Savaitės horoskopai: rugsėjo 4 – 10 d.

Savaitės horoskopai: rugsėjo 4 – 10 d.


AVINAS


Šią savaitę būsite linkę pasitikėti draugais ir pažįstamais, tačiau išvengti klastų bei užkulisinių intrigų bus sunku. Regis, nenuobodžiausite, jei užsiimate menu, labdara, gydymo veikla. Geriau seksis dirbti vienumoje nei su komanda. Regis, kai kurie ankstesni tikslai neteks prasmės. Savaitgalį norėsis jaustis komfortiškai, pasmaguriauti ir kitus pavaišinti ar nudžiuginti kokia dovanėle. Galimi nauji planai arba konkretūs susitarimai verslo, nekilnojamojo turto, statybų srityje.


JAUTIS


Nuo pirmadienio jūsų galva bus užimta svarbiais darbo reikalais. Situacija atrodys palanki, jausitės išgirsti, įvertinti. Verčiau nepasikliaukite šiuo įspūdžiu - kai kurie žmonės nėra tokie draugiški ir padorūs, kaip atrodo. Į periodo pabaigą pajusite jėgų stygių, nebesinorės bendrauti. Gali paaiškėti, kad jūsų viltys nevisiškai dera su tikrove. Savaitgalį jus domins kitiems nesuprantami dalykai, keistos pramogos. Būkite itin dėmesingi savo sveikatai bei nervams. Suraskite, kuo pamaloninti ir kūną, ir sielą.


DVYNIAI


Savaitė žada keistų įvykių. Galite kažką prarasti dėl savo ar kitų žmonių neblaivumo, nesąžiningumo, vėlavimo. Gali būti, kad jums teks atsisakyti kai kurių ambicijų, nes stigs palaikymo. Arba teks pasigailėti dėl viešo pasisakymo, bereikalingų išlaidų. Savaitgalis žada nemažai kontaktų. Galbūt pajusite išskirtinį pažįstamo asmens ar publikos, grupės dėmesį. Galite gauti žinią apie buvusį ar esamą draugą. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės.

REKLAMA


VĖŽYS


Šią savaitę jums gali pavykti susitarti dėl finansavimo, karjeros ar studijų perspektyvų, kelionės ir pan. Galbūt kils ūpas mokytis užsienio kalbų, IT ir kitų reikalingų dalykų. Į periodo pabaigą teks stipriau padirbėti, tačiau sulauksite pagalbos ir palaikymo. Savaitgalį būsite nusiteikę džiaugtis turiningu laisvalaikiu. Galite susitikti su senų bičiulių grupe arba asmeniu, su kuriuo jus sieja bendri prisiminimai. Viskas klostysis gerai, jeigu gerbsite savo pašnekovus.


LIŪTAS


Šią savaitę galite atsidurti dviprasmiškoje situacijoje. Turbūt pajusite, kaip vargina konkurencija. Galimi rūpesčiai, susiję su tarpininkavimu, finansais. Kai ką pavyks išspręsti, tačiau nesijausite stabiliai, atrodys, kad situacija gali pasikeisti. Iš užsienio galite gauti viltingą žinią. Savaitgalį turėsite galimybę apsilankyti turiningame renginyje, pabendrauti su išsilavinusiu žmogumi ar pan. Jums norėsis dėmesio, dovanų, pagyrų. Šio to gero išties turėtumėte sulaukti.

REKLAMA


MERGELĖ


Nuo pirmadienio tikėtina naujų darbų pradžia naujoje aplinkoje. Pažįstamas asmuo gali prašyti tarpininkauti įsidarbinant, tvarkant turtinius ar meilės reikalus ir pan. Pasisaugokite nesąžiningų žmonių. Kaip bebūtų, šiuo metu įgysite daugiau pasitikėjimo savimi. Savaitgalį daug galvosite apie žmogaus psichologijos gelmes, finansinius reikalus arba apie keliones, išvykusius draugus, artimuosius. Galbūt išsispręs kažkokie nebaigti reikalai su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais.


