei įmanoma atlikti nepriekaištingai. Regis, jums labai domins veikla, susijusi su užsieniu, tarptautine sfera, mokymais ir pan. Įmanomas įtakingų žmonių palaikymas. Galite sulaukti aktualių naujienų iš užsienio, susitarti dėl kelionės. Tik pasistenkite atsispirti netikėtoms pagundoms, aistroms, saugokite vaikus. Savaitgalį jūsų nuotaikas ir poelgius labai veiks kiti žmonės. Jausitės taip, tarsi jie mėgintų keisti ar kritikuotų jūsų pažiūras, principus. Reaguokite atlaidžiau, su humoru.

REKLAMA


MERGELĖ


Nuo pirmadienio porą dienų jūs žymiai mieliau rūpinsitės buitimi ir savimi, nei darbuositės darbe. Svarbios viltys gali pasirodyti per didelės, kad būtų realios. Antra savaitės pusė žada pagundų, susijusių su pirkiniais, meilės malonumais ir pan. Stenkitės nepasiduoti provokacijoms, nes galite įsivelti į aferas ir problemas. Saugokitės sukčių. Gali būti, kad savaitgalį nerimausite dėl artimo žmogaus sveikatos būklės arba jo nesėkmių. Patys būsite labai darbštūs ir stengsitės, kad tai pasitarnautų šeimos gerovei.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę nepersistenkite siekdami savo tikslų tiek finansinėje, tiek meilės srityje, antraip galite pakliūti į nekokią situaciją. Regis, iš pusiausvyros ves santykiai su kitais žmonėmis, ypač su partneriais ir konkurentais. Nuo trečiadienio plušėsite be didelio ūpo. Vargu ar pavyks sudaryti planuotą sutartį, padaryti norimą įspūdį per dalykinį susitikimą. Jeigu pasitelksite humoro jausmą, lengvą flirtą, tai ir jums, ir aplinkiniams savaitgalis bus gana nuotaikingas. Paskirkite romantišką pasimatymą arba daug laiko leiskite su vaikais.


SKORPIONAS


Šią savaitę įtemptai darbuositės, siekdami papildyti savo piniginę ar gauti norimą rezultatą. Tačiau įmanomi nesusipratimai, kurie gali lemti nuostolį, pajamų šaltinio išgaravimą iš panosės ar kt. Stenkitės nepaleisti iš rankų to, ką jau turite. Nuo trečiadienio galite nemažai nuveikti, jeigu jūsų veikla susijusi su ryšiais, mokymais, žiniasklaida, transportu, komercija. Buitis, pinigai, šeima - kertiniai savaitgalio klausimai. Galimos nenumatytos išlaidos. Būkite dėmesingi, derinkite savo ir šeimos narių interesus, norus.



ŠAULYS


Šią savaitę netiksli arba tyčia iškreipta informacija gali sukelti rūpesčių. Arba jus vargins netikrumas dėl asmeninių santykių, sveikatos ir pan. Saugokitės traumų, rūpestingai prižiūrėkite vaikus. Nuo trečiadienio derėtų būti draugiškiems ir sąžiningiems su aplinkiniais. Komercinius sandorius sudarinėkite itin apdairiai. Savaitgalį jūsų nusiteikimas bendrauti augs lyg ant mielių ir turbūt nesunkiai rasite pašnekovų. Tikėtini susitikimai su senais draugais. Deja, kai kuriems jūsų polėkiams nepritars šeimos nariai.


OŽIARAGIS


Šią savaitę netrūks įtampos, net jei niekur nesikišite ir leisite likimui vairuoti už jus. Bet bus dar blogiau, jei mėginsite kažkam daryti įtaką, nesuvokdami, kas iš tikrųjų reikalinga ir teisinga. Klausykite sąžinės, neįsivelkite į intrigas, apkalbas, nelegalią veiklą, nes tai nemaloniai atsisuks prieš jus. Saugokite sveikatą. Savaitgalis turėtų nenuvilti. Puoselėsite meilės, praturtėjimo, pagražėjimo svajones. Jei bus siūlomos nepigios prekės ar lengvo pasipelnymo galimybė, svarbu konkrečiai aptarti visa tai su šeima, įsigilinti į detales.


VANDENIS


Ši savaitė gali atskleisti kai kurių santykių esmę. Komandinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir nekokių įspūdžių. Kažkas iš draugų ar pažįstamų gali jus nuvilti. Nekritikuokite, nepykite. Atsargiai kelyje. Galite turėti reikalų su ligoninėmis, labdaros įstaigomis, socialinėmis institucijomis. Pasisaugokite sukčių. Kasdienybės rutina savaitgalį jūsų nevargins ir netrukdys pajusti gyvenimo pulso. Turbūt norėsis sublizgėti gabumais, kokybiškais daiktais, stilinga išvaizda ar kt. Regis, tuo tikslu išlaidausite.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę turėsite nemažų ambicijų, bet tai, ko imsitės, gali baigtis kitaip, negu suplanavote. Verčiau nerizikuokite ir nespręskite pačių kebliausių reikalų. Draugų patarimų neužteks, kad pavyktų priimti teisingus sprendimus. Neįklimpkite dar giliau į melo jūrą, bandydami save pateisinti ar pagražinti. Venkite svaigalų. Savaitgalis tinkamas dvasinėms praktikoms. Elkitės taip, kaip pataria intuicija ir sąžinė. Galima slapta meilės intriga. Realybė gali nesutapti su jūsų fantazijomis, tad galite nusivilti ar suklaidinti kitus.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)