2018 metų prognozė visiems Zodiako ženklams

2018 metų prognozė visiems Zodiako ženklams


Avinas
Kovo 21–balandžio 20 d.


Šio ženklo atstovams metai bus kupini įvairių įvykių. Kai kuriose gyvenimo srityse įvyks svarbios permainos, o tam tikrose sferose jums viską teks pradėti nuo nulio. Avinų galvose suksis galybė nerealizuotų idėjų ir dėl savo sumanumo jie galės jas įgyvendinti. Vis dėlto nereikėtų pernelyg pasitikėti savo jėgomis. Geriau šalia savęs turėkite žmogų, kuris galėtų skeptiškai pažvelgti į jūsų veiklą ir reikiamu momentu pristabdyti. Pavasarį Avinų laukia gyvenimo vertybių perkainojimas, tad daugelis jų taps santūresni. Tikėtina, kad šio ženklo atstovai savo nesutramdomą energiją pagaliau nukreips reikiama linkme.


Žvaigždės pataria Avinams užsiimti ramiu darbu. Stabilumą ir augimą atneš kruopštus planavimas ir svarbiausių užduočių sprendimas. Kunkuliuojanti šio ženklo energija sukuria iliuziją, kad Avinas gali viską. Vis dėlto reikėtų pasaugoti save.


Didelis spaudimas partneriui gali baigtis nesėkme meilėje. Žvaigždės pataria Avinams būti romantiškesniems, subtilesniems ir švelnesniems, jeigu jie nori užkariauti partnerį, o ne atstumti jį. Meilūs žodžiai ir dėmesingas asistavimas – labai sveikintinas.

REKLAMA


Jautis
Balandžio 21–gegužės 21 d.


Jaučiams 2018 metai bus gana sėkmingi ir ramūs. Visa, kas jų anksčiau sumanyta, bus lengvai ir paprastai įgyvendinama, tačiau Jaučiai būtinai turi stebėti savo sveikatą. Šio ženklo atstovams 2018-ieji taps šeimos susivienijimo metais. Patariama nepamiršti artimųjų ir skirti jiems daug dėmesio. Ir dar žvaigždės žada, kad jau metų pradžioje Jaučiai sulauks patrauklaus pasiūlymo iš vadovybės ar pakils karjeros laiptais. Kilimas karjeros laiptais bus sklandus ir stabilus. Jei ilgą laiką driekėsi nebaigti reikalai, Šuns metais jų laukia logiška baigtis. Tačiau aplinkiniai gali pajusti nepalankumą Jaučiams. Tikėtinas ir kolegų pavydas. Nepakenktų tapti kiek kuklesniems ir labai nesigirti pergalėmis.


Šuns metais šio ženklo atstovams žvaigždės dovanos daug įdomių pažinčių. Tai nebūtinai meilės nuotykiai, tačiau naujų gerbėjų Jaučiui nestigs. Tai gali sukelti kai kuriuos interesų konfliktus, todėl reikia būti atsargiems. Palaikyti energijos lygį padės stabilūs fiziniai krūviai.

Dvyniai

Gegužės 22–birželio 21 d.

REKLAMA


Dvyniai 2018 metais jausis komfortiškai, bet savo aktyvumą reikėtų šiek tiek prislopinti. Nereikėtų stengtis suspėti visur. Dvyniams itin svarbu tinkamai susidėlioti prioritetus ir iš užduočių sąrašo išbraukti viską, kas nereikalinga. Sustiprės įtaka aplinkiniams: į jūsų nuomonę bus įsiklausoma kaip niekada anksčiau. Globalios problemos nevargins, nes Dvyniai pasistengs atsiriboti nuo viso pasaulio. Tokia taktika leis pamiršti ligas, stresus. Visiškai užsidaryti tarsi kokone Dvyniams nepavyks – jau vasarį ir kovą jie užmegs daug sėkmingų pažinčių. Be to, Dvynių galvoje gims planas, o jį realizavus tikėtinas neblogas pelnas. Gali būti, kad daugybę planų turintys dvyniai įsivels į rizikingas operacijas, nevengs netgi pasukčiauti, todėl tikėtini nemalonumai.


Šiais metais Dvyniai taps itin nekantrūs, o tai kels jiems daug rūpesčių. Jie reikalaus iš partnerio interesų bendrumo, o dėl šio neatitikimo kils nepasitenkinimas asmeniniu gyvenimu. Dvyniai gali pradėti provokuoti partnerį, siekdami jį keistis, o tai neišeis į gera.