SVARSTYKLĖS


Savaitė prasidės nuotaikingai, bet tuoj pat ims spausti darbai arba slėgti nerimas dėl jų. Gali subręsti būtinybė pasitikrinti sveikatą, pasidaryti tyrimus. Turbūt patirsite netikėtumą iš asmens, kuriuo ypač domitės. Venkite dviprasmiško elgesio su priešinga lytimi. Labiau pasirūpinkite vaikais, neignoruokite jų problemų. Savaitgalį galite išgirsti ne itin malonių priekaištų iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Verčiau įveikite priešiškumą ir pasidalinkite savo gerumu, protingais patarimais, dėmesiu.


SKORPIONAS


Nuo pirmadienio santykiuose su priešinga lytimi atsiras daugiau romantikos ir mažiau ramybės. Galite gauti pakvietimą į pobūvį, pasimatymą. Seksis kūrybinė veikla. Tačiau kažkas gali ir nuliūdinti. Galbūt eibių prikrės vaikai. Šeštadienį atsiras neplanuoto darbo. Galbūt teks kažką skubiai remontuoti, taisyti. Nekaip jausitės, jei persivalgysite jūsų organizmui netinkamo maisto. Sekmadienį geriausia būtų praleisti su mylimu žmogumi, partneriu, o draugai tegul būna ne pirmas pasirinkimas.



ŠAULYS


Nuo pirmadienio teks imtis reikalų, kur reikia intensyviai bendrauti, gauti ar pateikti informaciją. Bus apmaudu, jei netyčia prasitarsite apie tai, ką derėjo nutylėti. Neplanuota linkme gali pakrypti nuosavybės klausimas. Į savaitės pabaigą vis daugiau galvosite apie numatomas varžybas, sceninį pasirodymą ir pan. Savaitgalį išties galimos staigmenos, pakvietimai į pasimatymus, renginius. Jums labai pravers humoro jausmas, artistiniai sugebėjimai. Susitikimai su draugais ir gerbėjais turėtų būti įdomūs, jausitės populiarūs.


OŽIARAGIS


Šią savaitę tęskite pradėtus darbus, o laisvalaikiu susitikite su draugais, pabūkite artimų žmonių draugijoje. Kai ką išspręsti galbūt padės kaimynas arba giminaitis. Neblogas metas išvykoms, komerciniams susitarimams, mokymuisi bei kitų mokymui. Savaitgalį galite tikėtis intriguojamų pasiūlymų iš naujų gerbėjų. Laimės ir meilės paieškos tikriausiai atneš rezultatų. Arba jus nustebins vaikų elgesys bei pasiekimai.


VANDENIS


Šią savaitę būsite nusiteikę tvarkyti verslo reikalus ir stengsitės juos pakreipti reikiama vaga. Vis dėlto netrukus galite apgailestauti, kad reikalas nebeatrodo toks naudingas, koks atrodė iš pradžių. Regis, nelabai racionaliai elgsitės su pinigais, santaupomis. Savaitgalį lengvai galite susipykti su broliu, seserimi ar giminaičiu, kaimynu. Nederėtų akcentuoti vien savo nuomonės bei poreikių. Atsargiai kelyje. Turbūt stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu buitinių bei kitokių problemų.


ŽUVYS


Šią savaitę gali kamuoti abejonės dėl neaiškios situacijos darbo, santykių arba sveikatos srityje. Lengva įsivelti į nesusipratimus, nusišnekėti. Verčiau nesistenkite įtikti tiems, kurie jūsų nė nepastebi. Galite rasti svarbesnių užsiėmimų. Būkite atidesni mylimiems žmonėms, vaikams. Savaitgalį parūps nuomos, nuosavybės, apdailos, grožio klausimai. Tai paskatins bendrauti ir kalbėtis su tais, kuriuos retai prisimenate. Gausite naudingos informacijos, o gal ir atnaujinsite seną draugystę.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>