Konservuoju pati 2017



Žurnalą galite įsigyti prekybos centruose, spaudos kioskuose arba mūsų redakcijoje (Vilnius, Laisvės pr. 60, IX a.)

Rauginimas
Agurkai
Pomidorai
Kopūstams dėti - ir talkos
Burokėliai
Morkos
Sula - ne tik pavasarį
Į statinę keliauja įvairios gėrybės

Sūdymas
Nuo seno druska - patikima padėjėja

Džiovinimas
Džiovinimas - populiarus visais laikais

Prieskoniai
Prieskonių tango

Modernus konservavimas
Sandarių indų mada
Agurkai ir jų giminaičiai
Raudonskruosčiai pomidorai ir į juos panašūs
Kitos daržovės ir grybai
Marinuotų daržovių asorti

Daržovių troškiniai
Troškiniai primins vasarą

Padažai
Skonio virtuozai

Uogų konservavimas
Uogienės

Džemai
Vaisių ir uogų džemai - gardumėlis

Sultys
Pačių spaustos sultys - naudingiausios

Šaldymas
Iš daržo ir sodo - į šaldiklį

Vynas
Vyndarystės paslaptys

Valgomosios gėlės
Patiekalai su gėlėmis tiks ne tik gurmanams