Vertėtų atkreipti dėmesį į savo sveikatą. Ypač pažeidžiamas stuburas ir kepenys. Metai tinkami pasigražinti figūrą, bet siekti to reikėtų sportuojant.


Vėžys
Birželio 22–liepos 22 d.


Šie metai Vėžiams bus nepaprastai svarbūs. Šuo jais rūpinsis: dovanos daug naujų įspūdžių, malonių ir naudingų pažinčių. Ne vienas Vėžys imsis naujų projektų arba apskritai pakeis veiklos sritį. Šio vandens ženklo atstovai, paprastai tokie kuklūs ir vertinantys ramų namų jaukumą, patys nustebs, kiek daug energingo veiksmo atsirado jų gyvenime. Romantiniai išgyvenimai, kelionės ir draugai įtrauks Vėžį į margaspalvį įvykių sūkurį, neleis atsikvėpti nė minutę. Siekti užsibrėžtų tikslų lengva nebus, prireiks visų įmanomų pastangų, vis dėlto galiausiai turėtumėte džiaugtis gerais rezultatais tiek karjeroje, versle, tiek asmeniniuose reikaluose. Kita vertus, visus metus Vėžį gali kamuoti neaiškus baimės jausmas. Nuolat nuogąstausite, kad neteksite visko, ką turite. Stenkitės šio jausmo atsikratyti.



Ateinantys metai palankūs pradėti savo verslą, o Vėžiui būdinga drąsa padės realizuoti planus. Samdomiems darbuotojams gali būti pasiūlytos atsakingesnės pareigos. Nedvejokite, kita vertus, budrumo nepraraskite ir savo emocijų pernelyg nedemonstruokite. Susilaikykite nuo improvizacijų, impulsyvių poelgių, nes šiemet jūsų stiprioji pusė – gerai apgalvotas planas.


Liūtas
Liepos 23–rugpjūčio 23 d.


Liūtai 2018 metais bus neįtikėtinai pasitikintys savimi ir kryptingi, pasirengę bet kam, kad tik pasiektų užsibrėžtų tikslų. Savo dėmesiu šio ženklo atstovai apdovanos tėvus, antrąją pusę, vaikus, o harmonija nušvies jų gyvenimą. Net ir tuomet, kai šeimoje kils nesutarimų, Liūtai nebėgs nuo sunkumų, o, atvirkščiai, iš karto, kol problemos neįsisenėjo, išspręs visus nesusipratimus.


Deja, per didelis pasitikėjimas savimi gali jiems iškrėsti piktą pokštą. Metų pradžioje jiems gresia nuostoliai versle. Nors Šuns metais šio ženklo atstovai bus apdovanoti ne tik patrauklia išore, bet ir tvirtais dantimis, skvarbiu žvilgsniu ir geležine jėga, jiems būtina tvardyti emocijas ir gerai apgalvoti visus sprendimus.
Šio Zodiako ženklo atstovai koketuos beveik visur, dėl to galiausiai kils intrigų ir apkalbų. Liūtai, jau turintys antrąsias puses, turėtų būti atsargūs ir nesuteikti preteksto pavydui.


Mergelė
Rugpjūčio 24–rugsėjo 22 d.


Mergelės – darboholikės, o pastarieji treji metai joms buvo sunkūs. Teko pakovoti už savo nuomonę, kabarotis karjeros laiptais, skirti dėmesio artimiesiems. Vis dėlto Šuo atneš į jų gyvenimą džiaugsmo, o šio Zodiako ženklo atstovai pagaliau pajus, kaip ant jų užaugintų medžių sunoks vaisiai. Šuo apdovanos juos karjeros ir finansiniais džiaugsmais, lemtingomis permainomis ir būtinai meile. Nesitikėkite, kad metai bus paprasti, bet jie bus kilnūs ir leis pasijusti laimingesniems. Jeigu Mergelės nori, kad sėkmė nuo jų nenusisuktų, tai reikėtų neskubėti ir gerai apgalvoti savo poelgius. Metai bus tinkami imtis savo verslo, o prigimtinės Mergelės savybės prisidės prie sėkmės.

REKLAMA


Nuolatinis pavydo jausmas gali blogai veikti asmeninius santykius. Išgalvotos problemos gadins nuotaiką ir taps konfliktų priežastimi. Ramybė ir blaivus protas leis išsaugoti senus santykius arba sėkmingai užmegzti naujus.


Svarstyklės
Rugsėjo 23–spalio 22 d.


Nuolat dvejojančioms Svarstyklėms 2018 metais bus dar sunkiau. Šie malonūs ir nekonfliktiški žmonės nesivelia į ginčus ir nepalaiko nė vienos konfliktuojančios pusės. Tiesa, Šuns metais teks priimti sprendimus, padėsiančius išspręsti artimųjų problemas. Nesirūpinkite, Geltonasis Šuo bus jūsų pusėje, bet stebėkite, kad samprotavimai ir santykių aiškinimasis nepereitų į tuščią lojimą ir urzgimą. Jau metų pradžioje Svarstyklės dar labiau, negu joms būdinga, ims abejoti savo sprendimų teisingumu. Negatyvūs veiksniai, periodiškai atsirandantys Svarstyklių kelyje, neišmuš jų iš vėžių ir nepadarys per didelės žalos. Tikėtina, kad kažkas iš jų pakeis veiklos sferą, ir tai bus teisingas sprendimas. Juk buvęs darbas atnešdavo tik rūpesčius ir dažnus barnius su mylimu žmogumi.


Sėkmė Svarstyklių laukia ir meilės fronte – geidžiamas objektas pagaliau atsilieps į jų jausmus. Svarstyklės, jau turinčios antrąsias puses, santykius sustiprins dar labiau, realizuos atidėtus bendrus planus. Sunkiau bus vienišoms Svarstyklėms – jos partneriams kelia itin didelius reikalavimus ir kruopščiai renkasi, su kuo megzti santykius.


Šiais metais sveikata neturėtų pateikti staigmenų, Svarstyklės bus aktyvios, energingos ir optimistiškos.


Skorpionas
Spalio 23–lapkričio 21 d.


Šio ženklo atstovai galės pademonstruoti viską, ką sugeba. Jų aktyvumas bus paskatintas, o už darbus laukia malonus atpildas. Karštakošiški ir garsių kandžių pastabų nevengiantys Skorpionai nepraras artimų žmonių, atvirkščiai, jų įžvalgos visada bus išsakytos vietoje ir laiku, todėl padės kitiems priimti teisingus, o svarbiausia – veiksmingus sprendimus. 2018-aisiais šio ženklo atstovai pademonstruos aplinkiniams savo veržlumą, dalykiškumą ir atkaklumą, galinčius sugriauti neįveikiamiausias sienas. Neverta atsisakyti net menkiausių pasiūlymų dėl papildomo darbo. Visa tai sustiprins finansinę padėtį. Žvaigždės nepataria švaistyti pinigų, nerizikuoti, neįsivelti į azartinius žaidimus.

REKLAMA


Skorpiono šeimos horoskopas daugeliui porų žada antrąjį medaus mėnesį, nes vėl ims skleistis jausmai, tačiau horoskopas pataria įsiklausyti į gyvenimo palydovo norus, dažniau rengti šeimos šventes ir laikytis tradicijų. Nepasiduokite niūriai nuotaikai ir neprisigalvokite problemų, tada gyvenimas taps įdomesnis ir lengvesnis.


Šaulys
Lapkričio 22–gruodžio 21 d.


Šauliai nestokos įkvėpimo, bus įspūdingi, dalysis savo žiniomis, džiugins talentu, dėl to aplinkiniai juos pradės dar labiau vertinti. Galima drąsiai griebtis pačių neįtikimiausių projektų. Šios asmenybės garsėja tuo, kad vertina laisvę ir keliones. Ateinančiais metais gali tekti blaškytis iš vienos pusės į kitą, plėšantis tarp mėgstamų užsiėmimų. Tokia padėtis neleis efektyviai kurti ir plėtoti ilgalaikių santykių su priešinga lytimi. Nesivadovaukite emocijomis, visada blaiviai įvertinkite situaciją, ir tuomet pergalė bus ranka pasiekiama.


Jeigu norite sulauksi profesinės sėkmės 2018-aisiais, teks labai daug dirbti. Tačiau astrologai pataria nepamiršti atsargumo ir nepulti daryti iškart visų darbų. Naudingiau būtų pasisemti kantrybės ir nepamiršti planavimo. Gali kilti ūmus noras išeiti iš darbo, tačiau tai neigiamai atsilieps karjerai, todėl neverta priimti skubotų sprendimų. Reikėtų išmokti susidėlioti prioritetus ir bent du kartus pagalvoti prieš priimant galutinį sprendimą.


Ožiaragis
Gruodžio 22–sausio 20 d.


2018 metų pradžioje Ožiaragiai ieškos kelių gauti daugiau pajamų. Beje, jiems nesvarbūs būdai, kaip pasiekti savo tikslų, todėl gali lipti per galvas. Agresyvų elgesį globos karingasis Marsas, vadinasi, Ožiaragis būtinai pasieks tai, ko trokšta. Susižavėję kokia nors viena gyvenimo sritimi šio ženklo atstovai visiškai pamiršta kitus žmones. Šuo vargu ar įvertins tokį elgesį, todėl sėkmė gali išslysti Ožiaragiui iš rankų. Apdovanoti bus tie, kurie mokės tinkamai pasinaudoti sukaupta pozityvia ir negatyvia patirtimi.


Darbovietėje užsimegs naujų pažinčių, o kai kurie Ožiaragiai nuspręs leistis į kelionę, kuriam laikui palikę visus darbus. Darbas nebebus svarbiausias jų gyvenime, o ženklo atstovai pajus, kad yra ir kitų gyvenimo džiaugsmų. Susitikimai su draugais, naujos pažintys ir pramogos – štai kas laukia Ožiaragių Šuns metais. Be to, ir darbe nekils problemų, jas bus lengva išspręsti be pasekmių.


Paprastai Ožiaragis būna praktiškas, bet Šuns metais jame nubus romantika. Šeimas sukūrę ženklo atstovai atnaujins savo santykius ir suteiks jiems naujų spalvų. Laisvi Ožiaragiai sulauks ryškių nuotykių ir emocijų.


Vandenis
Sausio 21–vasario 19 d.


Žmonės, gimę po Vandenio ženklu, visus metus trykš gyvenimo džiaugsmu. Su jais bus malonu bendrauti, būti vienoje kompanijoje, juk gerai nusiteikę, optimistiški žmonės traukia kaip magnetas. Vandenių kūrybiškumas padės jiems užsidirbti ir įgyvendinti daugelį savo sumanymų. Ypatingų finansinių sunkumų šie žmonės nepatirs, todėl galima sakyti, kad metai praeis sėkmingai. Tikėtina, jog žvaigždės patars Vandeniams, kad metas pasirinkti kelią, nepriklausomą nuo kitų žmonių, ir judėti numatyta kryptimi. Dėl to kilę nesutarimai su artimaisiais gali virsti rimtais konfliktais.


Didelė trumpalaikių įsimylėjimų tikimybė, todėl verta pagalvoti prieš viską metant ir bloškiantis į naujus santykius. Vandenis atrodo beveik idealus, tačiau kartais prasiveržia ir blogosios savybės. Ypač kai Vandeniai pradeda kibti prie artimų žmonių, juos kritikuoti ir piršti savo nuomonę.
Įgyvendinsite naujų projektų, idėjų. Vandeniai jaus jėgų antplūdį ir troškimą veikti. Svarbu nepraleisti svarbaus momento. Konfliktų gali kilti dėl nesivaldymo ir įpročio sakyti tai, ką manote, dėl sunkios materialinės padėties pranašavimo artimiesiems, giminėms ar draugams.


Žuvys
Vasario 20–kovo 20 d.


Šio ženklo atstovai bus kupini entuziazmo, pasirengę naujiems įvykiams. Darbštumas ir gebėjimas išlaikyti dėmesį padės atlikti visas užduotis. Žuvims šie metai bus finansiškai naudingi. Šuns metais kažkas pašnibždės Žuvims, kad laikas rinktis nuo kitų žmonių nepriklausomą kelią ir judėti pasirinkta kryptimi. Nebijokite imtis bet kurio darbo ar net kelių projektų. Kas nereikalinga, atsisijos, o pasirinkta kryptis taps lemtinga. Sprendžiant problemas jums padės nestandartinis požiūris. Tačiau neužsikraukite pernelyg daug pareigų – dėl to galite pervargti ir išsekti.


Finansinės gerovės augimo galite tikėtis tik tikėdami savimi ir nukreipdami visas mintis į galutinį svarbiausių darbų rezultatą.


Santykiai šeimoje klostysis darniai. Antrąsias puses turinčios Žuvys pareikalaus iš partnerio daugiau globos ir gaus papildomą dėmesio. Jums savo ruožtu taip pat reikia dovanoti artimiesiems šilumą. Deja, su giminaičiais gali kilti rimtų konfliktų.


Daugiau svarbių, įdomių ir naudingų temų rasite žurnale "Savaitė"







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)